Esnek Diyet Arkadaşlığı

evet çok şükür canım azmedince verebiliyom fakat uzun götüremiyom heralde o sorun oluyor mesela bir türlü 54 ü göremedim 55i bile gördüm ama 54 e inmek nasip olmadı

evet çok şükür canım azmedince verebiliyom fakat uzun götüremiyom heralde o sorun oluyor mesela bir türlü 54 ü göremedim 55i bile gördüm ama 54 e inmek nasip olmadı
canım olsun 55 de çok iyi bence. ben gündüz süper gidiyorum.. akşam iş bitiyor gene bendealmasam razıyım artıkın.. vermesemde.. Zaten ramazan ayında ben veiyorum genelde.. artık saldım çayıra..ama dikkat edicem gene bari almıyim.. azda olsa versem gene razıyım

Bakalım bende plank ve mekik programıyla götürüyorum ne kadar farkedicek oooofffffff of
İncecik olmak istiyorum yaaa
Doğumdan beri alışveriş yapmadım yapmıycamda 36 beden alabilene kadar hiç bişey yok sana

Bakalım bende plank ve mekik programıyla götürüyorum ne kadar farkedicek oooofffffff of
İncecik olmak istiyorum yaaa
Doğumdan beri alışveriş yapmadım yapmıycamda 36 beden alabilene kadar hiç bişey yok sana

Seymasevde, bende doğum sonrası kilo verene kadar alışveriş yapmamıştım çoookkk etkili bi yöntem.. biraz zaman ver kendine mutlaka kilo verirsin. önemli olan doğum sonrası salmamak, sende oldukça azimlisin

Kızlar yazmak istiyorum ama telefondan olmuyo.. ofiste de fırsat bulamıyorum.. bugün hemencik gireyim bi bakayım dedim.
az önce 2 büyük tahıllı galeta ve 2 küçük parça bitter çikolata yedim

Seymasevde, bende doğum sonrası kilo verene kadar alışveriş yapmamıştım çoookkk etkili bi yöntem.. biraz zaman ver kendine mutlaka kilo verirsin. önemli olan doğum sonrası salmamak, sende oldukça azimlisin
Haklısın valla bişey görüyorum vitrinde mankenin üzerinde durduğu gibi durmuyacak boşuna bakma diyorum kendime
İyi geliyo yani etkili

günaydın arkadaşlar
güncel kilom 69.8
nihayet ucundan kıyısından 6lı rakanları gördüm ama cok yavas veriyorum
olsun verebilmekde güzel çok uğraşlarna rağmen hiç veremeyenler var sizde muhtemelen biyerlerde yanlış yapıyorsunuzdur yediklerinizi içtiklerinizi not edin kalori değerlerini bulun mutlaKA anlayacaksınız bir salep bile 400 kalori mesela insan içtiğine içeceğine pişman oluyor

Selam kızlar
Kilom 61.0 ama genede aldığımı verememişim
eylemsevcan katılıyorum en güzel yöntem kalori sayımı ben onunla kilo verebiliyorum artık kesin karar verdim yok olmuyo kaçamak yapıyırum
Bu arada şubat sonu hedefimi 59.5 çekiyorum

ok canım yzdım yok kalori sayımsız olmuyor ben çok denedim asla olmuyor yanlışlarımızı ordan net görebiliyoruz çünkü

bende mi başlasam acaba kalori sayımına tekrar.. aslında etkili bi yöntem ama ben bi süre sonra yapamıyorum

Kızlar bu arada Pınar atıştırmalık peynirler çıkarmış, küçük peynirler ofisteyken iyi oluyo, birkaç gündür marketten böyle peynirler alıyorum ofis dolabına koyuyorum, acıkıncada güzel bi alternatif oluyo.
Sabah kahvaltı 08:30
1 küçük galeta
1 ince dilim dil peyniri
1 haşlanmış yumurta
Ara 10:30
1 mandalina
Yarım avuç kadar kuru üzüm+badem+fındık (badem+fındık birkaçtane vardı içinde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…