- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.861
yok canim artmamiş azalmiş 69dum :) kariştirmiş olmayasinbu arada kilonda baya bir artmış canım bak tartılmasan ay sonu daha büyük bir rakamı tartıda görmen muhtemel şimdi hemen silkin kendine gel ve haftada 1 mutlaka tartıl canımmmmm
ben eşimle taniştigimda 50 kiloydum 4 yil icinde bide dogum yapinca 69u gordum..malesefİnşallah canım valla dün eşim diyo tosun gibi olmuşsun
Canım bende bu aralar senin gibiyim ya dün yemek yemekten karnım ağrıdı tatlı vardı dur bunuda yiyeyim üstüne tuzlu yatana kadar yedim vallacanm benim nasil desem nefsim cok acayip iştahliyim acikmasam bile canim istiyor durumum vahimnasilbaşedebilirim onerin varmi
Bende 53 tüm şimdi 68ben eşimle taniştigimda 50 kiloydum 4 yil icinde bide dogum yapinca 69u gordum..malesef
bende tatliya acayip duşkunum nasil olacak halimiz boyleCanım bende bu aralar senin gibiyim ya dün yemek yemekten karnım ağrıdı tatlı vardı dur bunuda yiyeyim üstüne tuzlu yatana kadar yedim valla
canim boyun kac benim 166Bende 53 tüm şimdi 68
pardon canım zatensen tablomuzda yokmuşsun seniyok canim artmamiş azalmiş 69dum :) kariştirmiş olmayasin
canim boy 166 kilo 68.3 ama ben duzenli giremiyorum 3 gun giriyosam mesela 2 gun giremeye bilirim kucuk bebegim var 4 aylik anne sutu içen.diyet degilde dikkat ediyorum sadecepardon canım zatensen tablomuzda yokmuşsun senipembikokedi ile karıştırmışım sen de yazsana boyunu posunu ekleyeyim canımcımmmm
Benim boy kısa canım 1,56canim boyun kac benim 166
olsun canım çok önemli değil ama bildirim günlerimizde muhakkak bildirim yapman lazım veya bir gün öncesindede ne zaman denk gelirsen yaparsın bildirimini çünkü bildirim günleri saat 15.00e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bildirim günlerimiz her cuma bilgin olsun canım ne yapayım ekliyimmi senide?canim boy 166 kilo 68.3 ama ben duzenli giremiyorum 3 gun giriyosam mesela 2 gun giremeye bilirim kucuk bebegim var 4 aylik anne sutu içen.diyet degilde dikkat ediyorum sadece
ekle canim ekle :) belki utanirimda tutarim bogazimiolsun canım çok önemli değil ama bildirim günlerimizde muhakkak bildirim yapman lazım veya bir gün öncesindede ne zaman denk gelirsen yaparsın bildirimini çünkü bildirim günleri saat 15.00e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bildirim günlerimiz her cuma bilgin olsun canım ne yapayım ekliyimmi senide?
ben varim canim :) 6 agustos dogum yaptim tam olarak diyet degilde dikkat ediyorum sadece boyle 45 gunde 7 kilo verdimMerhaba kızlar emziriyomusunuz temmuzda doğum yaptım sutum azalır diye korkuyorum aranızda emziripte diyet yapan var mi
canım birde hedef kilonuda yazsana 2015 son bildirime bişey kalmadı ama onuda yazcanim boy 166 kilo 68.3 ama ben duzenli giremiyorum 3 gun giriyosam mesela 2 gun giremeye bilirim kucuk bebegim var 4 aylik anne sutu içen.diyet degilde dikkat ediyorum sadece
65 kilo canimcanım birde hedef kilonuda yazsana 2015 son bildirime bişey kalmadı ama onuda yaz
ok canım şimdi ekliyorum65 kilo canim
Hoşgeldin bende temmuz annesiydim seni hatırlıyorumMerhaba kızlar emziriyomusunuz temmuzda doğum yaptım sutum azalır diye korkuyorum aranızda emziripte diyet yapan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?