Esnek Diyet Arkadaşlığı

Nasıl kötü oluyor dimi insan
Ya ben bi ara negüzel gidiyordum şuanda çok dağıldım toparlayamıyorum napacağımı bilmiyorum
bende öyle fena dağıtmıştım 58 leri görmüştüm ama bugün tekrar 56.9 u gördüm çok sevindim inşallah bir kaç güne kadar tablodaki kilomunda altına inerim diye umut ediyorum hiç boşlamamak gerekiyor yanlış yapıldımı arkasını toplamak gerekiyor

nesfit beni çok fena acıktırıyo hiç yapamadım.. bir öğünün yerine mi nesfit yiyosun
Sabah ve oglen dusunuyorum calistigi. İcin rahat olur..aksam evde oldugum icin yemek yicem.gecmiste diyetisyenim söyle öneermisti sadesinden alip icine 1 yemek kasigi kuru uzum,5tane findik katabilirmisim...ben nesfite yeni baslicam bakalim nasil olacak,,

al benden de o kadar. onu yediğim zaman daha çok acıkıyorum.. beni hiç tutmuyor..
aynennnnnnnnnnnnn
bende yiyorum ama sadece ara öğün olarak yiyorum asla öğün yerine yemiyorum yerken bile tıka basa doymuyorum ki kalorisi çok aşırı yüksek onu yiyeceğime 1-2 patates haşlar yerim hem 100 kalori hemde saatlerce tok tutar ben ara öğünde 1 kere yiyorum onda bile çok az yememe rağmen sütüle 100 kaloriyi çokdan geçiyor ana öğünlerde yemenin bir anlamı yok

Günaydın kızlar
Bugün davet var bakalım nasıl geçicek
Dün bi yazı okudum emziren anneler 2000 kcal almaları gerekiyormuş ortalama biraz içim rahatladı en azından kilo almam üzerine veremesemde
1.200 kcal aşmamam lazım

Kilomu bildiriyorum eylemsevcan .bu sabah itobariyle73 kiloyun hedefim yilsonuna 69 olmak .boyum 161 olmak istedigim kilob60
tamam canım bilgilerini ekledim bir kontrol edersin
bu arada yarın bildirim yapamayacaklar lütfen bugünden kilolarını veya mazeretlerini bildirsinnnnnnn!...

Günaydııın Bugün 68.8 geldim - 300 gr olmuş oldu bu hafta o da çok dikkat etmediğim ve spor yapmadığım için gerçi geçen haftaki regl oldugumdan en son 71.6ydı ama ilk bildirimim 69.1 idi ona göre toplamda -300 gr

Son düzenleme:
Günaydın buhafta 70 çıktım 300 gr vermişim buhafta diet yapmadım sayılır vee tabikide sporda ama yinede vermişim azoldu ama yinede güzel haftaya inş... 69ları göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…