- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.281
sorma canım aynen valla..aferin falan içtim.. neler yapmadım ama bu seneki gripde inatçı pis bir virüs.. bir hafta oldu olalı hala banamısın demedi yaçok geçmiş olsun canımmm millet kırılıp geçiyor bende aynen ucundan kıyısından yakalandım ama aferim attım toparladım bu arada ttebriklerr eski performansına dönmüşsünnn
Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin canım.sorma canım aynen valla..aferin falan içtim.. neler yapmadım ama bu seneki gripde inatçı pis bir virüs.. bir hafta oldu olalı hala banamısın demedi yaboğazlarım acıyor şimdide betüşümde hasta ikimzide kırlıyoruz istemsiz kilo verme oldu:))ama iyi oldu.. devamıde gelir inş:)52 gösem yeter zaten..sağolasın..::)
sağol canım.. Aynen valla.. iyi olalımda kilo nedir ki??Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin canım.
Aman sağlıkla kilo verelim hastalıkla değil
inşallah canımmmmmmm akşamüzeri ve akşam yediklerine özellikle dikkat et kesin görürsün insan hep akşam bozuyor işisabah 1 yulaf kepeği krepin içine peynir koydum iştahım pek yoktu
ara 1 kahve
bu sabah itibariyle 71 im hafta sonu kaçırdım biraz hedef cumaya 70i görebilmek ocak sonunda düz 70 olursam hatta 69 u ucundan kıyısından görürsem süper olacak
canım çok geçmiş olsun buralarda KIrıldı geçti herkes hastaaasorma canım aynen valla..aferin falan içtim.. neler yapmadım ama bu seneki gripde inatçı pis bir virüs.. bir hafta oldu olalı hala banamısın demedi yaboğazlarım acıyor şimdide betüşümde hasta ikimzide kırlıyoruz istemsiz kilo verme oldu:))ama iyi oldu.. devamıde gelir inş:)52 gösem yeter zaten..sağolasın..::)
aynen canım .. çok salgın var.. hala kendime gelemdimcanım çok geçmiş olsun buralarda KIrıldı geçti herkes hastaaa
günaydın canım.. canım hala hasta devamselamlar günaydınlar buralara kimse uğramadı mı???? nerelerdesinizzz???
selamlar canımmm nerelerdesinnn????????Selamlar herkeseeee
Nerdeyim evdeyim vallaselamlar canımmm nerelerdesinnn????????
iyiyim canım sağolasın çalışıyoruz işte aynen bildiğin gibi yoğun tempoyla devam ediyoruz hayataNerdeyim evdeyim valla
Misafirle geçen bir haftasonundan çıktım iki gündür boş boş yatıyorum fırsat buldukça
Sende ne var ne yok iyisin inş
aa geçmiş olsun canım.. nasıl anladınız kaydığını.. bende bu yıl kontole gitmedimde ondan soruyorum??Korkuyorumda kayar falan vs diyebu arada 2.5 yıl önce taktırmış olduğum spralim kaymış yarın bir operasyonla alıncak yarın giremeyebilirim bilginiz olsun
CANım ya adetim bir türlübitmedi 15-20 gün oldu bir kontrole gideyim hemde bunun sebebini sorayım dedim hiç aklıma gelmemişti ama işte bu çıktı hayret ettimaa geçmiş olsun canım.. nasıl anladınız kaydığını.. bende bu yıl kontole gitmedimde ondan soruyorum??Korkuyorumda kayar falan vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?