Esnek Diyet Arkadaşlığı

Haklısın canım aynen öyle yapayım
Aynaya bakasım gelmiyo kendime hiçbişey almak istemiyorum
Kilo vermeden huzurum yerine gelmiycek biliyorum inş veririm

Haklısın canım aynen öyle yapayım
Aynaya bakasım gelmiyo kendime hiçbişey almak istemiyorum
Kilo vermeden huzurum yerine gelmiycek biliyorum inş veririm
aa verirsin verirsin canımm iç ümitsiz olma senin maşallahın var o azimli kıza ne oldu????
öyle hemen pes etme bak benimde bu aralar yüksek çıktı 58leri bulduydum ama pes etmedim aynen devam ettim ve bugün 56.3ü gördüm çok şükür sakın pes etmeeeeeeeeeeee!....

Inşallah bende sizin kilonuza duserim ama bakıyorum birkaç arkadaşım çok azimli bende yokki azim

İnş eylem ya
Aynaya baktıkça sinir oluyorum bu kadar takıntı olmasam daha iyi vericem belki
Taktıkça iştahım açılıyor sanki

İnş eylem ya
Aynaya baktıkça sinir oluyorum bu kadar takıntı olmasam daha iyi vericem belki
Taktıkça iştahım açılıyor sanki
doğrudur piskolojik bişeydir takma kaafaya relaks ol canımmmmmmm
dikkatli ye hareketli ol bol bolda emzirrrr ohhhhhhh gitsin kilocuklarrrrrrrrrrr

ayy supersin canim :) keşke benimde öyle olsa zil takip oynarim vallahi)
öyle olduğun günlerde gelir hiç merak etme sadece azimli ol bende 69ları görmüştüm aferdersinde ohaaa deyip kafamın dank ettiği anlar oldu 17 nisan 2014 de bir başladım çok şükür 55lere kadar düştüm bıraktım boşladım geri 58lere çıkınca tekrar hoppp dur dedmve 56 ya yeniden düştüm hep azim etcez canım başka yolu yok

Son düzenleme:
tartıl kızzz bari haftada 1 tartıl ipin ucu kaçarsada bilirsin canımmmmm
Günaydın canım bende ipin ucunu iyice kaçırdım kızımın hastalığı eşimin ve benim iyi mahf etti beni tamamen saldım dün tartıda 68 i görünce tabiri caizse kahr oldum bu nedir doğum dışında bu kiloyu hiç görmedim ben bugun silkelendim artık menülerimi doğru düzgün yapıcam tam bi şekilde diyetime başlicam inşallah sizlerinde desteği ile

aynen canım hemen başla tavsiye derimmm
yediğin içtiğin herşeye dikkat et sakın boşlama bak nasıl eriyecen şıkır şıkırrrrrrr

canm benim nasil desem nefsim cok acayip iştahliyim acikmasam bile canim istiyor durumum vahim nasilbaşedebilirim onerin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…