Esnek Diyet Arkadaşlığı

işte canım imkan pek var denemez.. şansımı denicem.. malum küçük kızı okuldan ben alıyorum..akşam 8 e kadar açık orası da.. kesin değil.. bilmiyorum.. ama istiyorum aslında gidebilmek de
sorma canım ya.. yeye ondan sonrada rahatsız ol.. gözümüz aç aslında midemiz değilde

aynen bakalım yarın kilomuz kaç çıkacak inşallah benim 100 gram olsun az çıkarda sinir krizleri geçirmemmmmmm

ooo nasıl yapıyorsunuz sabah öğle akşam nasıl????
Duymuşundur belki karbonhidrat diyeti yiyeceklerin puanları var liste var elimizde o puanlara göre yiyorsun 50 puanı geçmeyecek şekilde et türleri 0 puan peynir türleride 1 puan yumurta 0 puan sıfır puanlardan istediğin kadar tüket bişey olmuyor.
Ben bunu yapmıştım seninle buralarda karşılaşmadan 6 kilo verdim geride almamıştım aklımıza geldibaşladık. Hem aç kalmıyorum içim kazınsapeynir yiyorum.

canım günaydın.. ben tartılmadım.. çünkü reglim bitmedi daha..ve wc sornu.. inş pzaratesi bildirim yacpem:)
ok canım pazartesi unutma olurmu kendine çok iyi bak ben uzun gayretlerden sonra bugün tabloda geçen kiloma dönmeyi başardım çok şükür çok mutluyum haftayada eksileri görecem inşallahhh darısı başına

maşh. canım sana.. sen isteyince tam gaz veriyorsun canım .. azmine hayranım maşhh:))inş bende pazartesi bildirim yapacam.. hafta sonları wc sorunum olmuyor.. pazartesi benim için daha iyi.. hafta sonunu da çok abartmadan geçirirsem süper olur.:)

malesef hafta sonları ister istemez abarttığım için bildirim günlerini özellikle cuma yaptım Ahhh ahh hafta sonları normal yemeyi becerenbilsem bu en büyük şans olacak ama nerdeeeeeee yok ama bu hafta uçarı kaçarı yok hafta sonu fsalan demicem tutacam kendimi ola laaaaa

Selam kızlar
Eylemsevcan ben malum gündeyim tartılmadım bu sabah inanılmaz şiş durumdayım
Şimdi kahvaltı yapıyorum;
Küçük bir kare peynir
3 zeytin
Haşlanmış yumurta
1 dili çavdar ekmeği

Selam kızlar
Eylemsevcan ben malum gündeyim tartılmadım bu sabah inanılmaz şiş durumdayım
Şimdi kahvaltı yapıyorum;
Küçük bir kare peynir
3 zeytin
Haşlanmış yumurta
1 dili çavdar ekmeği
afiyet olsun canım iyi maşallah az yemişsin
bu arada aylık hedefini yazarmısın bundan sonra aylık hedef alacam herkesten ve ay sonunda hepimiz aylık hedef kilolarımıza ulaşmaya çalışcaz ulaşamayan tablodan silinecekk ....

Arkadaşlar hepiniz aylık hedef kilonuzu bana bildirimisiniz?? şimdide onu ekledim bundan sonra her ay diğer ay için hedef kilo bildircez ve ona ulaşmaya çalışcaz ona göree!....

ben hafta sonu berbatettiğim içinpazartesi bana uymuyrorrrr tatlım bana bu ayki hedef kilonu yazsana tabloya ekliyim şubat sonuna kaç olmak istiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…