Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar sizin için tertemiz bir tablo yaptım geçmişimizi sildim ki yeni başlangıçlar yapabilelim diye şimdi 2.5 aylık zamanda YILBAŞINA KADAR HEPİMİZ HEDEFLEDİĞİMİZ KİLOLARIMIZA İNELİM İNŞALLAH bende artık yılbaşına kadar 54 ü görmek istiyorum çok kararlıyımm hadi hep beraberr oleyyyyyyyyy

sabah uyanınca 2 bardak oda sıcaklığında su
3/4 simit 1 k.k büy. peynir 1 domates 5 zeytin

arkadaşlar dün 1116 kalori ile günü kapatmış bulunmaktayım çok şükür uzun zamandan beri ilke defa başarabildimmmmm

artık kendi kendime yazıştığımı farkettim yaa arkadaşlar nerdesiniz üzülüyorum ama?

Güzelliklerrrr
Nasıl geçiyor hafta sonunuz?
Pazar rehaveti, İstanbul yağmurlu, karanlık.
Türk kahvemi hüpletiyorum şimdi.
Kış geliyor. Üşüyüp kendimizi tatlılara vermek istediğimiz aylar yaklaştı.
Ama aynı zamanda sıcacık yeşil çayı da rahat rahat içebileceğimiz dönem geldi.
Çok seviyorum ben kışı.
eylemsevcan yaz bana 63 yaz
64' e fırladım malum, şimdi 63.2

Yeterrr hemen 60' a döneyim

aynen bende 58leri gördüm uzun zamandır ilk defa ama silkindim kendime geldim çok şükür hemen düşüş başladı bendede arkadaşım tam gaz devammmmmmmm

bende 57.5 almış gözüküyorum ama bu aldığım kilonun telafisiyle geldiğim noktadır kınamayın canlarrrrrrrrrr

bakalım 2015 dson bildirimde herkes hedeflediği kiloya ulaşabilecek mi bende onu merak ediyorummm hayde bakam be ya....

Merhaba... Bir bildirim günü daha ve bende hiç bir değişiklik yok 67.950... Amaaaaaa 2015 son bildirim gününe kadar güzel sonuçlar alacağıma inanarak kendimi bırakmıcam daha sıkı sarılcam inşallah İyi bakın kendinize :)

sağolasınnnn sakın bırakma kendini hattaaaaa 4 elle sarılllll
2015 son bildirim günü büyük günnnn ona göree!....

İyi akşamlar eylemsevcan ben tekrar Kilo bildirimi yapmak istiyorum bu sefer adımı sildirmemek niyetim takipte olacağım.listeye yazabilir misin boy 1.67 Kilo 62.5 göre üzere..

arkadaşlar öğlen oldu halen bildirim yokkkkkk nerdesinizzzz????????
ahhh ahh 3 kilo almısımm furun beni... kötüyüm çok hem de esimin izni bitiyor haftaya 1 aydır diyete baslayamıyorum sayesinde 1 hafta sonra herseye yeni bastan baslıycam insallah hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…