- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.781
bende öyle fena dağıtmıştım 58 leri görmüştüm ama bugün tekrar 56.9 u gördüm çok sevindim inşallah bir kaç güne kadar tablodaki kilomunda altına inerim diye umut ediyorum hiç boşlamamak gerekiyor yanlış yapıldımı arkasını toplamak gerekiyorNasıl kötü oluyor dimi insan
Ya ben bi ara negüzel gidiyordum şuanda çok dağıldım toparlayamıyorum napacağımı bilmiyorum
çok gemiş olsun o zaman güncel kilonuzu söylerseniz tabloya eklerim yarın sabahta olurMerhaba bildirim yapamadim kusura bAkmayin...saglik problemimden dolayi vertigo basladi..asiri bas donmesi ve bulantim vardi...henuz girebildim foruma yeniden bugun baslayabildim...
Cok tesekkur ederim kiliomu yarin sabah yazicam..çok gemiş olsun o zaman güncel kilonuzu söylerseniz tabloya eklerim yarın sabahta olur
Nasıl kötü oluyor dimi insan
Ya ben bi ara negüzel gidiyordum şuanda çok dağıldım toparlayamıyorum napacağımı bilmiyorum
nesfit beni çok fena acıktırıyo hiç yapamadım.. bir öğünün yerine mi nesfit yiyosunYarindan itibaren nesfite baslicam inş...
Sabah ve oglen dusunuyorum calistigi. İcin rahat olur..aksam evde oldugum icin yemek yicem.gecmiste diyetisyenim söyle öneermisti sadesinden alip icine 1 yemek kasigi kuru uzum,5tane findik katabilirmisim...ben nesfite yeni baslicam bakalim nasil olacak,,nesfit beni çok fena acıktırıyo hiç yapamadım.. bir öğünün yerine mi nesfit yiyosun
al benden de o kadar. onu yediğim zaman daha çok acıkıyorum.. beni hiç tutmuyor..nesfit beni çok fena acıktırıyo hiç yapamadım.. bir öğünün yerine mi nesfit yiyosun
aynennnnnnnnnnnnnal benden de o kadar. onu yediğim zaman daha çok acıkıyorum.. beni hiç tutmuyor..
tamam canım bilgilerini ekledim bir kontrol edersinKilomu bildiriyorum eylemsevcan .bu sabah itobariyle73 kiloyun hedefim yilsonuna 69 olmak .boyum 161 olmak istedigim kilob60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?