- 24 Ekim 2015
- 122
- 74
- 13
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.821
evet canım artık her cuma bildiirm günümüz bilginiz olsunnnnneylemsevcan Günaydın çok özür dilerim dün bildirim yapılacağını unuttum ben 65,9 zaten pekte iç açıcı bir ilerleme kaydetmemişim. İyi hafta sonları...
teşekkürler :)
off bende yollıcaktım canım ya.. pardonnbayanlar resim yollasanıza yaaa bir ben yolladım yolladığımla kaldımmm resimmm resimmmmmmmmmmm
kız senin her yanın şişko olsa kaç yazar enin sonun 53lerdeeeeeeoff bende yollıcaktım canım ya.. pardonninş bu akşam fırsat bulursam diyim göndereyim şişko beni:)
:)sağol canım.. ne biliyim senelerdiiirrr 50 51 arasında olunca.. bu kiloyu sevmiyom.. ama sevmek zorunda kalıcam galiba.. artık burdan bir ileri iki geri gidip geliyorum:)kız senin her yanın şişko olsa kaç yazar enin sonun 53lerdeeeeee
yeter yeter oda yeter yaşımızı başımızı aldık çok şükür iyicede dal gibi ortalıkda gezinmeye gerek yok çoluğumuz çocuğumuz var anneliğe yakışalım boşver:)sağol canım.. ne biliyim senelerdiiirrr 50 51 arasında olunca.. bu kiloyu sevmiyom.. ama sevmek zorunda kalıcam galiba.. artık burdan bir ileri iki geri gidip geliyorum:)
Aslında doğru diyosun canım.. Çok zayıflayıncada yüzden gidiyo artıkyeter yeter oda yeter yaşımızı başımızı aldık çok şükür iyicede dal gibi ortalıkda gezinmeye gerek yok çoluğumuz çocuğumuz var anneliğe yakışalım boşver
günaydın canım.. Sen emziriyordun değilmi??Günaydın
kızlar ben saldım cumadan beri kilo vermeyünce motivasyon düşüyor daha doğrusu dikkat etmedim nasıl kilo vereyim.
En sonunda karar verdim şu diyet olayını aklımdan çıkarıcam yoksa daha kötüye gidiyorum
Cuma günleri bildirim yapıcam gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?