Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selamlar... Herkes erkenci bugün moraller yerinde enerji dorukta demek ki her zaman böyle olmak dileğiyle hanımlar.. kilom 67,500 bir türlü ilerleme kaydedemedim ama vazgeçmicem kararlıyım.
Bazen öyle yerinde sayıyor insan ve dönp bakmak lazım nerde hata yapıyorum diye. Ben kendimden biliyorum meğer en büyük hatam hızlı yemekmiş
Şimdş okadar küçük ve yavaş yiyorum ki anlatamam 1dilim ekmekle kahvaltım yarım saat sürüyor

beni,m en büyük derdim o zaten.. hızlı yemek yemek(her işim acledir zaten..bunu yemektde de uyguluyorum..çok yanlış biliyorum ama bir türlü yavaş yemeyi beceremiyorum

Benimde regl iden sanırım yine ilk kiloma cikmisim aslında akşam 5den sonra birsey de yemiyorum
Ve hepiniz inceciksiniz kızlar siz hiç dert etmeyin
Kilo 73.3 offff

evet galiba almışım bakalım tekrar uğraşacam belkide şişkinliktir çıkacak zamanla ortaya inşallah

Aaaa tabi sende gel arkadaşım inan kalabalıkla güzel oluyor bizimde ihtiyacımız var
Tamam canım hemen geliyorum tatile gitmeden önce hafta 4 kilo vermiştim 57 kilo ile tatile gittim sonra saldım 3,4 ay içinde 66 kilo oldum şu an bi türlü toparlanıp başlayamadım inşallah bu sefer başlıyorum tam anlamıyla

hoşgeldiniz
boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu ve 2015 sonunda son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide tablomuza ekliyim ama bildirim günü saat 3 e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bilginiz olsunnnnn

hoşgeldiniz
boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu ve 2015 sonunda son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide tablomuza ekliyim ama bildirim günü saat 3 e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bilginiz olsunnnnn
Hoşbulduk canım boyum 1,56 kilom 66 hedefim 53 yıl sonu olmak istediğim kilo 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…