- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.761
ooo süpersinn canımm çok sıkı girmişsin maşallahhhhhhDün ki Menüm
Kahvaltım: 2 dilim kızarmış kepek ekmeği,2 KK peynir,5 zeytin,yeşil çay
Ara öğün:1 kase yoğurt
1 tane şeftali
Öğle: 1 kase Sebze çorbası
1 kase salata(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük kase yoğurt
2 kaşık makarna
Ara öğün:1 kase yoğurt,şeftali,1 fincan sütlü kahve
Akşam:1 tabak kıymalı melemen
Yarım kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği, biraz köy ekmeği
Ara öğün:yeşil çay,1 tane armut
Spor:
200 ip atlama
50 mekik
Burdayıızzzzhanımlarrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
ooo süpersinn canımm çok sıkı girmişsin maşallahhhhhh
olsun olsun öyle deme insan bazen inişli çıkışlı oluyor bişey olmaz dünya hali bir müddet sıkarsın kendini çok ciddi girersin bak o zaman nasıl veriyorsun hiç kendine güvenini kaybetmeabla benden bi cacık olmaz ne güzel vermistim şimdi ohh miss gibi 68-69 larda olcaktım
Doğru söylüyorsun ablamolsun olsun öyle deme insan bazen inişli çıkışlı oluyor bişey olmaz dünya hali bir müddet sıkarsın kendini çok ciddi girersin bak o zaman nasıl veriyorsun hiç kendine güvenini kaybetme
Kız sen hiç 83 gibi değilsin nerde sakliyosun o kiloları daha ince geldin banaEE o zaman buda bendenEki Görüntüle 1627928
slamlar öncelikle hoşgeldiniz kilo bildirim günlerini kaçırmazsanız bizim için yeterli bu arada kilonuzuda yazarsanız sizide tablomuza eklerim bende öyle masa başı çalışıyorum o yüzden kilo almaya çok müsaitim ondan hep bir uğraş içerisindeyim sizi çok iyi anlıyorum bende geçen sene 10 kilo verdim hem az yiyerek hemde leslie falan yaparak çok şükür pekde almadım dahada vermek istiyorum bundan sonra birlikte devam ederiz inşallah hoşçakalınMerhabalar, tüm sayfaları okuyamasam da aranızdaki ilişkilere bayıldım. Sıcaklığınızdan etkilendim ve bende aranıza katılmak isterim.
25 yaşında 2.5 aylık evli çalışan biriyim. Ancak masa başı diye tabir edilen işimden dolayı pek aktif biri değilim. Şu an ki kilom 68,500 hedef kilom 61 başlama tarihim 31.08.2015. Benim bir menüm yok sabah hafif bir kahvaltı öğle vakti şirkette çıkan yemek ne olursa artık akşam da çorba, salata gibi değişiyor. Ara öğünlerde de yoğurt ya da yulaflı bisküvi ile değerlendiriyorum.
İşimden dolayı aktif biri değilim sayfada ancak kilo bildirimlerini kaçırmayacağım inşallah. Şimdiden teşekkürler
aaaa maşallahhh canım yaaa hiç göstermiyorsun kilonu tebriklerrrrrrrrrrrrEE o zaman buda bendenEki Görüntüle 1627928
boyun var tabii nede olsa ahhh ah gözünü sevdiğimin boyu bende accık eksikk hemen belli ediyor herşeyiiiiiiiiiiiiiii..........aaaa maşallahhh canım yaaa hiç göstermiyorsun kilonu tebriklerrrrrrrrrrrr
maşallahhh çok iyisin yaaa bravoo çok az bir kilo vermeyle tam formunu yakalarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?