Esnek Diyet Arkadaşlığı

Oh mis yoğurt çorbası yapılıyor keşke benide biri davet etse

Topikçe buyrun ne demek

Canım maden suyunu ben tavsiye ettim kendimde tüketiyorum
Bi arkadaşım 20 kilo verdi halen içer bide 1-2 tane değil baya bi çok çokta sağlıklı 18 yıldır tanıyorum kiloyu vermişti ben tanıştığımda ama o maden suyunun markasına dikkat eder.
Tabi ben 2 taneden fazla tüketilmesi taraftarı değilim herşeyin fazlası zarar

Maden suyu içindeki minareller sebebiyle çok sağlıklı bir içecektir ve insan sağlığını destekleyicidir. Ter, solunum ve idrar ile kaybolan minerallerin yerine gelmesi için su içmenin yanı sıra sıvı ihtiyacının bir kısmı maden suyundan karşılanabilir. Amerikan Obezite Birliği sağlıklı bireyler için maden suyu tüketimini 600ml olarak belirlemiştir. Ülkemizde tuz tüketimi genllikle yüksektir. Aşırı tuz alımı, yüksek tansiyon, börek hastalıkları ve mide ülseri gibi hastalıklara zemin hazırlamaktadır. Ayrıca fazla sodyum alımı idrarla kalsiyum atımını hızlandırdığı için kemik erimesi sorunu için risk faktörü oluşturur. Maden suları yüksek sodyum içerdikleri için aşırı miktarda tüketilmemelidir. Maden suyu seçimi yapılırken de düşük sodyum, yüksek magnezyum ve kalsiyum içerikli olanlar tercih edilmeli. Sağlıklı insanlar günde iki şişe, kilolu kişiler bir şişe içebilir. Kalp, böbrek ve hipertansiyon hastaları ise uzak durmalı.

(Alıntı)

Çooook teşekkür ederim canım Kafamdaki soru işaretlerine de cevap verdin

Canım sen hangi marka olandan iciyorsun ki. Ben de başlayalım icmeye

Günaydın bu sabah 63.8 çıktım en son 4 sene önce 63 lerdeydim yani doğumdan önce ama yağ mı gidiyor kas mı bilmiyorum diyeti zaten bıraktım ama hergün et grubundan yemeye çalışıyorum Leslie ye 4 gün ara vermiştim 2gündür başladım önce 3 mil sonra 1 mil ama bnce akşamları eiimden dolayı 2 gündür 5.30 da yiyorum tabi sonradan birşeyler yiyorum acaba ondanmı kilom az çıktı

sonradan bişeyler yiyorum derken?

sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. ben 8 kilo verdim 20 günde bana dan ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…