- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.161
Bazen öyle yerinde sayıyor insan ve dönp bakmak lazım nerde hata yapıyorum diye. Ben kendimden biliyorum meğer en büyük hatam hızlı yemekmişSelamlar... Herkes erkenci bugün moraller yerinde enerji dorukta demek ki her zaman böyle olmak dileğiyle hanımlar.. kilom 67,500bir türlü ilerleme kaydedemedim ama vazgeçmicem kararlıyım.
beni,m en büyük derdim o zaten.. hızlı yemek yemekBazen öyle yerinde sayıyor insan ve dönp bakmak lazım nerde hata yapıyorum diye. Ben kendimden biliyorum meğer en büyük hatam hızlı yemekmiş
Şimdş okadar küçük ve yavaş yiyorum ki anlatamam 1dilim ekmekle kahvaltım yarım saat sürüyor
canım Allah sana kolaylık versin, emziriyormusun
Teşekkürler yok 3 yaşına yaklastilar ama çok hareketliler çok yoruyorlarcanım Allah sana kolaylık versin, emziriyormusun
evet galiba almışım bakalım tekrar uğraşacam belkide şişkinliktir çıkacak zamanla ortaya inşallahSağol canım
Çok şükür sütüm iyi onu gözlemliyorum devamlı.
Dün bebeğimin kontrolü vardı kilosu boyu yerinde hamd olsun inş böyle böyle veririm çok mutluyum darısı sana
300 gr almışmısın ? Bence ona takılma grlar bazen şişkinlik oluyor gerçekten
Aaaa tabi sende gel arkadaşım inan kalabalıkla güzel oluyor bizimde ihtiyacımız varSelam kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni katılımcı alıyormusınuz motivasyona ihtiyacım var
Tamam canım hemen geliyorum tatile gitmeden önce hafta 4 kilo vermiştim 57 kilo ile tatile gittim sonra saldım 3,4 ay içinde 66 kilo oldum şu an bi türlü toparlanıp başlayamadım inşallah bu sefer başlıyorum tam anlamıylaAaaa tabi sende gel arkadaşım inan kalabalıkla güzel oluyor bizimde ihtiyacımız var
aa görmemişim canım kusurra bakma ok iyi hadi düşüş var tebriklerrrrrrrrrDün yazmıştım aslında 64.6
hoşgeldinizTamam canım hemen geliyorum tatile gitmeden önce hafta 4 kilo vermiştim 57 kilo ile tatile gittim sonra saldım 3,4 ay içinde 66 kilo oldum şu an bi türlü toparlanıp başlayamadım inşallah bu sefer başlıyorum tam anlamıyla
Hoşbulduk canım boyum 1,56 kilom 66 hedefim 53 yıl sonu olmak istediğim kilo 60hoşgeldiniz
boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu ve 2015 sonunda son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide tablomuza ekliyim ama bildirim günü saat 3 e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bilginiz olsunnnnn
tamam canım hemen ekliyorum tekrar hoşgeldinizzzzzzzzzzzHoşbulduk canım boyum 1,56 kilom 66 hedefim 53 yıl sonu olmak istediğim kilo 60
tamam canım hemen ekliyorum tekrar hoşgeldinizzzzzzzzzzz
Nasıl verdin canım haftada 4 kilo?Tamam canım hemen geliyorum tatile gitmeden önce hafta 4 kilo vermiştim 57 kilo ile tatile gittim sonra saldım 3,4 ay içinde 66 kilo oldum şu an bi türlü toparlanıp başlayamadım inşallah bu sefer başlıyorum tam anlamıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?