Esnek Diyet Arkadaşlığı

Teşekkürler
Evet canım tavsiye ederim çok iyi kilo verdiriyo ama insan çabuk sıkılıyo ben yine yapcam ama şimdi değil adam gibi bi diyet yapsam kilo vermen durunca bunu yapcam
Canım bende bu hafta hiç kontrol lu yemedim sıvı diyetini evdeyken hafta ici yapsam hafta sonu normal yesem diye düşünüyorum

Hoşbuldum canım bu sabah başladım programa sabah iki dilim kepek ekmeği, biraz tulum peyniri, biraz da domates yedim çay sevmiyorum ben pek su dışında fazla bişi içmem sekiz buçuk tu kahvltı ettiğimde bir gibi de bir tabak portakallı kereviz bi kase yoğurt bir dilim ekmek yedim üç gibi badem fındık atıştırdım üç beş tane şuan da ne yesem diye düşünüyorum bugünüm böyle geçti.
Boyum 1.58 şu anda 58 kiloyum hedef kilo en az 52 giderse 50 ye kadar devam

Eylemsevcancım meraba
Lütfen kusura bakma.. geçen hafta sınavdan dolayı izin almıştım sonrasında da stresten dolayı hasta oldum giremedim bu nedenle bildirim yapamadım.
Sınav stresinden dolayıda çok yedim ben 4 gündür toparlamaya çalışıyom ama abur cuburu çok kaçırdım kilo aldım göbüş hepten fırladı dışarı 63 kiloyum canım.

NurselE="nursehulya, post: 43856199, member: 478856"]Sabah ve oglen dusunuyorum calistigi. İcin rahat olur..aksam evde oldugum icin yemek yicem.gecmiste diyetisyenim söyle öneermisti sadesinden alip icine 1 yemek kasigi kuru uzum,5tane findik katabilirmisim...ben nesfite yeni baslicam bakalim nasil olacak,,[/QUOTE]
Nursehulya nesfit nasıl gidiyo.. faydası oldumu

Tesekkurler ben de seni tebrik ederim :)) bende. Gram gram veriyorum cnm.yavas ama saglikla gitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…