Esnek Diyet Arkadaşlığı

farkına varıp bu kararı almak bile bence büyük başarı

teşekkürler canım. evt farkettim ki gerçekten dikkat edip harekette olunca gidiyor.. ki ben 40 yaşındayım.. meto hızımda düşük ve kabızlık yaşıyorum özellikle de hafta içi

ahh şu kabızlıkkk yaşınıza ve kabızlık probleminize rağmen gayet iyi gidiyorsunuz öyleyse.. yalnız sadece h.içi kabızlık yaşamanızın sebebi ne acaba stres olabilir çalışıyorsanız..

ahh şu kabızlıkkk yaşınıza ve kabızlık probleminize rağmen gayet iyi gidiyorsunuz öyleyse.. yalnız sadece h.içi kabızlık yaşamanızın sebebi ne acaba stres olabilir çalışıyorsanız..
ewet canm.. hafta içi çalışıyorum.. evet baya bir stresli otamdayım..ondan mıdır yoksa öğlen burada yiyoyuz.. burada kullanılan yağlardanmı bilmiyorum.. hafta sonu daha iyiyim.. ama hafta ii baya zor

inşallah canım ya.. istedikten sonra verirsin.. azim olduktan sonra gerisi geliyor..

Öğlen
1 içli köfte
1 dilim etli börek
1.5 servis kaşığı domates soslu kızartma
Veee yarım dilim çikolatalı pasta
Veee 3 tane kaymak lokum
Veeee 1 avuç çiğ badem

Kahvaltı temiz lik günüm olduğundan vakitli yemedim sabah 1 bardak limonlu su yarım elma
Kahvaltı 2 dilim ekmek bolca peynir marul bir lokmacik helva iki çatal yağda yumurta ve çay
Ama arkadaşa gideceğim öğlen fazla yerim ama akşam sade yoğurtla günü kapayacagim

selamlar.. ben acayip grip oldum..:kimseden ses yokdiyet yapamıyoum ama zaten iştahda yok.. azda olsa yiyorum tabi bünyeden düşmemek için iyicene yaptığımı bende bilmiyorum..

sağol canım inş ya.. birde kış başında aşı olmuştum hastane de çalıştığım içinona rağmen böyleyim
bende çok sık hasta olurum grip aşısı olmayı çok düşündüm ama işe yaramadığını söyleyen epey kişi var .Hastanede çalışmak zor tabiiki enfeksiyonlara açık durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…