Esnek Diyet Arkadaşlığı

dün öğle yemeği yemedim ama kurabiye yedim, bugün daha güzel olacak inşaallah kahvaltıda 2 yumurta eynir bal 2 dilim ekmek yedim, öğleye de bir tabak fasülye yemeği yicem

slmlar iyi geceler umarım hafta sonu kaçamaklar çok olmamıştırrrr ne durumdasınızz ben ipin ucunu kaçırmamaya çalışştımm

slmlar mutlu bir güne başlama umuduyla hepinize günaydınlar işiniz rast gelsin
gönlünüz şen olsunnnnnnnn Allahın izniyle....

:)sağol canım.. ne biliyim senelerdiiirrr 50 51 arasında olunca.. bu kiloyu sevmiyom.. ama sevmek zorunda kalıcam galiba.. artık burdan bir ileri iki geri gidip geliyorum:)
yeter yeter oda yeter yaşımızı başımızı aldık çok şükür iyicede dal gibi ortalıkda gezinmeye gerek yok çoluğumuz çocuğumuz var anneliğe yakışalım boşver

yeter yeter oda yeter yaşımızı başımızı aldık çok şükür iyicede dal gibi ortalıkda gezinmeye gerek yok çoluğumuz çocuğumuz var anneliğe yakışalım boşver
Aslında doğru diyosun canım.. Çok zayıflayıncada yüzden gidiyo artıkyüzüm kırşııcak.. bu kilolar iyi bana..en azından 53 54 ü geçmemeye çalışıyım:)

Günaydın
kızlar ben saldım cumadan beri kilo vermeyünce motivasyon düşüyor daha doğrusu dikkat etmedim nasıl kilo vereyim.
En sonunda karar verdim şu diyet olayını aklımdan çıkarıcam yoksa daha kötüye gidiyorum
Cuma günleri bildirim yapıcam gene.

günaydın canım.. Sen emziriyordun değilmi??
zaten çok da sıkı diyet yapma bence şimdiden..
ama sadece dikkat edebilirsin..kilo yapcak şeylerden uzak durmaya çalış.. yeter bence..sağlıklı şeyler tüketmeye çalış.. emzirirken zor biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…