- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.321
bencede dengeledinmi pek sorun olmuyor birde spor yapabilirsen tamamdırBen bu sabah müthiş kalorili kahvaltı mi yaptım piknik alanında arkadaslarla hava güzel diye abarttik da abarttik pişi poğaça Kızartma hepsi vardı ama gün içinde meyve ve salata yerim
Açlıktan ölüyom kız ben kesin geliyomAkşam içinde şuan fırında pişiriyorum karşık sebzeli keeeeek
Hadi bana gelin
Kuruycan gitcen kız gel tebiAçlıktan ölüyom kız ben kesin geliyom
şeymam öğlen yemeğin çok az kızzzzzzzzKuruycan gitcen kız gel tebi
İşte kızımı bekliyorum sebzeli keke dalıcam ona ayırdım hakkımışeymam öğlen yemeğin çok az kızzzzzzzz
tarifini banada verirmisn canımİşte kızımı bekliyorum sebzeli keke dalıcam ona ayırdım hakkımı
eylemsevcan yoğurt+pul biber +limon kürüne başladım beraber yapalım mı
çok gemiş olsun tabiiki alırız yanlız kilo bildirim günlerini unutmayın yoksa siliyorum boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu birde 2015 son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide ekliyim hoşgeldinizzzzzzAyy ben de katılmak istiyorum..
Hashimato hipotiroiditi hastasıyım, zaman zaman bir anda kilo alıyorum.
Kilo vermek oldukça zor oluyor sonra da ama geçen yıl tam 10 kilo verdim.
Beni de alın aranızaa
çok gemiş olsun tabiiki alırız yanlız kilo bildirim günlerini unutmayın yoksa siliyorum boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu birde 2015 son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide ekliyim hoşgeldinizzzzzz
yazıyormuş zaten bildirim günleri, gördüm şimdiçok gemiş olsun tabiiki alırız yanlız kilo bildirim günlerini unutmayın yoksa siliyorum boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu birde 2015 son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide ekliyim hoşgeldinizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?