- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.681
işte böyle bir gün sonra dengele canımcım naapacanbu sabah 2 yumurta ve çay, eşim sağolsun ağzıma birşeyler vermeyi çok sever zaten sayesinde kilo almıştım, engel olmayı da pek sever, akşam cevizdir meyvedir baya birşey yedirdi gene, o yüzden bugün ekmek hiç yemicem
ben bayadır tartılamadım korkudan(bir kabızlık oluyor bir çok yemiş oluyorum..baklaım yarın netcem..inş wc ye çıkabilirim de biraz göbüş inerevet canım inşallah bide çok şiştim 58 lerigördüm 57 lere düşsem onada sevincem
o dert bendede mevcut maelseffffffffben bayadır tartılamadım korkudan(bir kabızlık oluyor bir çok yemiş oluyorum..baklaım yarın netcem..inş wc ye çıkabilirim de biraz göbüş iner
Maşallah canım kocaman bi sayfan var. Çok güzel arkadaşların var :)benim eşimde geceleri tutturur çiğ köfte yaapyım diye malum urfalı bende onla cebelleşiyom ama dün yaptırmamayı başardımmmm
sağolasınnn çok teşekkür ederiz arada da olsa engin birikimlerinden görsel efektlerinden faydalanmak isterizzzzzzzMaşallah canım kocaman bi sayfan var. Çok güzel arkadaşların var :)
şimdiden yazdım canım ama yarın yeni bildirim yaparsan onuda eklerim sonra yazayım deyince unutuyorum bide yanlışlıkla siliyorum o yüzdenBu aralar çok saldım oyüzden yediklerimi yazmıyorum 64 olmuşum tekrar yarın bildiremezsem eğer 64 yazarsın olurmu
Bende urfalıyımbenim eşimde geceleri tutturur çiğ köfte yaapyım diye malum urfalı bende onla cebelleşiyom ama dün yaptırmamayı başardımmmm
oooo eşimle aynı topraksınız sende çok severmisin çiğ köfteyii???Bende urfalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?