- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.761
oo cumaya sabah aç karnına tartıl söyle canım bu durumda baya bir farketmiş olursungünaydın 1.5 yumurta 2 zeytin 2 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım, 65.6 olmuşum hemde tok karna :)
abarttı abarttım bugün kahvaltım 407 kalori oldu be yaselam kızlar.. bende de günaydın.. eylemcim maşhın var kıs .. abartmassın sen:)
olsun öğlende yada akşamda dengelersin canım sen..abarttı abarttım bugün kahvaltım 407 kalori oldu be ya
gunaydin kizlar reglliyim ne bulsam yiyesim geliyor cok fazla iştahliyim sabahdan beri 4-5 kare cikolata bile yedim
ben 2 ay tamamindan beri duzenli oluyorum canim ama bildiyim kadariylla 2 yila kadar olmaman normalregl olamıyorum ne bulsam yiyorum bende
Evet bundan önceki kızımda 8 ay olmadınben 2 ay tamamindan beri duzenli oluyorum canim ama bildiyim kadariylla 2 yila kadar olmaman normal
Sorma bende gündüz tutuyorum kendimi akşam bi bakıyorum koy vermişim her akşam pişmanlıklarla yatağa giriyorumAynen bende regliyim.. acayip tatlı isteğim var ama mümkün olduğu kdar yememeye çalışyıoum. yoksa yicemde .. ama akşam falan kaçıyor genede.
Bende dün akşam çok fena kaçırdımSorma bende gündüz tutuyorum kendimi akşam bi bakıyorum koy vermişim her akşam pişmanlıklarla yatağa giriyorum
Asıl gündüz yesek okadar zararı olmayacak
Nasıl kötü oluyor dimi insanBende dün akşam çok fena kaçırdım5.000 kl lik yemişimdir heralde.. akşam yatarken bi pişman oldum sormayın bugün dikkat ediyorum.. tam hafiflemeye başlamıştım sanki dün akşam çığrımdan çıkıverdim işte
Merhaba bildirim yapamadim kusura bAkmayin...saglik problemimden dolayi vertigo basladi..asiri bas donmesi ve bulantim vardi...henuz girebildim foruma yeniden bugun baslayabildim...@ebrarece49 @ilkkk @nightmarenightmare @esracelik61 @SquareRoot @birisibirisi13nursehulya
arkadaşlar kilo bildirimlerinizi halen yapmadınız bekliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?