Esnek Diyet Arkadaşlığı

çok geçmiş olsun canımmm millet kırılıp geçiyor bende aynen ucundan kıyısından yakalandım ama aferim attım toparladım bu arada ttebriklerr eski performansına dönmüşsünnn
sorma canım aynen valla..aferin falan içtim.. neler yapmadım ama bu seneki gripde inatçı pis bir virüs.. bir hafta oldu olalı hala banamısın demedi yaboğazlarım acıyor şimdidebetüşümde hasta ikimzide kırlıyoruzistemsiz kilo verme oldu:))ama iyi oldu.. devamıde gelir inş:)52 gösem yeter zaten..sağolasın..::)

Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin canım.
Aman sağlıkla kilo verelim hastalıkla değil

arkadaşlar yılmak yok yola devammm bu cumaya iyi sonuçlarınızı duymak istiyorummm
kendimde girdim sıkıca sizdende aynı performansı bekliyorumm yaza fit girmenin hayali içindeyimm lütfen cumaya bildirimlerinizi unutmayınn çok rica ediyorummm

sabah uyanınca 2 bardak oda sıcaklığında su
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kibrit kutusu büy. peynir 7 adet zeytin 1 er şekerli 2 çay

sabah 1 yulaf kepeği krepin içine peynir koydum iştahım pek yoktu
ara 1 kahve
bu sabah itibariyle 71 im hafta sonu kaçırdım biraz hedef cumaya 70i görebilmek ocak sonunda düz 70 olursam hatta 69 u ucundan kıyısından görürsem süper olacak

inşallah canımmmmmmm akşamüzeri ve akşam yediklerine özellikle dikkat et kesin görürsün insan hep akşam bozuyor işi

canım çok geçmiş olsun buralarda KIrıldı geçti herkes hastaaa

bu arada 2.5 yıl önce taktırmış olduğum spralim kaymış yarın bir operasyonla alıncak yarın giremeyebilirim bilginiz olsun

aa geçmiş olsun canım.. nasıl anladınız kaydığını.. bende bu yıl kontole gitmedimde ondan soruyorum??Korkuyorumda kayar falan vs diye
CANım ya adetim bir türlübitmedi 15-20 gün oldu bir kontrole gideyim hemde bunun sebebini sorayım dedim hiç aklıma gelmemişti ama işte bu çıktı hayret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…