Esnek Diyet Arkadaşlığı

Dün ki Menüm

Kahvaltım: 2 dilim kızarmış kepek ekmeği,2 KK peynir,5 zeytin,yeşil çay

Ara öğün:1 kase yoğurt
1 tane şeftali

Öğle: 1 kase Sebze çorbası
1 kase salata(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük kase yoğurt
2 kaşık makarna

Ara öğün:1 kase yoğurt,şeftali,1 fincan sütlü kahve

Akşam:1 tabak kıymalı melemen
Yarım kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği, biraz köy ekmeği
Ara öğün:yeşil çay,1 tane armut

Spor:
200 ip atlama
50 mekik

ooo süpersinn canımm çok sıkı girmişsin maşallahhhhhh

abla benden bi cacık olmaz ne güzel vermistim şimdi ohh miss gibi 68-69 larda olcaktım
olsun olsun öyle deme insan bazen inişli çıkışlı oluyor bişey olmaz dünya hali bir müddet sıkarsın kendini çok ciddi girersin bak o zaman nasıl veriyorsun hiç kendine güvenini kaybetme

bugün lerde kahvaltıyla besleniyorum pek yemek yemiyorum sinirlerim bozuk biraz o yüzden canım hiç bişey yemek istemiyor galiba ondan kilo almıyorum da

Merhabalar, tüm sayfaları okuyamasam da aranızdaki ilişkilere bayıldım . Sıcaklığınızdan etkilendim ve bende aranıza katılmak isterim.
25 yaşında 2.5 aylık evli çalışan biriyim. Ancak masa başı diye tabir edilen işimden dolayı pek aktif biri değilim. Şu an ki kilom 68,500 hedef kilom 61 başlama tarihim 31.08.2015. Benim bir menüm yok sabah hafif bir kahvaltı öğle vakti şirkette çıkan yemek ne olursa artık akşam da çorba, salata gibi değişiyor. Ara öğünlerde de yoğurt ya da yulaflı bisküvi ile değerlendiriyorum.
İşimden dolayı aktif biri değilim sayfada ancak kilo bildirimlerini kaçırmayacağım inşallah. Şimdiden teşekkürler

Bugün dondurma yidim emme yürüdüm ve spor yaptım umarım eritmişimdir yaz bitiyor son son yiyem didim

Kahvaltım:
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 KK beyaz peynir
1 KK tulum peynir
5 zeytin,domates,salata
Sütlü kahve

Ara öğün:cornetto keyif (170 cl)

Öğle:1 tabak bezelye yemeği
Yarım kase yoğurt, 2 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği

Ara öğün:yarım form çikolata kaplı
Bi avuç leblebi, yeşil çay

Akşam yemeği:
yarım form kepekli bisküvi
1 kase salata
1 kase yoğurt

Ara öğün:1 bardak keçi sütü
Muz

Spor
35 dk yürüyüş
200 ip atlama
50 mekik

slamlar öncelikle hoşgeldiniz kilo bildirim günlerini kaçırmazsanız bizim için yeterli bu arada kilonuzuda yazarsanız sizide tablomuza eklerim bende öyle masa başı çalışıyorum o yüzden kilo almaya çok müsaitim ondan hep bir uğraş içerisindeyim sizi çok iyi anlıyorum bende geçen sene 10 kilo verdim hem az yiyerek hemde leslie falan yaparak çok şükür pekde almadım dahada vermek istiyorum bundan sonra birlikte devam ederiz inşallah hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…