- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.841
Haftaya salı diyetisyen kontürolum vaaaaaaarkadaşlar nereledesiniz ama ayıp ediyorsunuzz insan girer bir şeyler yazar be ya
12 EKİM kilo bildirim günümüz ona göre!...
evet artık çıkılmıştır inşallah çıkılmadısada çıkılsın yani durum vahimmmmmmBayram modundan çıkıldı mı hanımlar ?
evet artık çıkılmıştır inşallah çıkılmadısada çıkılsın yani durum vahimmmmmm
ben artık tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum inşallahhhhh hadi hayırlısıııııı
inşallahhh aminnnnnnnnnnnnBen de ben deee, hop diye alıverdik kiloları.
Tez zamanda verelim inşallah
bu konu hakkında hiç bilgim yok malesef kaybedeceğiniz bişey yoksa bence denemekte fayda var derimArkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?
bu konu hakkında hiç bilgim yok malesef kaybedeceğiniz bişey yoksa bence denemekte fayda var derim
teşekkürler memnun kalırsanız bizede bilgi verirseniz sevinirizBana oldukca kullanisli gozuktu aslinda.deneyip size de bilgi verecegim.
Tamam ablaFeraceli willow tree Herina bildirimlerinizi bekliyommmmm nerelerdesinizzzzzz?????? 12 ekimde yeni bildirim var ona göreeeeee
aaaaaaaaaaaa selam canımcımmmmmmm bu ne hoş bir süpriz oldu nasılsınnnnnn???Selam eylemcim
tamam canımcım 12 sinde de bildirim var unutmaaaaaeylemsevcan mrb canm.uzgunum giremedim.64 yaz bana
Eylem yolunda ya özledim seni bile geleyim dedim arkadaşım seyma geliyor mu arada :) mutlu naberi de vereyim tam neden kilo almışım diyordum hamileyim :)!aaaaaaaaaaaa selam canımcımmmmmmm bu ne hoş bir süpriz oldu nasılsınnnnnn???
neler yapıyorsun herşey yolunda mı?
aaa hayırlı uğurlu olsun canımm şeymada doğurdu daha yeni doğurduğu emzirdiği için daha başlamadı yaşamlada koptuk yazmıyor hiç girmiyorda heralde böyle işte Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin gülümmm çok öpüyorummmmmmmmEylem yolunda ya özledim seni bile geleyim dedim arkadaşım seyma geliyor mu arada :) mutlu naberi de vereyim tam neden kilo almışım diyordum hamileyim :)!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?