Esnek Diyet Arkadaşlığı

haftasonu beni mahvetti ama arkadaş ıslak kek yapmış yemedim, balık yedim ama ekmek yedim akşam balık yanında erken bir saatte olması durumu kurtarırmı acaba

haftasonu beni mahvetti ama arkadaş ıslak kek yapmış yemedim, balık yedim ama ekmek yedim akşam balık yanında erken bir saatte olması durumu kurtarırmı acaba
Ah ah sorma yarın tartı günü bildirim yapmayı unutmayın. Benimde mahvetti bu ikigün tatlı sarella ekmek kaçırdım valla. Evden çıkmamak lazım onu anladım

Bende bu aralar bozdum biraz üşütmşüm ne buursam yiyorum spor da yapmadım kaç günfür yarın ki ölçüme 64.6 yazarsın olurmu

selamlar.. günaydınlar..
ilk bildirim benden ama kötü;
Reglim tam bitmedi ondan mı bilmiyorum ama 53,1 geldim eylemcim:/((

Ama çok yiyorum bu ara almış da olabilirim

merhaba arkadaslar
bende gurubunuza katilabilirmiyim
acilen diyete baslamak istiyorum
tabiiki katılabilirsiniz siziacilen alalım o zamannnnnn
boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu ve 2015 sonunda son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide tablomuza ekliyim ama bildirim günü saat 3 e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bilginiz olsunnnnn

selamlar.. günaydınlar..

iyi gene canım üzülme normaldir fazla çıkıyor insan bazen bende öyleyim regl olmasakda duruk yerde bazen fazla çıkıyoz şişkinlikmidir nedir anlayamadım birkaç gün sonra geçiyor telaş yapma canımcımmmm

merhaba arkadaslar
bende gurubunuza katilabilirmiyim
acilen diyete baslamak istiyorum
Gel tabi aramıza önemli olan bildirimlerini zamanında yap.
Belli bi uygulama yapmıyorum esnek davranıyoruz yani. Ama burda ne kadar paylaşım yaparsan yani yediklerini öğününü yazarsan okadar motive edici oluyor topik
Aramıza hoşgeldin

selamlar.. günaydınlar..

Olsun bidahakine güzel haberler bekliyoruz çok bi kilon yok yavaş vermen yada arada bi böyle fazla çıkması normal

wawww süpersin canım bravooooooo
aman sütünede dikkat et tebriklerrrrrrrrrrrr
Sağol canım
Çok şükür sütüm iyi onu gözlemliyorum devamlı.
Dün bebeğimin kontrolü vardı kilosu boyu yerinde hamd olsun inş böyle böyle veririm çok mutluyum darısı sana
300 gr almışmısın ? Bence ona takılma grlar bazen şişkinlik oluyor gerçekten

sağol canım.. biraz abarttım regliyken çok şekerli çikolatalı şeyler yiyorum.. hatta saldırıyorum desem de yeri.. ondan da almış olabilirim.. ama bu hafta dikkat edeceğim inş..

günaydın arkadaşlar
bilmiyorum belki regl sebebinden belki açık iştahım yüzünden hafta sonu diyet yapamadım.bu hafta devam inşallah
kilo 62 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…