- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.301
Aaaaa çok geçmiş olsun şimdiden kontrollerine gitmedin mi 6 ayda bi kontrol olmakta faydavarmış spiral taktırıncadoktor dedi artık bunu normal çıkaramam çok canın yanar ameliyatla 5 dk seni uyutur öyle alırım yoksa dayanamazsın dedi mecbur yarın sabah girecem artık başka bir doktorada gittim oda doğruladı artık dedim olsun bitsin kurtulayım
evet canım gidiyordum ama o şehirden taşınınca 1 yıla yaklaştı gitmedim ne geldiyse başıma ondan geldiAaaaa çok geçmiş olsun şimdiden kontrollerine gitmedin mi 6 ayda bi kontrol olmakta faydavarmış spiral taktırınca
Neyse canım hayırlısı olsun inşevet canım gidiyordum ama o şehirden taşınınca 1 yıla yaklaştı gitmedim ne geldiyse başıma ondan geldi
hee anladım canım.. evet kaydığı zaman lekelenmeler ve ağrı yaparmış.. öyle duymuştum.. geçmiş olsun canım..CANım ya adetim bir türlübitmedi 15-20 gün oldu bir kontrole gideyim hemde bunun sebebini sorayım dedim hiç aklıma gelmemişti ama işte bu çıktı hayret ettim
bende ağrı yapmadıda sadece lekelenme oldu aman neyse çok şükür kurtuldum korunmak için pre... harici ne önerirsiniz? doğum kontrol hapıda bana uymuyor oda beni alt üst ediyor adet düzenimi falan iğneler varmış 3 aylık 6 aylık onlar nasıl sizce? kullanan ve memnun olan var mı??hee anladım canım.. evet kaydığı zaman lekelenmeler ve ağrı yaparmış.. öyle duymuştum.. geçmiş olsun canım..
canım benim bildiğim en etkili yöntem spiraldirbende ağrı yapmadıda sadece lekelenme oldu aman neyse çok şükür kurtuldum korunmak için pre... harici ne önerirsiniz? doğum kontrol hapıda bana uymuyor oda beni alt üst ediyor adet düzenimi falan iğneler varmış 3 aylık 6 aylık onlar nasıl sizce? kullanan ve memnun olan var mı??
Amin canım çok geçmişler olsun..geçmiş olsun dilekleri ileten herkese çok teşkkür ederim çok şükür sorunsuz atlattım Allah kimseye göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?