- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.341
işte canım imkan pek var denemez.. şansımı denicem.. malum küçük kızı okuldan ben alıyorum..akşam 8 e kadar açık orası da.. kesin değil.. bilmiyorum.. ama istiyorum aslında gidebilmek deaa ne güzel spor imkanın varsa hiç kaçırma hiç durma o zaman bu arada canım sen benim her dediğime bakma bende öyle bir gün önce ayıptır söylemedi kahvaltıda börek pide falan yedim bir ağır geldi anlatamam 2 gündür maden suları bilmem ne kendime gelemedim ne gerek var böyle vücudumuzu yormaya ben çok sıkı girdim canım
aynen bakalım yarın kilomuz kaç çıkacak inşallah benim 100 gram olsun az çıkarda sinir krizleri geçirmemmmmmmişte canım imkan pek var denemez.. şansımı denicem.. malum küçük kızı okuldan ben alıyorum..akşam 8 e kadar açık orası da.. kesin değil.. bilmiyorum.. ama istiyorum aslında gidebilmek de
sorma canım ya.. yeye ondan sonrada rahatsız ol.. gözümüz aç aslında midemiz değilde
Duymuşundur belki karbonhidrat diyeti yiyeceklerin puanları var liste var elimizde o puanlara göre yiyorsun 50 puanı geçmeyecek şekilde et türleri 0 puan peynir türleride 1 puan yumurta 0 puan sıfır puanlardan istediğin kadar tüket bişey olmuyor.ooo nasıl yapıyorsunuz sabah öğle akşam nasıl????
canım günaydın.. ben tartılmadım.. çünkü reglim bitmedi daha..ve wc sornu.. inş pzaratesi bildirim yacpem:)aynen bakalım yarın kilomuz kaç çıkacak inşallah benim 100 gram olsun az çıkarda sinir krizleri geçirmemmmmmm
ok canım pazartesi unutma olurmu kendine çok iyi bak ben uzun gayretlerden sonra bugün tabloda geçen kiloma dönmeyi başardım çok şükür çok mutluyum haftayada eksileri görecem inşallahhh darısı başınacanım günaydın.. ben tartılmadım.. çünkü reglim bitmedi daha..ve wc sornu.. inş pzaratesi bildirim yacpem:)
maşh. canım sana.. sen isteyince tam gaz veriyorsun canım .. azmine hayranım maşhh:))inş bende pazartesi bildirim yapacam.. hafta sonları wc sorunum olmuyor.. pazartesi benim için daha iyi.. hafta sonunu da çok abartmadan geçirirsem süper olur.:)ok canım pazartesi unutma olurmu kendine çok iyi bak ben uzun gayretlerden sonra bugün tabloda geçen kiloma dönmeyi başardım çok şükür çok mutluyum haftayada eksileri görecem inşallahhh darısı başına
malesef hafta sonları ister istemez abarttığım için bildirim günlerini özellikle cuma yaptım Ahhh ahh hafta sonları normal yemeyi becerenbilsem bu en büyük şans olacak ama nerdeeeeeee yok ama bu hafta uçarı kaçarı yok hafta sonu fsalan demicem tutacam kendimi ola laaaaamaşh. canım sana.. sen isteyince tam gaz veriyorsun canım .. azmine hayranım maşhh:))inş bende pazartesi bildirim yapacam.. hafta sonları wc sorunum olmuyor.. pazartesi benim için daha iyi.. hafta sonunu da çok abartmadan geçirirsem süper olur.:)
afiyet olsun canım iyi maşallah az yemişsinSelam kızlar
Eylemsevcan ben malum gündeyim tartılmadım bu sabah inanılmaz şiş durumdayım
Şimdi kahvaltı yapıyorum;
Küçük bir kare peynir
3 zeytin
Haşlanmış yumurta
1 dili çavdar ekmeği
ben hafta sonu berbatettiğim içinpazartesi bana uymuyrorrrr tatlım bana bu ayki hedef kilonu yazsana tabloya ekliyim şubat sonuna kaç olmak istiyorsun??maşh. canım sana.. sen isteyince tam gaz veriyorsun canım .. azmine hayranım maşhh:))inş bende pazartesi bildirim yapacam.. hafta sonları wc sorunum olmuyor.. pazartesi benim için daha iyi.. hafta sonunu da çok abartmadan geçirirsem süper olur.:)
canım şubat sonu 52 olsam yeter.. daha fazlasına gerek yok:)teşekkürler canım..ben hafta sonu berbatettiğim içinpazartesi bana uymuyrorrrr tatlım bana bu ayki hedef kilonu yazsana tabloya ekliyim şubat sonuna kaç olmak istiyorsun??
Canım misafir var oyüzden nete hiç giremedim aynı yaz ..çok yoğunum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?