Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?

bu konu hakkında hiç bilgim yok malesef kaybedeceğiniz bişey yoksa bence denemekte fayda var derim

slmlar bayanlarrrrrrrrrr uamrım iyisinizdir bildirime az kaldı farkındaysanız bir hatırlatayım dedimmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaaa selam canımcımmmmmmm bu ne hoş bir süpriz oldu nasılsınnnnnn???
neler yapıyorsun herşey yolunda mı?
Eylem yolunda ya özledim seni bile geleyim dedim arkadaşım seyma geliyor mu arada :) mutlu naberi de vereyim tam neden kilo almışım diyordum hamileyim :)!

kızlar dün Nihat Hatipoğlu Hoca denk geldi bir foto çektirdik
yemek yemeye gittiğimiz restorantta çok hoş oldu

Eylem yolunda ya özledim seni bile geleyim dedim arkadaşım seyma geliyor mu arada :) mutlu naberi de vereyim tam neden kilo almışım diyordum hamileyim :)!
aaa hayırlı uğurlu olsun canımm şeymada doğurdu daha yeni doğurduğu emzirdiği için daha başlamadı yaşamlada koptuk yazmıyor hiç girmiyorda heralde böyle işte Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin gülümmm çok öpüyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…