- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.961
Anım baktım tesadüf burdayım artık 2015 tamımıza eskilerden kimse yazmıyor muGünaydın kızlar.
İnş güzel birgün olur az kalorili
Seni anlıyorum canım benimde ikizlerim var emzirirken korkuyordum sütüm azalirsa diye bende bu korkuyla abarttim yedim 85 kiloya çıktım sonrasında çocuklarım bir yaşına girince hiç diyet yapmadan emzirerek biraz dikkatli 67 kiloya düştüm ama şimdi pişmanım keşke dikkat etseydim sıvıyı çok tuketseydim de gitseydi kilolar emzirirken metebolizma çok güzel çalışıyor emzirmeyi bırakınca 72 lere çıktımselam kizlar son gunler az yememe bagli sutum azaldi.cok kotuyum.bu işleri birakmaya karar verdim bebegim biraz buyusun oyle devam ederim.guncel kilom 67.8 boy 166
bebegim henuz 4 ay 10 gunluk eger sutum kesilirse affetmem kendimi
Canım diyet listelerine bakarken sıvı diyet topiginde gördüm seni nasıl yapabildinmi ben düşünüyorum da tavsiye edermisinYok canım bişey olduğundan değil o çizgi filmi kızımda bende çok seviyoruz orda ki uçak sürekli olala diyo kızımda aynısını söylüyor sende olala diyon dedim sende mi izliyon ne
aman aman canım öncebebeğinnn sakın haaa etkilediyse aman kalsın boşver sonra yaparsın gelirsin burda birlikte yeniden başlarız sakın sıkma canınıselam kizlar son gunler az yememe bagli sutum azaldi.cok kotuyum.bu işleri birakmaya karar verdim bebegim biraz buyusun oyle devam ederim.guncel kilom 67.8 boy 166
bebegim henuz 4 ay 10 gunluk eger sutum kesilirse affetmem kendimi
evet canim emzirirken guzel kilo veriliyo.tabiki dikkatli olacagim.bide ben 3-4 gun yogurt kuru yaptim pul biberli sutumun azalmasina sebep oldu sanki neyse aklim başima geldi artik :/Seni anlıyorum canım benimde ikizlerim var emzirirken korkuyordum sütüm azalirsa diye bende bu korkuyla abarttim yedim 85 kiloya çıktım sonrasında çocuklarım bir yaşına girince hiç diyet yapmadan emzirerek biraz dikkatli 67 kiloya düştüm ama şimdi pişmanım keşke dikkat etseydim sıvıyı çok tuketseydim de gitseydi kilolar emzirirken metebolizma çok güzel çalışıyor emzirmeyi bırakınca 72 lere çıktım
Sana tavsiyem diyet yapmasanda ipin ucunu bırakma
canım o zaman doğru yerdesin hoşgeldinKızlar mrblar ben geçen yıl 67 kilo falandım 52 kiloya kadar düşmüştüm ama rahatlama oldu biraz bu kadar verince son üç ayda 6 kilo aldım 58 kilo oldum yine vermek istiyorum ama bir iki haftadır bir türlü başlayamıyorum yarın yarın diye erteliyorum ne yapmam lazım sizce?
hemen toparlan canım yılbaşına az kaldı bari bi 1 kilo ver o zamana kadarçok kötü bir hafta oldu, ipin ucu kaçtı, yeniden toparlanmam lazım
Ya canım ben tam sıkı sıkı diyete başlarım 2 gün harika gider sonra tak misafir gelir mecbur kalıyorum. Bende yiyorum şimdi dicen yemek zorunda değilsin ama napim dayanamıyom. Dün gece misafirim vardı gece 12 ye kadar yemek meyve çerez tatlı tuzlu cozuttumhemen toparlan canım yılbaşına az kaldı bari bi 1 kilo ver o zamana kadar
Evet canım tavsiye ederim çok iyi kilo verdiriyo ama insan çabuk sıkılıyo ben yine yapcam ama şimdi değil adam gibi bi diyet yapsam kilo vermen durunca bunu yapcamCanım diyet listelerine bakarken sıvı diyet topiginde gördüm seni nasıl yapabildinmi ben düşünüyorum da tavsiye edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?