- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.981
Canım bende bu hafta hiç kontrol lu yemedim sıvı diyetini evdeyken hafta ici yapsam hafta sonu normal yesem diye düşünüyorumEvet canım tavsiye ederim çok iyi kilo verdiriyo ama insan çabuk sıkılıyo ben yine yapcam ama şimdi değil adam gibi bi diyet yapsam kilo vermen durunca bunu yapcam
tabiiki alırız hoşgeldiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tabloya fakat her cuma bildirimi unutmayın yoksa siliyorum bilginiz olsunnnnnnmerhabalar kizlarrBen de ideal kiloma ulasmaya calisan bi insanim.beni de araniza alirmisinz??
Tesekkur ederim hosbuldumtabiiki alırız hoşgeldiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tabloya fakat her cuma bildirimi unutmayın yoksa siliyorum bilginiz olsunnnnnn
Hoşbuldum canım bu sabah başladım programa sabah iki dilim kepek ekmeği, biraz tulum peyniri, biraz da domates yedim çay sevmiyorum ben pek su dışında fazla bişi içmem sekiz buçuk tu kahvltı ettiğimde bir gibi de bir tabak portakallı kereviz bi kase yoğurt bir dilim ekmek yedim üç gibi badem fındık atıştırdım üç beş tane şuan da ne yesem diye düşünüyorum bugünüm böyle geçti.canım o zaman doğru yerdesin hoşgeldin
artık düşünmenin anlamı yok hemen bugün başla
yediğin içtiğin herşeye dikkat et menülerini burayada yaz yanlışlarını söyleriz
boyunnu kilonu hedef kilonuda yaz senide tablomuza ekliyim
bu arada her cuma bildirim günümüz bildirmeyenleri siliyorum
Herkese hayirli cumalAr gunayydiinnherkese hayırlı cumalar olsun..
Darısı bana ve isteyen herkese inş 60 ın altını bende bi görebilsemHerkese hayirli cumalAr gunayydiinnİkinci de benden olsun 59.9 en azndan 60in altini gordum
Hayırlı cumalar canımherkese hayırlı cumalar olsun..
Tebrikler buarada :))Herkese hayirli cumalAr gunayydiinnİkinci de benden olsun 59.9 en azndan 60in altini gordum
Ay inş canımm herkes istediği kiloya ulaşırGünaydın kızlar 57.8 çıktım sabah aç karna haftasonu dikkat edicem çok yılbaşına kadar düşmek istiyorum 55 e inşallah olur
Ah keşkem keşkem kızlarAy inş canımm herkes istediği kiloya ulaşır
Tesekkurler ben de seni tebrik ederim :)) bende. Gram gram veriyorum cnm.yavas ama saglikla gitsin insallahGünaydın kızlar
eylemsevcan 60.9 kilom gr gr da olsa verdiğim için mutluyum çok şüküryaaa
Bu hafta hep 61.5 çıktım dün çok sıkı dikkat ettim
Yumurta diyeti yaparım belki 1 hafta
2015 sonunda 60.0 görmek istiyorum inş
amin canım sağol sizede.. bu arada tebrikler:)Hayırlı cumalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?