Esnek Diyet Arkadaşlığı

pardon canım zatensen tablomuzda yokmuşsun seni pembikokedi ile karıştırmışım sen de yazsana boyunu posunu ekleyeyim canımcımmmm
canim boy 166 kilo 68.3 ama ben duzenli giremiyorum 3 gun giriyosam mesela 2 gun giremeye bilirim kucuk bebegim var 4 aylik anne sutu içen.diyet degilde dikkat ediyorum sadece

canim boy 166 kilo 68.3 ama ben duzenli giremiyorum 3 gun giriyosam mesela 2 gun giremeye bilirim kucuk bebegim var 4 aylik anne sutu içen.diyet degilde dikkat ediyorum sadece
olsun canım çok önemli değil ama bildirim günlerimizde muhakkak bildirim yapman lazım veya bir gün öncesindede ne zaman denk gelirsen yaparsın bildirimini çünkü bildirim günleri saat 15.00e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bildirim günlerimiz her cuma bilgin olsun canım ne yapayım ekliyimmi senide?

Merhaba kızlar emziriyomusunuz temmuzda doğum yaptım sutum azalır diye korkuyorum aranızda emziripte diyet yapan var mi

ekle canim ekle :) belki utanirimda tutarim bogazimi

Merhaba kızlar emziriyomusunuz temmuzda doğum yaptım sutum azalır diye korkuyorum aranızda emziripte diyet yapan var mi
Hoşgeldin bende temmuz annesiydim seni hatırlıyorum
Emziriyorum diyette yapıyırum hiçbişey olmuyo etkilenmedim yani
Çok sıkı yapılmıyo zaten iştahım çok.
Spor yapıyorum daha çok
Zaten ek besine başlanır yavaş yavaş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…