- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.321
olsun canım bende gram gitmemişşş ne giderse kar ama bu hfta çok sıkı giriyorum inşallahhgecen hafta 71.3
bu hafta 70.9
giden:-400 az gitmiş ama olsun napalım
sagol canım yaaa evet bencede hıc bulaşmamak lazım çok teşekkür ederimAmin canım çok geçmişler olsun..
Canım ben kontrol yontemlerinin hepsini araştırdım bana en uygunu hap onu kullanıyorum 7 senedir saglik ocagindan aliyorum koruması iyi.günlük alındığı için vucut tepkili olmuyor alisiyor ama iğneler birden anlık hormon yuklemesi yapıldığı için bedenin altüst oluyor .Allah korusun riskli benim görüşüm..
allah razı olsun canımmm
arkadasım gayret ettiğin halde olmuyorsa kesin biyerlerde bir yanlışın vardır yediğini içtiğini tek tek yaz bak hemençıkar ortayaEylemsevcan geçmiş olsun benim kilo aynı ya insan 100 gr dami vermez sinir oluyorum
ne demek canım estağfrullah ama işte gayreti bıraktıkmı kilo vermemizde duruyor hatta alıyoruz bile o yüzden hiç gayreti bırakmamak gerkiyor ama işte insanlık hali her zaman ruh halimiz bir olmuyor bundan sonra evet bende sıkı giriyorum inşallah hep birlikte sıkıca girelim inşallahEylemsevcan.
63.5
Sana söz vereceğim kiloları kendimden çok utandim..
günaydın ben buralardayım gezinip duruyorum bu haftaya 70.3 ile başlıyorum ilk hedefim ocağı 70 ile kapatmaktı olacak sanırımslmlar günaydınlar arkadaşlar nerlerdesiniz???
başladıysan bitmiş demektir canımBende bugün tartıldım 70 .8 çıktım nasıl sevindim birde 7 olmayan rakamlara dussem Ohhh
Ama işte yarın misafir im gelecek zayiflamayi birak kilo almasam iyi
tebrikler canımmmmmmm bu gidişle %100 olacakk Allahın izniyleegünaydın ben buralardayım gezinip duruyorum bu haftaya 70.3 ile başlıyorum ilk hedefim ocağı 70 ile kapatmaktı olacak sanırım
seni gidi seniii o zaman petlayana kadar ye bazen öyle durumlar bende yaşıyorum hevesin geçti mi ondan sonra sıkıca girrrrrrrrrrr bekliyommmmcnm selam.. ben diyet falan bıraktım.. ondan pek bakmıyorum canım:)sizlere de köstek olmuyim diom:)
bu ara acayip iştahım açıldı.. regli oldum bide.. ondan mı bilmem.. durduramyom boğazımıinş çok almamaışımdır. aldımda inş çok değildir..
ooo nasıl yapıyorsunuz sabah öğle akşam nasıl????Selamlarrr bende saldım ondan uğramıyom
Ama bugğn itibariyle 2 arkadaşla beraber karbonhidrat diyetine başladım.
İnş çok almamışımdır yarın belli olucak
yok kızz dime öyle.. valla içime canavar gaçtı sankim:))he dün artık akşam ne kadar yeyip içtimse gece midem ağıdı yaseni gidi seniii o zaman petlayana kadar ye bazen öyle durumlar bende yaşıyorum hevesin geçti mi ondan sonra sıkıca girrrrrrrrrrr bekliyommmm
aa ne güzel spor imkanın varsa hiç kaçırma hiç durma o zaman bu arada canım sen benim her dediğime bakma bende öyle bir gün önce ayıptır söylemedi kahvaltıda börek pide falan yedim bir ağır geldi anlatamam 2 gündür maden suları bilmem ne kendime gelemedim ne gerek var böyle vücudumuzu yormaya ben çok sıkı girdim canımyok kızz dime öyle.. valla içime canavar gaçtı sankim:))he dün artık akşam ne kadar yeyip içtimse gece midem ağıdı yaşişmişim abartmmamam lazım artık.. diyet moduna giremiyom.. ama spora gitmek istiyomm Vakit bulursam gidicem inş .. buradan arkadaşlarla beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?