Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kizlar protein diyeti yapan oldu mu aranizda
Protein diyeti diye adı geçmiyordu ama karbonhidrat diyeti diye bi diyet yaptım her yiyeceğin puanı var ptotein olan yicekler 1 yada 0 puan sınırsız tüketebiliyorsun.
Bu diyette 50 puanı geçmiyeceksin.
Kilo verebildim bu diyetle hamile kalmadan önce.
Şimdi doğum sonrası kilolar için gene başladım geçen haftalarda ama yapamadım kabızlık yaptı
Çok su içmek önemli içtimde ama genede yaptı

bence sağlıklı değil

Kizlar protein diyeti yapan oldu mu aranizda
ben öyle tek tip diyetleri mantıklı ve sağlıklı bulmuyorum canım ben zamanında çok da araştırma yaptım en güzeli herşeyden yiyip az yemek o zamanda harika kilo veriliyor çok da sağlıklı oluyor kendimden biliyorum vücudu bazı şeylerden tamamen mahrum bırakmak sağlıksız uzmanlarda uyarıyor onun yerine herşeyden yiyecen az yiyecen günlük 2.5 litre su içecen azda egzersiz yaptınmı tamamdır çok iddalıyım bu yöntemle verilmecek kilo yoktur. bundan 5-10 sene önce bu yöntemle tam 10 kilo verdim gene şimdi aynı yöntemle 12-13 kilo verdim moda girdimmi kilolar kesin gidiyor sporda yaptığım için spor derken çok hafif yürüyüş leslie tarzı sporlar sarkma falanda olmuyor 36 yaşındayım görenler hep 25-26 gibi duruyorsun bu nasıl oluyor diyorlar şiddetle tavsiye ederim

ben sadece bizim topiğin ilk sayfasındaki diyet varya onu öneririm hakikaten mükemmel kilo verdiriyor açta kalmıyorsun bence en mantıklısı o her bünyeye uygun ha ne olur mesela 100 kiloysan onu 1500 kalorilik hale getirip yersin ama yok 50-60 lardaysan 1200 ü geçmeyecek şekilde ayarlarsın hooppp gitsin kilolarrrrrrrrrrrr!!!......

ÖZEL 7 GÜNLÜK PROTEİN DİYETİ

Haftada ortalama 1 -3 kiloya kadar zayıflamanızı sağlayacak

1. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve salata ( yağ kullanmayın )

Akşam: Izgara kırmızı et ve mevsim salatası ( yağ kullanmayın )

2. Gün:

Sabah: 2 adet yağda yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, açık çay

Öğle: Yağsız meyveli yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara olarak pişirilmiş tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt

3. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek

Akşam: Çorba, ızgara tavuk ve doyana kadar az yağlı salata

4. Gün:

5. Gün:

6. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek (isteğe bağlı yağsız mevsim salatası)

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara kırmızı et ve meyve salatası ( yağ kullanmayın )

7. Gün:

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt

Aynen katılıyorum haklısın valla
O diyetlede kilo veriliyor ama inan biyerler arızalanıyır.
Bide erken yemek çok önemli bunun sağlık olarakta faydasını görüyorum zayıflama olarakta

Aynen katılıyorum haklısın valla
O diyetlede kilo veriliyor ama inan biyerler arızalanıyır.
Bide erken yemek çok önemli bunun sağlık olarakta faydasını görüyorum zayıflama olarakta
birde karbonhidrat diyetinin en kötü tarafıda çok zaman sudan gidiyormuş bırakıncada tam tersi felaket bir kilo alımına sebep oluyormuş zamanında onlarıda araştırdım en sağlıklı olanı "herşeyden ye az ye..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…