Esnek Diyet Arkadaşlığı

Mesela şöyle Feraceli kuzum nirdeesiiin diye bilrisin abacuğuuum
aa hiç bilmiyodum ok bu aralar birazda zor günler geçiriyorum o yüzden pek giremîyorum canım birde tatil olunca netin başına oturamıyom evde sürekli koşturmaktan bu arada zor günlerim eşimle alakalı ayrılma noktasına geldik o yüzden hiç iyi değilim performansım düştü yani iyi geceler canlarımmm

[QUöylemi ablam evcan, post: 42722130, member: 215256"]aa hiç bilmiyodum ok bu aralar birazda zor günler geçiriyorum o yüzden pek giremîyorum canım birde tatil olunca netin başına oturamıyom evde sürekli koşturmaktan bu arada zor günlerim eşimle alakalı ayrılma noktasına geldik o yüzden hiç iyi değilim performansım düştü yani iyi geceler canlarımmm[/QUOTE]
Aa öylemiablam bende çok zordayım bu aralar özelden konuşmak istermisin

Iyi bayramlarrr. Ablalarım ben çok yoğunum, tahmin ettiğiniz gibi değil. Bu yüzden diyeti bırakıyorum. Kendimi derse veriyorum. Dikkat edeceğim ama kilo vereceğimi sanmıyorum. Bu yüzden adımı listeden silebilirsiniz. Arada uğrayacağım ve sınav bitince geri döneceğim hepinizi öptümmmm

canımcım eğer sınavın yakınsa silmiyim kalsın
sınavdan sonra dönersin tekrar olmaz mı?

kızçeler bildirime 1 gün kaldı farkındaysanız yarın değil öbür günn ve sizde hiç ses soluk yok nooolcek bilmemmmm?????

Yaz bana +4 yazzzz of of
60' ın gazına gelip yemenin dibine vurdum ve 2 haftada 4 kg yapıştırdım üstüme çok güzel oldu.
Hemen diyet moduna döndüm uçsun gitsin kilolar.
Bana temizinden 64 yazın

Canım slm bugün değil ama dün tartıldım 53.1 im şuanda:;(ben hala diyet moduna girmedimki..bu da koşusturmaltan bu kadar neyse hayırlısı:)

Canim eger tabloyu yenilemediysen bu sabah taze taze tartildim :))52.9 geldimm :))diyet yok ama kosturmak ise yaramis:))benim bu kilomu eklersen seviririm:) sabah sabah sevindirik oldum:))

84.7 ile istikrarlı bir şekilde devam diyete baslayamasam da bayramda dikkat ettim eti fazla kacirmamaya suan memleketteyim annem sisirip gondermezse inşallah dönüşte hemen başlıcam diyete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…