- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.781
Kemik yapısından heraldeKız sen hiç 83 gibi değilsin nerde sakliyosun o kiloları daha ince geldin bana
slamlar öncelikle hoşgeldiniz kilo bildirim günlerini kaçırmazsanız bizim için yeterli bu arada kilonuzuda yazarsanız sizide tablomuza eklerim bende öyle masa başı çalışıyorum o yüzden kilo almaya çok müsaitim ondan hep bir uğraş içerisindeyim sizi çok iyi anlıyorum bende geçen sene 10 kilo verdim hem az yiyerek hemde leslie falan yaparak çok şükür pekde almadım dahada vermek istiyorum bundan sonra birlikte devam ederiz inşallah hoşçakalın
tabiiki neden veremeyesinizzzzzİlginize teşekkür ederim. 10 kilo süpersiniz maşallah. İnşallah bende verebilirim sizin gibi.
Boy: 1.70
Kilo: 68.5
Hedef Kilo: 61
Başlama Tarihi: 31.08.2015
(Başlama tarihinden bu yana tartılmadım ama fark eden bir şey de olmadı sanırımama olacak inşallah hem de hep birlikte :)
merhaba bayanlarr bende katılmaya karar verdim size. Ben 17 yaşındayım ve 2 aydır diyet yapıyorum. şu ana kadar 91 den 83 e kadar düştüm. şuanda bu ghaldeyimdiye dua ediyorum doğrusu yarın tartılma günü1,70 boyum var bir de ama basenleriiim çoook çoook çoook fazla. sizle birlikte daha çok heveslenip el ele verip yemek yememek için sizin yanınıza katılıyorum. ama şey, etrafta o kadar çok insan görüyorum ki kendimden utanıyorum er zaan. ay 2 ayda 8 kilo çok az, ay ben bu kadar vermiştim. yada ay ben yiyiyorum ama kilo veriyorumlar falan, modum acayip düştü. oturup tüm gün çekirdek kola yapabilir yada tonlarca ekmek yiyip yağa bile bandırabilirim. sizce doğru mu söylüyorlar?
hoşgeldnizzzzzzzzzBen daha önce 65 kilodan 56 kiloya düşmüştüm fakat yine 60 kiloya cıktım bende aranıza katılmak istiyorum
boy : 160
kilo : 60.000
hedef kilo : 50.000
sürekli kilo vermeye karar verip yapamayınca bırakanlardanım. ama artık yeter zayıf insan gördükçe cıldırıyorum
hoşgeldnizzzzzzzzz
umarım herşey gönlünüzce olur topiğimiz sizin incecik olmanıza sebep olur inşallahh birlikte hep beraberrrrr 14Elül ilk bildirim günümüzzzzzzz bekliyorum saat 15'e kadar bildiriminizi yapmalısınız yoksa siliyorummmm bilginiz olsunnnnnnn
rica ederim canımmmmmmmselam kızlar herkese günadyın.. hayırlı haftalar.. cnım ben cumartesi regl oldum.. şuan şişim çok.. o yüzden bugün bildirim yapmayacağımbitince bildirirm.. anlayışın için teşekkürler canım.)
oo ii iyi canım en azından kilo kaybı var bizde tık yok tebriklerrrrrrrrrrrSelamlar.... bende bildirimimi yapayım geç kalmadan 67.850Pek iç açıcı değil ama buna da şükür diyeyim :)
alakası vardır canım rgl çok etkiliyor ok o zaman sizede aynı kilonuzu giriyorumYa bende regl im acaba o yüzden mi hiç veremedim gozukuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?