- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.521
ok canım olsun hep önceden bildiriyorsun mazeretini bişey olmaz inceliğin için çok teşekkür ederimmaşallah canım.Canım ben cumartesi regli oldum.o yüzden tartılmadım.. kesin fazla çıkarım çünki.. cumaya kadar bitecek inş. bu hafta bildiririm inş..
ahh cnm keşke yazdığın gibi 58 olsaydımolsun canım çok bişey değil hedefin 58.3 demişsin bişey yok arada fazla 1 kilo kadar bişey var, 3-5 günlük biraz hızlı bir program uygulasan 58.00 bile olursun bence hemen başla canımcım...
hay Allah yanlış yazmışım ama her şerde bir hayır varmış belki yanlış gördüğün 58 rakamı belki seni biraz heveslendirir canım...ahh cnm keşke yazdığın gibi 58 olsaydım
68.3 hedefim ama şubatı 68le bitirmem gerekiyor bu hafta asılacağım bakalım ne kadar inebileceğim
SÜPERSİN CANIM..DAHA NE OLSUN.. Göbüş ancak mekik tarzı karın hareketleriyle gidiyor cane..Ne kadar zayıflarsan zayıfla ancak sporla gidiyor göbüş.. tavsiye ederim..Yinede süpersin maşhh..Eki Görüntüle 1780753 Eki Görüntüle 1780754 Eki Görüntüle 1780755
Şimdi çekilmiş son halim biraz göbek var onu daha götürmeyi başaramadım...
bencede beybiiiibende bugün unutmassam bir foto atayım size inş:)
sağol canım ama sen benden daha incesindirr seni çok görmek istiyorum bir yollamadın gitti foto...SÜPERSİN CANIM..DAHA NE OLSUN.. Göbüş ancak mekik tarzı karın hareketleriyle gidiyor cane..Ne kadar zayıflarsan zayıfla ancak sporla gidiyor göbüş.. tavsiye ederim..Yinede süpersin maşhh..
tamam canım söz bugün akşam evden göndereceğim:)inş..yada dur özelden numaranı yaz watsaptan atarım sana özel:)sağol canım ama sen benden daha incesindirr seni çok görmek istiyorum bir yollamadın gitti foto...
bende biraz biraz başlasammı acaba mekik hareketlerine? ok karar erdim başlıam inşallah sağol canım yaaaSÜPERSİN CANIM..DAHA NE OLSUN.. Göbüş ancak mekik tarzı karın hareketleriyle gidiyor cane..Ne kadar zayıflarsan zayıfla ancak sporla gidiyor göbüş.. tavsiye ederim..Yinede süpersin maşhh..
ok daha iyi olurtamam canım söz bugün akşam evden göndereceğim:)inş..yada dur özelden numaranı yaz watsaptan atarım sana özel:)
özelden attım canım nomu:)ok daha iyi olur
aldım canım ekledim sağol isteyenleri ekleyebiliriz arkadaşlar özelden numaranızı msj atınözelden attım canım nomu:)
bende aynen ve hepimizde aynıyız canım hiç kafana takma arada oluyor öyle hayat şartları kafamıza taktıklarımız insanlık hali bizi bizden alıyor olsun ama önemli olan kısa zamanda toparlanabilmek kendimize gelebilmek bak ben 65 den düştüm 55e sonra oldum 58 gene düştüm gene aldım falan ama çoğunlukla 56 yı pek aşmamaya gayret gösteriyorum hep o aralıkta dolanıyorum yoksa temelli bıraksam 65i bırak 70 bile olurum Allah muhafaza o yüzden ipin ucu kaçınca hemen kendine gel ne yaptın diyorum bu çok önemli canım dirayetini kaybetmediğin sürece kendini çok üzme ve dikkatini dağıtma hiç bişey olmaz korkma canım
aa canım seni silmiştim üst üste bildirim yapmadın diye tekrar devam etmek istiyormusun?Ben hala ayniyimm yarin lahana diyetine basliomeylemsevcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?