Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugünkü menüm
Sabah sirkeli ballı ılık çay
10:30 gibi peynir 5.6 zeytin 1yumrta dmts biber maydnz 2 galeta şekersiz çay
12:30 gibi 2 kayısı 2 ceviz ılık su yarım lt
1:30 gibi şekersiz sayılack kadar Türk Kahvesi duble
14:20 gibi kepek ekmekli Sucuklu Kaşarlı tost 1 şekersiz çay
16:30 gibi yeşil çay 3 Susamlı çubuk krker
17:30 gibi 1 mandalina
19 :00 gibi 1kase çorba 1 tavuk kalça ızgara ve bol yeşillikli salata 9:00 gibi de 1 meyve yerim tabiki gün içinde içtiğim su 3lt yi buluyordur vee kiralık aşkı izlerken 40 dk kadar yürürüm diye planlıyorum bakalım. ..

e hadi bakalımmmmm
benim yerimede yürüüüü
çok gıpta ediyorum ama malesef şimdilik imkanımız yokkkk

Eylemcim kusura bakma kızımın hastalığı yüzünden bi türlü yazamadım ayrıca bende hastayım boğaz şiş öksürük halsizlik ne ararsan var annemde olduğum için tartılamadım da özür dilerim canım eve gittikten sonra tartılırım artık büyük ihtimalle vermedim aldım

bayanlar iki gunluk detoks yapiyorum.nohut,bulgur,yesil mercimegi 1.5 ayrana kattip bir dilim ekmek bir yumurta azick peynir ile kahvaltimi yaptim iki saatte bir bu corbadan yiyorum.yapanlar cok faydasi gormus 1.5_2 kilo veriliyormuş bakalim ben nekadar verecegim?????

ok canım çok geçmiş olsun kızınada sanada tartılınca bildirirsin canım kilonu bekliyorum çok öpüyorum

eldeki imkanları değerlendiriyoruz cnm ev küçük bir spor salonu gibi ama düzenli yapamıyorum maalesef boğazı kesmek şart
boğaz kesmeyince herşey fasa fiso ne sporlar ne yeşil çaylar ne nikotin bantları ne akapunkturlar hiç bir işe yaramöıyor önce boğaz kesilecek onuda kestikten sonra zaten kendin veriyorsun spor harici hiç bir şeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…