- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.241
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versineylemsevcan canım hayırdır nerdesininn??
Sağol canım amin inşş..Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
anladım canım.. iyi olda önemli değil..:)bende gip oldum salıdan beri fenayımKIZLARIMCANLARIM canım işim çok yoğundu ondan hiç giremedim 2 gündür şimdide çıkıyoruz herhangi bir sorun yok hiç merak etme teşekkür ederim ilgin için sadece çok yoğunum ondan çok öpüyorum sana ve herkese iyi akşamlar
evettttttttt bugün tartı günü gelsin kilolarrrrrrrrrrranladım canım.. iyi olda önemli değil..:)bende gip oldum salıdan beri fenayımiştahda azaldı tek iyi yönü bu galiba.. baklaım yarın tartıda ne çıkıcam..ama yüzümden gitti belli .. bakalım galiba 52 civarıyım.. yarın tartı günü inş..
canım bugün perşembe diilmi??yarın değilmiydi=???evettttttttt bugün tartı günü gelsin kilolarrrrrrrrrrr
işlerdan kafam karıştı evet canım yarın bakma sen benim her dediğime ok o zaman bende yazdığımı sileyim gene kilo almış gözüküyorum yarın bakalım ne olcek ok canımmmcanım bugün perşembe diilmi??yarın değilmiydi=???
olsun canım sağlık olsun.. olur öyle şeyler:))işlerdan kafam karıştı evet canım yarın bakma sen benim her dediğime ok o zaman bende yazdığımı sileyim gene kilo almış gözüküyorum yarın bakalım ne olcek ok canımmm
Bugün tartı günü değil ama olsun ben bildirim yapayım çok mutluyum 60.8evettttttttt bugün tartı günü gelsin kilolarrrrrrrrrrr
evet canım dün feleğim şaştı bugün iyi oturuyom ama daha dünkü yorgunluğu atamadım üstümden ok canım hemen ekliyorum tabloya yeni kilonuuuBugün tartı günü değil ama olsun ben bildirim yapayım çok mutluyum 60.8
Bu arada allah yardımcın olsun belliki yoğunsun
olsun yarınki bildirimini unutma önemli değilyaaa kar boran şehir dışı cocuk ateş hastalık derken unuttum burayı kusura bakmayın :S
Bu arada baştaki tablonun altına uyarı yazmışıncanlar nerelerdesiniz yarın bildiirim günü olduğunu unutmayın lütfenn.....
heralde yaniii bakın kilo almayın yakarımmm ona göreee....Bu arada baştaki tablonun altına uyarı yazmışınyeni gördüm
Alemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?