Esnek Diyet Arkadaşlığı

olsun canım çok bişey değil hedefin 58.3 demişsin bişey yok arada fazla 1 kilo kadar bişey var, 3-5 günlük biraz hızlı bir program uygulasan 58.00 bile olursun bence hemen başla canımcım...
ahh cnm keşke yazdığın gibi 58 olsaydım
68.3 hedefim ama şubatı 68le bitirmem gerekiyor bu hafta asılacağım bakalım ne kadar inebileceğim

ahh cnm keşke yazdığın gibi 58 olsaydım
68.3 hedefim ama şubatı 68le bitirmem gerekiyor bu hafta asılacağım bakalım ne kadar inebileceğim
hay Allah yanlış yazmışım ama her şerde bir hayır varmış belki yanlış gördüğün 58 rakamı belki seni biraz heveslendirir canım...

ehatshap grubumuzu oluşturmuş bulunmaktayım isteyenlere özelden numaramı gönderebilirim isteyen özelden talep ederse sevinirim

arkadaşlar bu cuma lütfen herks vaktinde bildirim yapsın saat 15.00 i geçmesin ona göre aylık farkı ve ayın birincisini belirlicem çok rica ediyorum veya 1 gün öncesinden bildirirsenizde sevinirim farketmez

Arkadaşlar Marttada bildiirim günleri gene her cuma günü olsun ama ondada katılım hep böyle az olursa 10 güne bire indiricem çünkü zaten tabloyla uğraşmak zor genede hiç üşenmeden uğraşıyorum fakat bildirimlerin çok zaman yarısı gelmiyor kusura bakmayın böyle giderse eskisi gibi 10 veya 15 günde bire düşürecem marttada son kez takip edecem çünkü gerçekten böyle olunca yoruluyorum şevkim kalmıyor...

SÜPERSİN CANIM..DAHA NE OLSUN.. Göbüş ancak mekik tarzı karın hareketleriyle gidiyor cane..Ne kadar zayıflarsan zayıfla ancak sporla gidiyor göbüş.. tavsiye ederim..Yinede süpersin maşhh..
sağol canım ama sen benden daha incesindirr seni çok görmek istiyorum bir yollamadın gitti foto...

SÜPERSİN CANIM..DAHA NE OLSUN.. Göbüş ancak mekik tarzı karın hareketleriyle gidiyor cane..Ne kadar zayıflarsan zayıfla ancak sporla gidiyor göbüş.. tavsiye ederim..Yinede süpersin maşhh..
bende biraz biraz başlasammı acaba mekik hareketlerine? ok karar erdim başlıam inşallah sağol canım yaaa

Ben hala ayniyimm yarin lahana diyetine basliom eylemsevcan

arkadaşlar nerelerdesinizzzz????? öldünüzmü kaldınızmıı 1-2 kişi topiği canlı tutmaya çalışıyoz ama olmuyor böyle yani esnek dedik diye temellide gevşek demedik yanii arada katılın be ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…