- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.441
evet çok şükür canım azmedince verebiliyom fakat uzun götüremiyom heralde o sorun oluyor mesela bir türlü 54 ü göremedim 55i bile gördüm ama 54 e inmek nasip olmadıEwet ya maşh o azmettimi veriyor.. biraz dikkatle gidiyor kilosu onun.. ben akşam gene batırdımgündüz süperim.. akşam bitiyor azim bende (,
Seymasevde Canım gene veriisn ya..çok bir kilon yok.. benimde yokda ama bir türlü şu 2 kilocuğu veremedim
canım olsun 55 de çok iyi bence. ben gündüz süper gidiyorum.. akşam iş bitiyor gene bendeevet çok şükür canım azmedince verebiliyom fakat uzun götüremiyom heralde o sorun oluyor mesela bir türlü 54 ü göremedim 55i bile gördüm ama 54 e inmek nasip olmadı
Bakalım bende plank ve mekik programıyla götürüyorum ne kadar farkedicek oooofffffff of
İncecik olmak istiyorum yaaa
Doğumdan beri alışveriş yapmadım yapmıycamda 36 beden alabilene kadar hiç bişey yok sana
Haklısın valla bişey görüyorum vitrinde mankenin üzerinde durduğu gibi durmuyacak boşuna bakma diyorum kendimeSeymasevde, bende doğum sonrası kilo verene kadar alışveriş yapmamıştım çoookkk etkili bi yöntem.. biraz zaman ver kendine mutlaka kilo verirsin. önemli olan doğum sonrası salmamak, sende oldukça azimlisin
A asianzade ve_aysenurcgb yarın bildirim günümüz yarında bildirim yapmazsanız isimlerinizi sileceğim bilginiz olsunnnnnnn
aa pardon yaa o zaman görmemiş olabilirim arada cepten takip ediyorum ondandır kilonuzu kaç olarak bildirmiştiniz?? ve bugünüde yazarsanız seviniirmGecen hafta bildirim yaptim ya benn arada kaynamis herhalde.daha ne yapmam lazim
olsun verebilmekde güzel çok uğraşlarna rağmen hiç veremeyenler var sizde muhtemelen biyerlerde yanlış yapıyorsunuzdur yediklerinizi içtiklerinizi not edin kalori değerlerini bulun mutlaKA anlayacaksınız bir salep bile 400 kalori mesela insan içtiğine içeceğine pişman oluyorgünaydın arkadaşlar
güncel kilom 69.8
nihayet ucundan kıyısından 6lı rakanları gördüm ama cok yavas veriyorum
tamam canım bende yarın bildirebilcem inşallahCanım selam.. ben bu sabah geç kaldım o yüzden tartılmak aklıma bile gelmediYarın sabah tartılıım inş cnm bildiririm..
ok canım yzdım yok kalori sayımsız olmuyor ben çok denedim asla olmuyor yanlışlarımızı ordan net görebiliyoruz çünküSelam kızlar
Kilom 61.0 ama genede aldığımı verememişim
eylemsevcan katılıyorum en güzel yöntem kalori sayımı ben onunla kilo verebiliyorum artık kesin karar verdim yok olmuyo kaçamak yapıyırum
Bu arada şubat sonu hedefimi 59.5 çekiyorum
Selam kızlar
Kilom 61.0 ama genede aldığımı verememişim
eylemsevcan katılıyorum en güzel yöntem kalori sayımı ben onunla kilo verebiliyorum artık kesin karar verdim yok olmuyo kaçamak yapıyırum
Bu arada şubat sonu hedefimi 59.5 çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?