- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.561
Slm herkese ben de yapım canım 84.3bugün ilk bildirimi ben yapayımda görün gününüzü he he....
56.4 yani 600 gram hep siz mi biraz da bennnnnn
hadi bakemmmmmmmmm kendi kendime halayımıda çekiveren gariiiiiiiii
tebrikler gelsin halayınnnnnnnnnnnSlm herkese ben de yapım canım 84.3
Adet zamanın yakınsa ondan fazla çıkmıs olabilir.82 kiloyum
Evet az kaldı :)Adet zamanın yakınsa ondan fazla çıkmıs olabilir.
Maşallahın var arkadaşımmmmmmmmm süpersinnnnnnn Ramazan sana yaramıyor ne güzel ben hep alıyordum bu sefer nasıl olduysa vermişim bende hayret ettimben belki almıoşımdır diyordm ama almamamışım hatta vermişim..:)
canım kusura bakma eşimden dolayı nete giremedim dün bilgisayarın başına oturunca kalkmayı akıl edemiyor dün tartıldım ama bildiremedim 119.6 kg geldimarkadaşlar halen kilo bildirimi yapmayan ve halen sebebini bilem bildirmeyen birileri var bekliyorum
tebrikler canım kilo vermeye devam ediyorsun ama bu bebeğin için sorun teşkil ediyormudur acaba doktorunun haberi varmı normalmi karşılıyor?canım kusura bakma eşimden dolayı nete giremedim dün bilgisayarın başına oturunca kalkmayı akıl edemiyor dün tartıldım ama bildiremedim 119.6 kg geldim
ewet canım . benim fiksdir.. her ramazanda illaki 2-3 kilo gider..Maşallahın var arkadaşımmmmmmmmm süpersinnnnnnn Ramazan sana yaramıyor ne güzel ben hep alıyordum bu sefer nasıl olduysa vermişim bende hayret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?