- 24 Ekim 2015
- 122
- 74
- 13
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.841
yok yok korkma o birgünde kilo alma değil o o günkü çok yediğin için onun şişkinliği tekrar dikkat ettiğinde normale dönersiniyi akşamlar kizlar benim kilom 71.5den 68.5 dusdu 10 gunde fakat 1 gun dikkat etmedim tekrar 69 olabilitmi bu 1 gunle
Haklısın canım aynen öyle yapayımgünaydın canım.. Sen emziriyordun değilmi??
zaten çok da sıkı diyet yapma bence şimdiden..
ama sadece dikkat edebilirsin..kilo yapcak şeylerden uzak durmaya çalış.. yeter bence..sağlıklı şeyler tüketmeye çalış.. emzirirken zor biraz..
aa verirsin verirsin canımm iç ümitsiz olma senin maşallahın var o azimli kıza ne oldu????Haklısın canım aynen öyle yapayım
Aynaya bakasım gelmiyokendime hiçbişey almak istemiyorum
Kilo vermeden huzurum yerine gelmiycek biliyorum inş veririm
Inşallah bende sizin kilonuza duserim ama bakıyorum birkaç arkadaşım çok azimli bende yokki azimaa verirsin verirsin canımm iç ümitsiz olma senin maşallahın var o azimli kıza ne oldu????
öyle hemen pes etme bak benimde bu aralar yüksek çıktı 58leri bulduydum ama pes etmedim aynen devam ettim ve bugün 56.3ü gördüm çok şükür sakın pes etmeeeeeeeeeeee!....
İnş eylem yaaa verirsin verirsin canımm iç ümitsiz olma senin maşallahın var o azimli kıza ne oldu????
öyle hemen pes etme bak benimde bu aralar yüksek çıktı 58leri bulduydum ama pes etmedim aynen devam ettim ve bugün 56.3ü gördüm çok şükür sakın pes etmeeeeeeeeeeee!....
doğrudur piskolojik bişeydir takma kaafaya relaks ol canımmmmmmmİnş eylem ya
Aynaya baktıkça sinir oluyorum bu kadar takıntı olmasam daha iyi vericem belki
Taktıkça iştahım açılıyor sanki
bende aynen öyleyim taktikca iştahim açiliyor :/İnş eylem ya
Aynaya baktıkça sinir oluyorum bu kadar takıntı olmasam daha iyi vericem belki
Taktıkça iştahım açılıyor sanki
31 aralik gunune kadar tartilmayacagim bakalim nekadar gidecek biran önce gitseçerde kurtulsamyok yok korkma o birgünde kilo alma değil o o günkü çok yediğin için onun şişkinliği tekrar dikkat ettiğinde normale dönersin
tartıl kızzz bari haftada 1 tartıl ipin ucu kaçarsada bilirsin canımmmmm31 aralik gunune kadar tartilmayacagim bakalim nekadar gidecek biran önce gitseçerde kurtulsamoff ya
az önce tartildim 68.3 :)) kafa birakmadi bu işler bendetartıl kızzz bari haftada 1 tartıl ipin ucu kaçarsada bilirsin canımmmmm
öyle olduğun günlerde gelir hiç merak etme sadece azimli ol bende 69ları görmüştüm aferdersinde ohaaa deyip kafamın dank ettiği anlar oldu 17 nisan 2014 de bir başladım çok şükür 55lere kadar düştüm bıraktım boşladım geri 58lere çıkınca tekrar hoppp dur dedmve 56 ya yeniden düştüm hep azim etcez canım başka yolu yokayy supersin canim :) keşke benimde öyle olsa zil takip oynarim vallahi)
bu arada kilonda baya bir artmış canım bak tartılmasan ay sonu daha büyük bir rakamı tartıda görmen muhtemel şimdi hemen silkin kendine gel ve haftada 1 mutlaka tartıl canımmmmmaz önce tartildim 68.3 :)) kafa birakmadi bu işler bende
Günaydın canım bende ipin ucunu iyice kaçırdım kızımın hastalığı eşimin ve benim iyi mahf etti beni tamamen saldım dün tartıda 68 i görünce tabiri caizse kahr oldumtartıl kızzz bari haftada 1 tartıl ipin ucu kaçarsada bilirsin canımmmmm
aynen canım hemen başla tavsiye derimmmGünaydın canım bende ipin ucunu iyice kaçırdım kızımın hastalığı eşimin ve benim iyi mahf etti beni tamamen saldım dün tartıda 68 i görünce tabiri caizse kahr oldumbu nedir doğum dışında bu kiloyu hiç görmedim ben bugun silkelendim artık menülerimi doğru düzgün yapıcam tam bi şekilde diyetime başlicam inşallah sizlerinde desteği ile
canm benim nasil desem nefsim cok acayip iştahliyim acikmasam bile canim istiyor durumum vahimöyle olduğun günlerde gelir hiç merak etme sadece azimli ol bende 69ları görmüştüm aferdersinde ohaaa deyip kafamın dank ettiği anlar oldu 17 nisan 2014 de bir başladım çok şükür 55lere kadar düştüm bıraktım boşladım geri 58lere çıkınca tekrar hoppp dur dedmve 56 ya yeniden düştüm hep azim etcez canım başka yolu yok
İnşallah canım valla dün eşim diyo tosun gibi olmuşsunaynen canım hemen başla tavsiye derimmm
yediğin içtiğin herşeye dikkat et sakın boşlama bak nasıl eriyecen şıkır şıkırrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?