- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.301
Reklam yapmayalım ticaretinize alet etmeyin insanlarısağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. ben 8 kilo verdim 20 günde bana munteha_balci@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz
hahaaaa:))Selam kızlar bende yaşam koçuyum kilo vermek isteyenler ebrar @&mail.cımcım dan bana ulaşabilirler bi haftada 60 kilo verdiriyorum geriye 10 kilo kalıyo oda iskeletiniz
Günaydın canımselamlar günaydınlarrrrrrrr
pembikokedi canım bugünde güzel yazılarından bekliyoruzzz
alıştırddın artık bizi ona göre
canım akşam çok az yemişsin tek çorbayla sabaha kadar çıkacan emziriyorsun o kadar az yeme benceKızlar bugün temizlik yaptım ne yediğimi bilmiyorum yazınca bende görücem
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği kahvaltılık 10 adet patates kızartması
Öğlen bi kase dolusu müsli 1 su bardağı süt ile
Arada 5 dilim kabak tatlısı
Akşam 3 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
Su içmedim hiç doğru düzgün maden suyuda.
Kabak tatlısı yerine başka bişey yeseydim daha iyi olucaktı. Belki şimdi çayın yanında ya 1 kaşarlı tost yada 1 dilim ekmekle peynir yerim. Çok enerjisiz hissediyorum bugün
sanada günaydın tatlımmmmmmGünaydın canım
aa tabii tam olarak hangisinden ne kadar koycaz ve günde kaç defa yicezeylemsevcan yoğurt+pul biber +limon kürüne başladım beraber yapalım mı
Günaydın canımmmm her zaman buradayım takipteyim yazmayada devam edicemselamlar günaydınlarrrrrrrr
pembikokedi canım bugünde güzel yazılarından bekliyoruzzz
alıştırddın artık bizi ona göre
Sen de yapmak istersen hep beraber yapalımGünaydın canımmmm her zaman buradayım takipteyim yazmayada devam edicem
aa günde 1 kere çok iyiyimiş zorlanmam ok tamam bu gece başlıyorum canım inşallahSen de yapmak istersen hep beraber yapalım
eylemsevcan 2 kaşık yoğurt-yarım limonun suyu-1 çay kaşığı pul biber karıştırıp akşam yatmadan yarım saat önce yeniyor sonrasında bişey yemeyin su içilebilir
15 gün yapıp ara verilcek ok bakalım neler olucak ben dün akşam başladımaa günde 1 kere çok iyiyimiş zorlanmam ok tamam bu gece başlıyorum canım inşallah
Evet tokken 1 kilo fazla çıkabiliyo ama şöyleyumurta beyazı domates zeytin bir kaşık tahin çay ekmeksiz yaptım kahvaltıyı, aç karna sabah tatılıyorum 300 gr gitmiş gibi ama tok karna olunca 1 kilo fazla çıkıyo sizde de öylemi ne zaman tartılıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?