- 16 Aralık 2011
- 303
- 121
- 123
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.221
selamlar..
hafta sonu kaçamaklar yaptım:)
ama bugün itibari ile diyete devam:)
sabah ne yedim.. 5-6 çatal sütaş süzme peynir..
bir haşlanmış yumurta. küçük dilim çavdarlı ekmek. 2 zeytin.. ve çay..(şekersiz)
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
teşekkürler canım. evt farkettim ki gerçekten dikkat edip harekette olunca gidiyor.. ki ben 40 yaşındayım.. meto hızımda düşük ve kabızlık yaşıyorum özellikle de hafta içifarkına varıp bu kararı almak bile bence büyük başarı
canım nbr?gittiimi misafirlerin=??sabah bir dilim ekmek
peynir 7 zeytin
ara yeşil çay öğle ekmek arası döner maleseffffffff
teşekkürler canım. evt farkettim ki gerçekten dikkat edip harekette olunca gidiyor.. ki ben 40 yaşındayım.. meto hızımda düşük ve kabızlık yaşıyorum özellikle de hafta içi
ewet canm.. hafta içi çalışıyorum.. evet baya bir stresli otamdayım..ondan mıdır yoksa öğlen burada yiyoyuz.. burada kullanılan yağlardanmı bilmiyorum.. hafta sonu daha iyiyim.. ama hafta ii baya zorahh şu kabızlıkkkyaşınıza ve kabızlık probleminize rağmen gayet iyi gidiyorsunuz öyleyse.. yalnız sadece h.içi kabızlık yaşamanızın sebebi ne acaba stres olabilir çalışıyorsanız..
inşallah canım ya.. istedikten sonra verirsin.. azim olduktan sonra gerisi geliyor..Bende yazayım :) eylemsevcan olaya el koymuş
sabah
1 büyük galeta
dil peyniri
2 çeri domates
öğlen (yemeğe gidemedim)
yarım kepekli tost
çay
Kızlar benim midem küçüldü sanırım doyuyorum hemen.. bu arada kilo verince göbeğim küçüldü.. tabi daha çook var yanlarımın erimesi lazım.. hala 3 ay önceki pantolanlarımı giyemiyorumgeçen bitanesini giydim ölüyorum sandım..
olsun canım ya. sen emziriyorsun..çok da kasama..Allahım nasıl yemişim yazdıkça farkettim
Akşam yemeği yok yemiycem (bide yeseydin dediğinizi duyar gibiyim )
Yokya öyle dedikçe boşveriyorum inan nefsimiz okadar alışmışki canı ne isterse vermişim hepolsun canım ya. sen emziriyorsun..çok da kasama..
Bu ne şimdi anlamadım detoks tarifi bulamadım linkteMerhaba, Ben 2016'a fit girmek için detoks'a başladım, ben bu sitede ki detoksu uyguluyorum, hem daha enerjik hissediyorum kendimi hemde hafifledim, şişkinliğim azaldı, tavsiye ederim http://nuoclock.com/trk/detoks/
geçmiş olsun cnm iyileşmeye bakselamlar.. ben acayip grip oldum..:kimseden ses yok diyet yapamıyoum ama zaten iştahda yok.. azda olsa yiyorum tabi bünyeden düşmemek için iyice ne yaptığımı bende bilmiyorum..
sağol canım inş ya.. birde kış başında aşı olmuştum hastane de çalıştığım içingeçmiş olsun cnm iyileşmeye bak
bende çok sık hasta olurum grip aşısı olmayı çok düşündüm ama işe yaramadığını söyleyen epey kişi var .Hastanede çalışmak zor tabiiki enfeksiyonlara açık durumdasınızsağol canım inş ya.. birde kış başında aşı olmuştum hastane de çalıştığım içinona rağmen böyleyim
Çok geçmiş olsun allah şifa versinselamlar.. ben acayip grip oldum..:kimseden ses yok diyet yapamıyoum ama zaten iştahda yok.. azda olsa yiyorum tabi bünyeden düşmemek için iyice ne yaptığımı bende bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?