Esnek Diyet Arkadaşlığı

sagol canım yaaa evet bencede hıc bulaşmamak lazım çok teşekkür ederim

Eylemsevcan .
63.5
Sana söz vereceğim kiloları kendimden çok utandim..
ne demek canım estağfrullah ama işte gayreti bıraktıkmı kilo vermemizde duruyor hatta alıyoruz bile o yüzden hiç gayreti bırakmamak gerkiyor ama işte insanlık hali her zaman ruh halimiz bir olmuyor bundan sonra evet bende sıkı giriyorum inşallah hep birlikte sıkıca girelim inşallah

Bende bugün tartıldım 70 .8 çıktım nasıl sevindim birde 7 olmayan rakamlara dussem Ohhh
Ama işte yarın misafir im gelecek zayiflamayi birak kilo almasam iyi
başladıysan bitmiş demektir canım
kilo vermeye başladığına göre bunu olmuş bil devamını aynen getir tatlım çok sevindim tebriklerrrr

cnm selam.. ben diyet falan bıraktım.. ondan pek bakmıyorum canım:)sizlere de köstek olmuyim diom:)
bu ara acayip iştahım açıldı.. regli oldum bide.. ondan mı bilmem.. durduramyom boğazımıinş çok almamaışımdır. aldımda inş çok değildir..

Selamlarrr bende saldım ondan uğramıyom
Ama bugğn itibariyle 2 arkadaşla beraber karbonhidrat diyetine başladım.
İnş çok almamışımdır yarın belli olucak

seni gidi seniii o zaman petlayana kadar ye bazen öyle durumlar bende yaşıyorum hevesin geçti mi ondan sonra sıkıca girrrrrrrrrrr bekliyommmm

seni gidi seniii o zaman petlayana kadar ye bazen öyle durumlar bende yaşıyorum hevesin geçti mi ondan sonra sıkıca girrrrrrrrrrr bekliyommmm
yok kızz dime öyle.. valla içime canavar gaçtı sankim:))he dün artık akşam ne kadar yeyip içtimse gece midem ağıdı yaşişmişimabartmmamam lazım artık.. diyet moduna giremiyom.. ama spora gitmek istiyommVakit bulursam gidicem inş .. buradan arkadaşlarla beraber..

aa ne güzel spor imkanın varsa hiç kaçırma hiç durma o zaman bu arada canım sen benim her dediğime bakma bende öyle bir gün önce ayıptır söylemedi kahvaltıda börek pide falan yedim bir ağır geldi anlatamam 2 gündür maden suları bilmem ne kendime gelemedim ne gerek var böyle vücudumuzu yormaya ben çok sıkı girdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…