- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.941
Bende pazar batırdımmmmmmmGünaydın kızlar Cumartesi çok çok yedim ama pazar günüm gayet iyi geçti
he he aynennnnnnnnnn aama artık çok sıkı giriyom yılbaşına bişey kalmadı o zamana hedefim olan 54 lü rakamları bari görmeliyim olalalaaaaaaaaaa bende artık kaçamak yokkkkkkkkbu arada herkese günaydın hayırlı haftalar..ben hafta sonu bittiimm(çok yedim gene
Genelde pazarlar batar ama benim kocişim Cumartesi evdeydi pazar çalışıyorduBende pazar batırdımmmmmmm
Canım sen TRT deki harika kanatları izliyormusun ?he he aynennnnnnnnnn aama artık çok sıkı giriyom yılbaşına bişey kalmadı o zamana hedefim olan 54 lü rakamları bari görmeliyim olalalaaaaaaaaaa bende artık kaçamak yokkkkkkkk
yok canım malesef izlemiyorum ne oldu?Canım sen TRT deki harika kanatları izliyormusun ?
Yok canım bişey olduğundan değil o çizgi filmi kızımda bende çok seviyoruz orda ki uçak sürekli olala diyo kızımda aynısını söylüyor sende olala diyon dedim sende mi izliyon neyok canım malesef izlemiyorum ne oldu?
he he benim bir arkadaşım vardı o kilo verdikçe sürekli derdi ondan kaptım canımcımmmmmmYok canım bişey olduğundan değil o çizgi filmi kızımda bende çok seviyoruz orda ki uçak sürekli olala diyo kızımda aynısını söylüyor sende olala diyon dedim sende mi izliyon ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?