Esnek Diyet Arkadaşlığı

selam kizlar son gunler az yememe bagli sutum azaldi.cok kotuyum.bu işleri birakmaya karar verdim bebegim biraz buyusun oyle devam ederim.guncel kilom 67.8 boy 166

bebegim henuz 4 ay 10 gunluk eger sutum kesilirse affetmem kendimi

selam kizlar son gunler az yememe bagli sutum azaldi.cok kotuyum.bu işleri birakmaya karar verdim bebegim biraz buyusun oyle devam ederim.guncel kilom 67.8 boy 166

Seni anlıyorum canım benimde ikizlerim var emzirirken korkuyordum sütüm azalirsa diye bende bu korkuyla abarttim yedim 85 kiloya çıktım sonrasında çocuklarım bir yaşına girince hiç diyet yapmadan emzirerek biraz dikkatli 67 kiloya düştüm ama şimdi pişmanım keşke dikkat etseydim sıvıyı çok tuketseydim de gitseydi kilolar emzirirken metebolizma çok güzel çalışıyor emzirmeyi bırakınca 72 lere çıktım
Sana tavsiyem diyet yapmasanda ipin ucunu bırakma

Yok canım bişey olduğundan değil o çizgi filmi kızımda bende çok seviyoruz orda ki uçak sürekli olala diyo kızımda aynısını söylüyor sende olala diyon dedim sende mi izliyon ne
Canım diyet listelerine bakarken sıvı diyet topiginde gördüm seni nasıl yapabildinmi ben düşünüyorum da tavsiye edermisin

aman aman canım öncebebeğinnn sakın haaa etkilediyse aman kalsın boşver sonra yaparsın gelirsin burda birlikte yeniden başlarız sakın sıkma canını

evet canim emzirirken guzel kilo veriliyo.tabiki dikkatli olacagim.bide ben 3-4 gun yogurt kuru yaptim pul biberli sutumun azalmasina sebep oldu sanki neyse aklim başima geldi artik :/

Kızlar mrblar ben geçen yıl 67 kilo falandım 52 kiloya kadar düşmüştüm ama rahatlama oldu biraz bu kadar verince son üç ayda 6 kilo aldım 58 kilo oldum yine vermek istiyorum ama bir iki haftadır bir türlü başlayamıyorum yarın yarın diye erteliyorum ne yapmam lazım sizce?

canım o zaman doğru yerdesin hoşgeldin
artık düşünmenin anlamı yok hemen bugün başla
yediğin içtiğin herşeye dikkat et menülerini burayada yaz yanlışlarını söyleriz
boyunnu kilonu hedef kilonuda yaz senide tablomuza ekliyim
bu arada her cuma bildirim günümüz bildirmeyenleri siliyorum

Kızlar yarın bildirim günümüz unutmayın
yada bildiremeyecekler mazeretlerini bugünden bildirsin lütfennnnnn!!....

kahvaltıda yumurta beyazı ve peynir yedim, şekersiz çay ile, öğle çorba akşam ızgara düşünüyorum, ekmeksiz inşaallah

hemen toparlan canım yılbaşına az kaldı bari bi 1 kilo ver o zamana kadar
Ya canım ben tam sıkı sıkı diyete başlarım 2 gün harika gider sonra tak misafir gelir mecbur kalıyorum. Bende yiyorum şimdi dicen yemek zorunda değilsin ama napim dayanamıyom. Dün gece misafirim vardı gece 12 ye kadar yemek meyve çerez tatlı tuzlu cozuttum

Canım diyet listelerine bakarken sıvı diyet topiginde gördüm seni nasıl yapabildinmi ben düşünüyorum da tavsiye edermisin
Evet canım tavsiye ederim çok iyi kilo verdiriyo ama insan çabuk sıkılıyo ben yine yapcam ama şimdi değil adam gibi bi diyet yapsam kilo vermen durunca bunu yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…