- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.881
Hadi inş canım hepimiz güzel sonuçlar görelim çok dikkat edemedim ama en azından düz 61 olsam biBu hafta daha azimle diyet yaptım inşallah yarın tartida eksileri görürüm
Bugün sabah kahvaltim
Bir dilim çavdar ekmeği peynir Bol yesillik yarım haşlanmış patates eşim pestil almış akşam yemedim sabah çayla biraz da ondan yedim
offff şekersiz nassııı içtin bacımmm?Selam kızlar kahvaltı olarak sadece şekersiZ Türk kahvesi içtim çok tok tutuyo
Kilo vermek isteyince öyle bi içiliyo kioffff şekersiz nassııı içtin bacımmm?
Canım bende öğlen tuzsuz suda haşlanmış pırasa üzerine zeytin yağı ilavesi bide salata ama bunları yemeye 1 saatim var1.5 dilim ekmek peynir patates yumurta öğle yemeğim arkadaşlarrrrrrrr
canim benimki ayni giremezsem yarin bildiremezzsem 68.3arkadaşlar yarın bildirim yapamayacaklar lütfen bugünden bildirsin veya mazeretlerini bildirsinlerrrrrrrrr!...
Ben o kiloya bir dussemHadi inş canım hepimiz güzel sonuçlar görelim çok dikkat edemedim ama en azından düz 61 olsam bi
Yok be canım az yemişsin yani normal diyetler zaten böyleÖğlen yemeği bir tabak tan az bulgur pilavı yoğurt arada elma adaçayı içtim akşam Güveçte etli patlıcan bir dilim çavdar ekmeği turp ve yogur t şimdide bir portakal bir armut yediklerim nasıl kızlar çoksa söyleyin
oo aynı anda yazmışızzzzzzz haftaya seni 52.5 görmek istiyommmmmmmselam kızlar..ilk bildirim benden gelsin.. 53,1 im gene:)
süpersin canım benim.. ilk tebrik benden olsun sana..slmlar günaydınlar arkaaşlar
bu haftanın ilk bildirimi benden gelsin 55.8 ve 800 gram gitmiş bulunmakta
kendim bir halay çekiverem beya
ahahh inş canım ya.. şu abur cuburu hayatımdan def etsem gerisi gelcek.. beni batıran onlaroo aynı anda yazmışızzzzzzz haftaya seni 52.5 görmek istiyommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?