Esnek Diyet Arkadaşlığı

misafir olayı hakikaten insanı yıpratıyor çalışınca misafirle pek işimiz olmuyor artık gerçekten seviniyorum Allah yarımdın olsun canımmm

merhaba kızlar, sabah 61.6 çıktım. bu lahana çorbası işe yaraycak galiba. ben geceleri yiyorum tek gerçi.

Ay herkes kaç gr gittiğini yazmışsa ben de yazayım -500 gitmiş. Aslında-700 idi ama işte kaçamaklarım oluyo arada

ah bu misafirlikler....
şu ikramlar bir değiştirilse daha sağlıklı olsa çorbalar salatalar ikram edilse.....
Bizde arkadaş larla tombik tombik olunca karar aldık salata tarzı şeyler olsun diye ama salata da olsa çeşit çok olunca bide üzerine tatlı Ohhh gelsin kaloriler bugün de kahvaltı ya gittim arkadaşım Kızartma sına varana kadar yapmış gelde yeme hepiciginide yedim ..şimdi de bir kase yoğurt ve mor lahana salatası yedim akşam yeşil salata yerim inşallah dengelemis olurum

Huhuuu komşular napıyorsunuz ben öğlenden sonra izin almaya çalışacağım, bizim evde gün var akşama. bütün gece evi düzenledim çok yorgunum. malum hafta sonu normal saatte gidersem yetiştiremem. izin verceklermi bakalım. biraz gerginim kızlar

kolay gelsin arkadaşım şimdiden
Oh desene pasta börek çörek yolda
Yaramasın inş şimdiden

Selam canım kaçamak yapınca buralara girmeye yüzüm olmuyo
Neyse pes etmek yok
aaa yok asla pes etmek yokkkkkkkkkk
bende öyle arada bozuyorum ama aynen kararlılığımla devam ediyorum
tamam kilo veremyorum hatta kilo bile alıyorumm ama yinede tekrar
tekrar girişiyorummm napalım yoks 150 kilo olacaz illabiyerlerden tekrar tekrar başlamak gerekiyor
o yüzdende arada kaçamak oldumu çok takılmıcaz kararlılıkla devam etcezzz....

Sağol canım moral oldu bana bu sözlerin. Pes etmek yok inşallah

tamda bana cevap vermişin sanki
Beni listeden çıkar demek için yazmaya girdim topiğe
63 gördüm bu sabah tartıda hızla kiloları geri alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…