Esnek Diyet Arkadaşlığı

Aa vay be, ilk ekip devaM ediyor ya tebtik ediyorum Seymasevde Ve eylemsevcan :)) bi ara ben de burdaydım, 3.5 kilo filan verebilmiştim. Şimdi geri geldim, kilo aldım Yine ya..
Beni de listeye ekleyiniiz :)
Boy 1.68
Kilo 60.2
İlk hedef 57.5 :)
Asıl hedef 55 :)

Son düzenleme:
Kıııııız sen yaşıyon mu
Ben doğurdum doğumda kilo almadım çok ama burda başladığım kiloya geri döndüm
eylemsevcan maşallah hedefe ulaştı
Eylem bu arada kilo almışım resmen 61.9 çıktım
Nasılgidecek ya

aa canım hoşgeldinnn çok yazışmıştıkk umarım çok iyisindir seni tekrar ekliyorum canımmmmmm

olsun ruhunu sıkma ama boşlamada bebişde emiyor çok kasma kendini bu aralar biraz boşlamışsındır ondan kaynaklanmıştır boşlamayı bıraknormal beslenmeye bak birazda hareket bak nasıl gider çok telaş yapma bebeğimmm bende aldım birlikte verecez inş canımmm

Bundan Sonra 2 hafta üst üste kilo alanlar tablodan direk silinecektir ona göree!!!...

arkadaşlar başa bu notu tutturdum ona göre çok kararlı girdik bu seferrrrrr

sabah oğlen vede akşam menülerinizi yazmayı unutmayınnnnn bende yazacamm bundan sonra kurtuluşunuz yok gevşeklik bittiiiiii herkes şıkır şıkır eriyecekkkk

günaydın herkese
71.7 ile yeni haftaya başlıyorum ocak sonunda 70 olmayı umuyorum hadi bakalım
sabah 1 dilim ekmek domates salatalık az bişey ayva reçeli 2 zeytin yedim
gün boyunca ayran çorbası içmeyi düşünüyorum bakalım dayanabilirsem

1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Şekersizçay
Kahvaltım budur 9:15 te felan yedim öğleden sonra misafirim var onlarla yicem öğlende

selamlar..
hafta sonu kaçamaklar yaptım:)
ama bugün itibari ile diyete devam:)
sabah ne yedim.. 5-6 çatal sütaş süzme peynir..
bir haşlanmış yumurta. küçük dilim çavdarlı ekmek. 2 zeytin.. ve çay..(şekersiz)
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

Ay maşşallah Allah analı babalı büyütsün :))) e yibe ÇoK iyi senin durumun:) bakalIm veririx inşallah :) telden çok zor oluyor yazması ya

birazdanda öğle yemeğine gideceğim..
yemekte balık mercimek çorba salata ve cevizli baklava varmış..
baklava harici yicem inş:)

İyi olan kazansın

Bende yazayım :) eylemsevcan olaya el koymuş
sabah
1 büyük galeta
dil peyniri
2 çeri domates
öğlen (yemeğe gidemedim)
yarım kepekli tost
çay

Kızlar benim midem küçüldü sanırım doyuyorum hemen.. bu arada kilo verince göbeğim küçüldü.. tabi daha çook var yanlarımın erimesi lazım.. hala 3 ay önceki pantolanlarımı giyemiyorum geçen bitanesini giydim ölüyorum sandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…