- 17 Kasım 2015
- 20
- 14
- 3
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.721
selamlar tabiiki katılabilirsiniz öncelikle hoşgeldiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim
canım yanlız şimdi haftasonuna girdik haftasonu cepten girebiliyomBoyum 1.69 kilo: 72 hedef kilom 62 canim
e hadi bakalımmmmmBugünkü menüm
Sabah sirkeli ballı ılık çay
10:30 gibi peynir 5.6 zeytin 1yumrta dmts biber maydnz 2 galeta şekersiz çay
12:30 gibi 2 kayısı 2 ceviz ılık su yarım lt
1:30 gibi şekersiz sayılack kadar Türk Kahvesi duble
14:20 gibi kepek ekmekli Sucuklu Kaşarlı tost 1 şekersiz çay
16:30 gibi yeşil çay 3 Susamlı çubuk krker
17:30 gibi 1 mandalina
19 :00 gibi 1kase çorba 1 tavuk kalça ızgara ve bol yeşillikli salata 9:00 gibi de 1 meyve yerim tabiki gün içinde içtiğim su 3lt yi buluyordur vee kiralık aşkı izlerken 40 dk kadar yürürüm diye planlıyorum bakalım. ..
e hadi bakalımmmmm
benim yerimede yürüüüü
çok gıpta ediyorum ama malesef şimdilik imkanımız yokkkk
Sabah uyanınca 08:00 limonlu su
Kahvaltı 10:30
1 küçük kare mihaliç peyniri
6 zeytin
2 çeri domates
1 ç.köy salatalık
Öğlen 13:30
biraz mercimek çorbası
tavuk ızgara+salata
Ara 17:00
1 elma
1 mandalina
ok canım çok geçmiş olsun kızınada sanada tartılınca bildirirsin canım kilonu bekliyorum çok öpüyorumEylemcim kusura bakma kızımın hastalığı yüzünden bi türlü yazamadım ayrıca bende hastayım boğaz şiş öksürük halsizlik ne ararsan var annemde olduğum için tartılamadım da özür dilerim canım eve gittikten sonra tartılırım artık büyük ihtimalle vermedim aldım
boğaz kesmeyince herşey fasa fiso ne sporlar ne yeşil çaylar ne nikotin bantları ne akapunkturlar hiç bir işe yaramöıyor önce boğaz kesilecek onuda kestikten sonra zaten kendin veriyorsun spor harici hiç bir şeye gerek yokeldeki imkanları değerlendiriyoruz cnm ev küçük bir spor salonu gibi ama düzenli yapamıyorum maalesef boğazı kesmek şart
Yaa ben son 4 gundur şehir dışındaydım. Aslında cuma günü tartildim ama bir türlü buraya giriş yapıp bildiremedim.pembikokedi SendebenBendesen N nightmarenightmare @esracelik61 @SquareRoot @birisibirisi13 @nursehulya
arkadaşlar kilo bildirimlerinizi halen yapmadınız bekliyorum?
olsun hiç canını sıkma önce çocuğunun ve senin sağlığınızönce bir güzel iyileşin ondan sonra beraber bakarız çaresine canım Allah acil şifalar versinnnnnnBen çok üzgünüm ama gerçi bütün hafta yedim zaten çocuk hasta ben hasta 66,1 olmuşum
sağol canımm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnSELAM KIZLAR.. HAYIRLI HAFTALAR HERKESE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?