Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bu hafta daha azimle diyet yaptım inşallah yarın tartida eksileri görürüm
Bugün sabah kahvaltim
Bir dilim çavdar ekmeği peynir Bol yesillik yarım haşlanmış patates eşim pestil almış akşam yemedim sabah çayla biraz da ondan yedim

Hadi inş canım hepimiz güzel sonuçlar görelim çok dikkat edemedim ama en azından düz 61 olsam bi

Öğlen yemeği ne alternatif

Yoğurtlu Brokoli Tarifi'nin Malzemeleri
  • 1 orta boy brokoli
  • 2 havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 1, 5 su bardağı yoğurt
  • Biraz tuz
  • Biraz nane
  • Biraz kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Yoğurtlu Brokoli Tarifi'nin Yapılışı
Brokoliyi çiçeklerinden ayırıp tencereye alıyoruz üzerine biraz tuz atıp haşlamaya bırakıyoruz, havucu jüliyen şekilde doğrayıp başka bir tencereye alıyoruz .Üzerine tuz atıp haşlanmaya bırakıyoruz. Havucun ve brokolinin pişme süreleri farklı olduğu için ayrı ayrı haşlıyoruz. Haşlanan sebzeleri servis tabağına alıyoruz. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Tereyağında nane ve toz biberi eritip üzerine döküyoruz. Afiyet olsun.

Merhaba arkadaslar bu hafta yediklerimi pek paylasamadim cok yogun calisiyorum..eylemsevcan kilo bildirimi bugunden yapicam yarin sabah işte olurum yazamayabilirim...üzulerek soyluyorum 74 kiloyum dikkat etmeme ragmen...reglim 10 gun gecikti ona bagliyorum..

Öğlen yemeği bir tabak tan az bulgur pilavı yoğurt arada elma adaçayı içtim akşam Güveçte etli patlıcan bir dilim çavdar ekmeği turp ve yogur t şimdide bir portakal bir armut yediklerim nasıl kızlar çoksa söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…