- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.921
Maşallah darısı basima
öyle dönemlerimiz oluyor toparlamak lazım toparlayınca sorun yok hemen azim edersen geri eski kilona çabucak inersin temelli yağ bağlamadan canımMaşallah darısı basima
Benim 62.5 sabitledim yine
İnşallah toparlayacagim canım. Paket gıdaları çok tüketiyorum kendime kötülük ediyorum farkındayım aslında verdin mi veriliyor.azim lazimöyle dönemlerimiz oluyor toparlamak lazım toparlayınca sorun yok hemen azim edersen geri eski kilona çabucak inersin temelli yağ bağlamadan canım
yok canım bizde sıkı hiç birşey yok çok esneğiz gerçekten herkes kendine göre yapıyor diyetini kilo bildirim günlerinde bildiriyor bildirmeyeni sliyorum o kadar başka hiç bişey yok bizdeben yeni üye oldum. baktım kendi kendime 1 hafta diyet bir hafta yeme döngüsündeyim, bana destek gerek dedim. kendimi buralarda buldum. ama yarışmalar falan bi korktu gözüm. bu başlık daha sıcak geldi bana :)
Nasıl işliyor bu sistem?
Pazartesi günleri mi bildirim yapıyoruz?yok canım bizde sıkı hiç birşey yok çok esneğiz gerçekten herkes kendine göre yapıyor diyetini kilo bildirim günlerinde bildiriyor bildirmeyeni sliyorum o kadar başka hiç bişey yok bizde
yok canım cuma günleriPazartesi günleri mi bildirim yapıyoruz?
tamam o zaman beni de alın aranıza :) Sabah 89,6 tartıldım. Boy 1,63yok canım cuma günleri
canim benim ayni 68.3M Mavera10 A aysegulercansahin N nightmarenightmare S SquareRootnursehulya neclat kirgincicekler arkadaşlar bildirimler gelmedi mazeretlerde gelmedi yarına kadar bildirmezseniz silicem iyi günler...
pilavın accık çok olmuş gıııSabah kahvaltim peynir yesillik 1 dilim çavdar ekmeği
Arada yarım elma bir fincan yeşil çay
Öğlen bir tabak patlıcan yemeği bir kase yoğurt arada bikaç ceviz ve papatya çayı
Aksam bir tabağa yakın pirinç pilavi salata yoğurt
Valla haklısın yarin daha dikkatli olacağım inşallahpilavın accık çok olmuş gııı
Ben dun yazmistim...cuma sabah bildirim yapamaabilirim demistim...M Mavera10 A aysegulercansahin N nightmarenightmare S SquareRootnursehulya neclat kirgincicekler arkadaşlar bildirimler gelmedi mazeretlerde gelmedi yarına kadar bildirmezseniz silicem iyi günler...
eylemcimm dun giremedim ben bu hafta kilo veremedim ayniyim cok yogun ve karişik bir haftaydi..arkadaşlar yarın bildirim yapamayacaklar lütfen bugünden bildirsin veya mazeretlerini bildirsinlerrrrrrrrr!...
Çok güzel canım emzirdiğin için ne az ne fazlagunaydin hanimlar kahvaltim 1 yumurta ve az yagli beyaz peynirli omlet 1 dilim t.b ekmegi 2 bardak cay
nasil sizcr
bugun henuz kacamagim yok canm cok sukur :)Çok güzel canım emzirdiğin için ne az ne fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?