- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.761
misafir olayı hakikaten insanı yıpratıyor çalışınca misafirle pek işimiz olmuyor artık gerçekten seviniyorum Allah yarımdın olsun canımmmBen o misafirin içinden çıkamıyorum malesef
Yatılısı ayrı gündüz oturmalısı ayrı olmuyo yani
Nekadar frenlesemde çok yememek için o yemeklerin azları bile diyet olmuyor
balık yağı takviyesi kullanmaya başlıycam bazen vitamin eksiklikleri kilo almaya vermemeye sebep olabiliyor
Gerçi benim sebebim belli
tebrikler canım, devamını versin Rabbim :)slmlar günaydınlar çok şükür bugün 300 gram gitmiş olarakk uyandımm oleyyy inşallah devamı gelecek bildirime kadar...
Bizde arkadaş larla tombik tombik olunca karar aldık salata tarzı şeyler olsun diye ama salata da olsa çeşit çok olunca bide üzerine tatlı Ohhh gelsin kaloriler bugün de kahvaltı ya gittim arkadaşım Kızartma sına varana kadar yapmış gelde yeme hepiciginide yedim ..şimdi de bir kase yoğurt ve mor lahana salatası yedim akşam yeşil salata yerim inşallah dengelemis olurumah bu misafirlikler....
şu ikramlar bir değiştirilse daha sağlıklı olsa çorbalar salatalar ikram edilse.....
Maşallah arkadaşım hızla gidiyor kiloların darısı başımaAy herkes kaç gr gittiğini yazmışsa ben de yazayım-500 gitmiş. Aslında-700 idi ama işte kaçamaklarım oluyo arada
Günlük en az bir saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum ondan olsa gerekMaşallah arkadaşım hızla gidiyor kiloların darısı başıma
Ne güzel ben sabah erken kalkabilirsem yürüyüşe çıkıyorum yoksa yok 3 yaşında ikiz ogullarim var ..havalar biraz isinsa onlarida alıp yurucegim inşallahGünlük en az bir saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum ondan olsa gerek
Allah kolaylik versinNe güzel ben sabah erken kalkabilirsem yürüyüşe çıkıyorum yoksa yok 3 yaşında ikiz ogullarim var ..havalar biraz isinsa onlarida alıp yurucegim inşallah
kolay gelsin arkadaşım şimdidenHuhuuu komşular napıyorsunuz ben öğlenden sonra izin almaya çalışacağım, bizim evde gün var akşama. bütün gece evi düzenledim çok yorgunum. malum hafta sonu normal saatte gidersem yetiştiremem. izin verceklermi bakalım. biraz gerginim kızlar
Selam canım kaçamak yapınca buralara girmeye yüzüm olmuyoslmlarrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzz
aaa yok asla pes etmek yokkkkkkkkkkSelam canım kaçamak yapınca buralara girmeye yüzüm olmuyo
Neyse pes etmek yok
Sağol canım moral oldu bana bu sözlerin. Pes etmek yok inşallahaaa yok asla pes etmek yokkkkkkkkkk
bende öyle arada bozuyorum ama aynen kararlılığımla devam ediyorum
tamam kilo veremyorum hatta kilo bile alıyorumm ama yinede tekrar
tekrar girişiyorummm napalım yoks 150 kilo olacaz illabiyerlerden tekrar tekrar başlamak gerekiyor
o yüzdende arada kaçamak oldumu çok takılmıcaz kararlılıkla devam etcezzz....
aaa yok asla pes etmek yokkkkkkkkkk
bende öyle arada bozuyorum ama aynen kararlılığımla devam ediyorum
tamam kilo veremyorum hatta kilo bile alıyorumm ama yinede tekrar
tekrar girişiyorummm napalım yoks 150 kilo olacaz illabiyerlerden tekrar tekrar başlamak gerekiyor
o yüzdende arada kaçamak oldumu çok takılmıcaz kararlılıkla devam etcezzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?