- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.521
Herkese slm.Kilom 85.1 insallah 70 leri de görürüm.bu aradaelysion o detoks nasıl birsey bende istiyorum:)
Hiç sorun değil canım hatta iyi olur benim için o konuda sıkıntılıyım biraz çıkamıyorum yani.Nerden alıyorsun soya sütünü büyük marketlerde var mıdır.Közlenmis kırmızı biberle ilgili söylediklerine de katılıyorum diyete basladığım ilk gün esim onu almıstı zayıflatıcı etkisi olduğu içinCanımcığım ben internetten bulup yaptım ama dünden beri bağırsaklar çalışmaktan yoruldu.
Uyarıyorum o yüzden
Hiç sorun değil canım hatta iyi olur benim için o konuda sıkıntılıyım biraz çıkamıyorum yani.Nerden alıyorsun soya sütünü büyük marketlerde var mıdır.Közlenmis kırmızı biberle ilgili söylediklerine de katılıyorum diyete basladığım ilk gün esim onu almıstı zayıflatıcı etkisi olduğu için
yok canım hiç silermiyim durumunu bildiriyorsun ben hiç bir açıklama bile yapma gereği duymayanlara kızıp siliyorum üstelik çok zaman yazıyorsun için rahat olsun öyle hemen silmem seni canımcımEylem ben bu aralar koptum bikac kilo aldim o yuzden tekrar basladim sikmaya kendimi.istersen silebilirsin listeden ama ben genede yazarim buraya
Canım evet veriyor günde 2 taneyi geçme diyor. Şekersiz içiyorum ama bizim şirkette diğer kızlara tek şekerli içmeye izin vermiş. Ben yine de sade içiyorumelysion canim turk kahvesini diyetisyen veriyo demi.bide ictigin hersey sekersiz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?