- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.461
Şubat sonu hedefim 59.9nzlbolat SendebenBendesen sizlerinde şubat sonu hedefiniz kalmış onlarıda yazında ekliyim beybiler???
peyniri bilemedim yaa hiç farketmedim bir daha bakayım bakalımKızlar bu arada Pınar atıştırmalık peynirler çıkarmış, küçük peynirler ofisteyken iyi oluyo, birkaç gündür marketten böyle peynirler alıyorum ofis dolabına koyuyorum, acıkıncada güzel bi alternatif oluyo.
Sabah kahvaltı 08:30
1 küçük galeta
1 ince dilim dil peyniri
1 haşlanmış yumurta
Ara 10:30
1 mandalina
Yarım avuç kadar kuru üzüm+badem+fındık (badem+fındık birkaçtane vardı içinde)
Subat sonu hedefim 61nzlbolat SendebenBendesen sizlerinde şubat sonu hedefiniz kalmış onlarıda yazında ekliyim beybiler???
Bende öyle oluyorum arada bozuluyor ama dene pişman olmazsın canımbende mi başlasam acaba kalori sayımına tekrar.. aslında etkili bi yöntem ama ben bi süre sonra yapamıyorum
Ah şu annelerAy iki gündür fena yiyorum abim yurt dışından geldi diye annem döktürdüüü.
Kilom 59.8
AhahAh şu anneler
Amiiiiiiiinnnnnn:)AhahAllah başımızdan eksik etmesin inşallah hepsini
Oh oh güzel haber bunlarrrrCanım az önce tartıldım..Vee 53.1 çıktımm:))biraz dikkat ettim bu hafta sadece..Ama bol yürüyüş:))buna şükür diyorum:)
Evet cnm çok sağol:)umarım hafta sonu batırmamOh oh güzel haber bunlarrrr
Canım bende anlamadım.. ya o 54 ü gördüğümde şişkinlik vardı kabızlık vardı zati..belkide onlar gitti diye öyle çıktım.. ama hafta sonu baya yedimslmlar ooo güzel haberlerinizi gördüm bende bir gelişme yok sizi tebrik ederimmmmm
iyi bari canım yaaa insanın piskolojisi bozuluyorGünaydın kızlar
Hafta sonu okadar kaçamağa göre çok fark olmamasımutlu etti bu sabah beni
Aynen ya bide plank ve mekik hareketi yapıyorum 9. Günüm gerçekten işe yaradığını hissediyorumiyi bari canım yaaa insanın piskolojisi bozuluyor
ay ayolcumm plankıda hiç duymamıştımm o nasılmışş...Aynen ya bide plank ve mekik hareketi yapıyorum 9. Günüm gerçekten işe yaradığını hissediyorum
1 ay sonunda bakalım fark nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?