- 2 Mayıs 2015
- 74
- 117
- 8
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.801
tebrikler canımmmmmmmmmm62 kiloyum. Bu arada bu fotoğraflar ne böyleeee, herkes çok güzel ve zayıf. Ama yeter miiii? AslaaaaÇok zayıf olacağız
Ben dün yapmıştım bildirimimi tabloya eklememissin patronarkadaşlar bu saate kadar bildirim yapmadığınızdan dolayı 1. mizi tespit etmiş bulunmaktayım artık bundan sonra daha çok kilo verebilen olsada yanlızca tabloya işlerim çünkü biliyorsunuz saat 15'e kadar bildirmeyenlerin 1.lik hakkı ölüyor bilginize.....
oo ii iyi canım en azından kilo kaybı var bizde tık yok tebriklerrrrrrrrrrr
1.miz aysegulercansahin
tebrikkklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
ok kusura bakma canım unutmuşum eklemeyi ama gördüğüme göre kilo almışsınnnnnnBildirimimi yapım ben sabah tartildim ve 84.5 ciktim
olsun canım hiç önemli değil sen ve bebeğinde sağlıklısınızdır inşallahhhhhSelam arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum geçen defa bildirim yapamadım bazı problemler vardı kusuruma bakmayın şimdi tartıldım 121.5 kg
ne güzel yazmışsın kızzz içim açıldı Allah razı olsun aman sanki biz çok diyet yapıyozzSABIRA Günaydın,
ŞÜKÜRE Günaydın,
DUALARA Günaydın,
Hayata, Hayatın tadı DOSTLARA..
G Ü N A Y D I NNNNN!!
Hayırlı cumalar !!
Küsme ablam küsme çünkü bende küstüm sanaslmlar nerelerdesniz yine aramak yok sormak yok küstümmmmmm
Sagol canim..tabi burayi unutmam ben vakit buldukca yaziyorum ugruyorum yazamasamda:))ne güzel yazmışsın kızzz içim açıldı Allah razı olsun aman sanki biz çok diyet yapıyozz
yapsanda yapmasanda yazzzzzz o kadar!....
bebeğim nasıl etiketlendiğini bilem bilmiyom cannım anlatırmısınKüsme ablam küsme çünkü bende küstüm sananiye etiketlemiyon beni heee
Mesela şöylebebeğim nasıl etiketlendiğini bilem bilmiyom cannım anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?