Esnek Diyet Arkadaşlığı

[QUOgösteriyordu can, post: 42548909, member: 215256"]aaaa maşallahhh canım yaaa hiç göstermiyorsun kilonu tebriklerrrrrrrrrrrr[/QUOTE]
Yok gösteriyorum

İlginize teşekkür ederim. 10 kilo süpersiniz maşallah. İnşallah bende verebilirim sizin gibi.
Boy: 1.70
Kilo: 68.5
Hedef Kilo: 61
Başlama Tarihi: 31.08.2015
(Başlama tarihinden bu yana tartılmadım ama fark eden bir şey de olmadı sanırım ama olacak inşallah hem de hep birlikte :)

tabiiki neden veremeyesinizzzzz
çok zor değil inanın beyinde bitiyor beyinde bitirdinizmi iş tamamdır insan artık fazla yedimi veya yememesi gereken şeylerden yedi mi çok rahatsız oluyor bu kadar rahatsız olacağıma yemesem daha iyiydi diyoruz inanın bakın bir başlayın göreceksiniz...

hülo sen misin bak kaç yıl sonra yıne zıyaret etmısız burayı ya yeter mideme kelepce taktrcam sonunda ((

Ben daha önce 65 kilodan 56 kiloya düşmüştüm fakat yine 60 kiloya cıktım bende aranıza katılmak istiyorum
boy : 160
kilo : 60.000
hedef kilo : 50.000

sürekli kilo vermeye karar verip yapamayınca bırakanlardanım. ama artık yeter zayıf insan gördükçe cıldırıyorum

hoşgeldnizzzzzzzzz
umarım herşey gönlünüzce olur topiğimiz sizin incecik olmanıza sebep olur inşallahh birlikte hep beraberrrrr 14Elül ilk bildirim günümüzzzzzzz bekliyorum saat 15'e kadar bildiriminizi yapmalısınız yoksa siliyorummmm bilginiz olsunnnnnnn

Tamamdır :)

İki gün önce diyete başladım 60.100 dım iki gundur gayet az ve sağlıklı beslenmeme rağmen suan 60.800 çıktım, çok moralim bozuldu, benim bu tembel bağırsaklarima çare bulmam lazım.

selam kızlar herkese günadyın.. hayırlı haftalar.. cnım ben cumartesi regl oldum.. şuan şişim çok.. o yüzden bugün bildirim yapmayacağımbitince bildirirm.. anlayışın için teşekkürler canım.)

bende aynıyım bende hiç bir değişiklik yok çünkü daha tam anlamıyla diyete giremedim bir dahaki bildirime iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum haydi hayırlısıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…