Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar
Yeni haftanın ilk menüsü gelsin benden. Bugün pek tatlı diyetisyenimle konuştum yeni listemi aldım.
1 hafta uygulayacağım sonra tekrar tartılacağım ve haftaya şok diyet verecekmiş. Merakla bekliyoruz şoku

Kahvaltı
7 yk nesfit, 200 ml denge süt

Ara
türk kahvesi

Öğlen
ton balıklı salata, 1 dilim ekmek

Ara
8 yaban mersini, 1 sb süt

Akşam
3 köfte, 3yk bulgur pilavı, 2 yk semizotlu yoğurt

Bu arada diyetisyenim geçen listemde her akşam közlenmiş kırmızı biber ye demişti.
Deneyin.
Bu kez de onu çıkardı ve yoğurduna semizotu koy dedi.
Her şey metabolizma için

Canımcığım ben internetten bulup yaptım ama dünden beri bağırsaklar çalışmaktan yoruldu.
Uyarıyorum o yüzden
Hiç sorun değil canım hatta iyi olur benim için o konuda sıkıntılıyım biraz çıkamıyorum yani.Nerden alıyorsun soya sütünü büyük marketlerde var mıdır.Közlenmis kırmızı biberle ilgili söylediklerine de katılıyorum diyete basladığım ilk gün esim onu almıstı zayıflatıcı etkisi olduğu için

Canım büyük marketlerde var evet, burada market adı yazabiliyorsam yazayım adını.
Bak internette soya sütü muz detoksu arat. Liste çıkıyor hemen.
Ama dediğim gibi ben mahvoldum

kızlar işterimde netim henüz bağlanmadı o yüZden bildirdiğiniz kilolarınızı daha ekleyemedim inşallah hepiniz bildirmişsinizdir en kısa zananda geçiricem tabloya canlar

Eylem ben bu aralar koptum bikac kilo aldim o yuzden tekrar basladim sikmaya kendimi.istersen silebilirsin listeden ama ben genede yazarim buraya

Selam kızlar

Bugünkü menüm:

Kahvaltı: Nesfit
Ara: türk kahvesi
Öğlen: karnabahar+brokoliden türlü gibi bir şey yapmışlar şirkette, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt, salata
Ara: 2 hurma, 1 sb süt
Akşam: 4 köfte, 2 yk semizotlu yoğurt, domates salatalık

Eylem ben bu aralar koptum bikac kilo aldim o yuzden tekrar basladim sikmaya kendimi.istersen silebilirsin listeden ama ben genede yazarim buraya
yok canım hiç silermiyim durumunu bildiriyorsun ben hiç bir açıklama bile yapma gereği duymayanlara kızıp siliyorum üstelik çok zaman yazıyorsun için rahat olsun öyle hemen silmem seni canımcım

İyi akşamlar fıstıklarrr

Menümü paylaşıyorum

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği, eski kaşarrrrr çok özlemişim, listeye eklemesine çok sevindim, nane, domates, filtre kahve

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
Nohut, salata, yoğurt

Ara
Badem sütü. Yanında da bir avuç içi kadar yaban mersini

Akşam
Taze fasulye, salata, yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…