Esnek Diyet Arkadaşlığı

doktor dedi artık bunu normal çıkaramam çok canın yanar ameliyatla 5 dk seni uyutur öyle alırım yoksa dayanamazsın dedi mecbur yarın sabah girecem artık başka bir doktorada gittim oda doğruladı artık dedim olsun bitsin kurtulayım

Aaaaa çok geçmiş olsun şimdiden kontrollerine gitmedin mi 6 ayda bi kontrol olmakta faydavarmış spiral taktırınca

hee anladım canım.. evet kaydığı zaman lekelenmeler ve ağrı yaparmış.. öyle duymuştum.. geçmiş olsun canım..
bende ağrı yapmadıda sadece lekelenme oldu aman neyse çok şükür kurtuldum korunmak için pre... harici ne önerirsiniz? doğum kontrol hapıda bana uymuyor oda beni alt üst ediyor adet düzenimi falan iğneler varmış 3 aylık 6 aylık onlar nasıl sizce? kullanan ve memnun olan var mı??

canım benim bildiğim en etkili yöntem spiraldirpre.. eşim sevmiyorhapda ben hiç kullanmadım.. hormon içeriyor.. kıllanma kilo yapıyor.. zaten 35 den sonra doğum kontrol hapını da önermiyorlar.. aylık iğnelerde benim bildiğim hap gibi hormon içeriyor..canım bilemiyceğim.. sen kendini bizden iyi bilirisin.. hayırlısı..

Eylemsevcan geçmiş olsun..

Kilomu bu hafta aynı yazalım. 1haftadır ders çalışıyorum stresteyim, aburcubura sardım, tartılmaya korkuyorum..

günaydın hayırlı cumalar.. hayırlı sabahlar..
Canım ben bugün tartılmadım.. zaten unuttumda.. birde wc ye olayı malum
haftaya inş..zaten bu hafta abarttım biraz.. reglimde yakın.. kesin + çıkarım

Eklentiler

• hayirli-cumalar-resmli.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 32
geçmiş olsun dilekleri ileten herkese çok teşkkür ederim çok şükür sorunsuz atlattım Allah kimseye göstermesin
Amin canım çok geçmişler olsun..
Canım ben kontrol yontemlerinin hepsini araştırdım bana en uygunu hap onu kullanıyorum 7 senedir saglik ocagindan aliyorum koruması iyi.günlük alındığı için vucut tepkili olmuyor alisiyor ama iğneler birden anlık hormon yuklemesi yapıldığı için bedenin altüst oluyor .Allah korusun riskli benim görüşüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…