- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.481
Protein diyeti diye adı geçmiyordu ama karbonhidrat diyeti diye bi diyet yaptım her yiyeceğin puanı var ptotein olan yicekler 1 yada 0 puan sınırsız tüketebiliyorsun.Kizlar protein diyeti yapan oldu mu aranizda
bence sağlıklı değilProtein diyeti diye adı geçmiyordu ama karbonhidrat diyeti diye bi diyet yaptım her yiyeceğin puanı var ptotein olan yicekler 1 yada 0 puan sınırsız tüketebiliyorsun.
Bu diyette 50 puanı geçmiyeceksin.
Kilo verebildim bu diyetle hamile kalmadan önce.
Şimdi doğum sonrası kilolar için gene başladım geçen haftalarda ama yapamadım kabızlık yaptı
Çok su içmek önemli içtimde ama genede yaptı
ben öyle tek tip diyetleri mantıklı ve sağlıklı bulmuyorum canım ben zamanında çok da araştırma yaptım en güzeli herşeyden yiyip az yemek o zamanda harika kilo veriliyor çok da sağlıklı oluyor kendimden biliyorum vücudu bazı şeylerden tamamen mahrum bırakmak sağlıksız uzmanlarda uyarıyor onun yerine herşeyden yiyecen az yiyecen günlük 2.5 litre su içecen azda egzersiz yaptınmı tamamdır çok iddalıyım bu yöntemle verilmecek kilo yoktur. bundan 5-10 sene önce bu yöntemle tam 10 kilo verdim gene şimdi aynı yöntemle 12-13 kilo verdim moda girdimmi kilolar kesin gidiyor sporda yaptığım için spor derken çok hafif yürüyüş leslie tarzı sporlar sarkma falanda olmuyor 36 yaşındayım görenler hep 25-26 gibi duruyorsun bu nasıl oluyor diyorlar şiddetle tavsiye ederimKizlar protein diyeti yapan oldu mu aranizda
Aynen katılıyorum haklısın vallaben öyle tek tip diyetleri mantıklı ve sağlıklı bulmuyorum canım ben zamanında çok da araştırma yaptım en güzeli herşeyden yiyip az yemek o zamanda harika kilo veriliyor çok da sağlıklı oluyor kendimden biliyorum vücudu bazı şeylerden tamamen mahrum bırakmak sağlıksız uzmanlarda uyarıyor onun yerine herşeyden yiyecen az yiyecen günlük 2.5 litre su içecen azda egzersiz yaptınmı tamamdır çok iddalıyım bu yöntemle verilmecek kilo yoktur. bundan 5-10 sene önce bu yöntemle tam 10 kilo verdim gene şimdi aynı yöntemle 12-13 kilo verdim moda girdimmi kilolar kesin gidiyor sporda yaptığım için spor derken çok hafif yürüyüş leslie tarzı sporlar sarkma falanda olmuyor 36 yaşındayım görenler hep 25-26 gibi duruyorsun bu nasıl oluyor diyorlar şiddetle tavsiye ederim
birde karbonhidrat diyetinin en kötü tarafıda çok zaman sudan gidiyormuş bırakıncada tam tersi felaket bir kilo alımına sebep oluyormuş zamanında onlarıda araştırdım en sağlıklı olanı "herşeyden ye az ye..."Aynen katılıyorum haklısın valla
O diyetlede kilo veriliyor ama inan biyerler arızalanıyır.
Bide erken yemek çok önemli bunun sağlık olarakta faydasını görüyorum zayıflama olarakta
olsun olsun zamanla biraz daha verirsen bak o zaman kesin belli olur canım gayretini hiç elden bırakmaIlginize cok tsk ederim...bu gunlerde cabuk sekilde cok kilo vermem gerektigi hissine kapildim...aslinda veriyorumda ama kemikli oldugum icin kilo verdigim belli olmuyor
Verdigin moral icin tsk ederim vazgecmek yok yola devam ☺olsun olsun zamanla biraz daha verirsen bak o zaman kesin belli olur canım gayretini hiç elden bırakma
Birde whatsap gurubu kursak herkes orda gunluk yedigini ictigini bildirse ne dersinizolsun olsun zamanla biraz daha verirsen bak o zaman kesin belli olur canım gayretini hiç elden bırakma
aslında süper olur ama benim tel tamirde şimdilik yok istersen sen kur canım isteyen katılsın bende telim tamirden gelince katılırım olur mu?Birde whatsap gurubu kursak herkes orda gunluk yedigini ictigini bildirse ne dersiniz
Tamam olur ordan guzelce yedigimiz gunluk bildirip fikirler olarak ilerleyebiliriz.aslında süper olur ama benim tel tamirde şimdilik yok istersen sen kur canım isteyen katılsın bende telim tamirden gelince katılırım olur mu?
05458210979 no bu ekleyelim arkadaslaraslında süper olur ama benim tel tamirde şimdilik yok istersen sen kur canım isteyen katılsın bende telim tamirden gelince katılırım olur mu?
ben ekledim canım ama aktif gözükmüyorsun telim tamirden gelince tekrar çıkıp ordan eklicem05458210979 no bu ekleyelim arkadaslar
O zaman gurubu sen olustur beni ekle yada noyu sen yaz ben ekleyeyimben ekledim canım ama aktif gözükmüyorsun telim tamirden gelince tekrar çıkıp ordan eklicem
ok canım ben oluşturmaya çalışayımO zaman gurubu sen olustur beni ekle yada noyu sen yaz ben ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?