- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.781
yookkkk asla çıkarmıyorummm ve aynen yeniden başlamanı istiyorummmmmtamda bana cevap vermişin sanki
Beni listeden çıkar demek için yazmaya girdim topiğe
63 gördüm bu sabah tartıda hızla kiloları geri alıyorum
tabiiikiiiii canım aynen katılıyorummmmmmmgünaydın kızlar, moral bozmak yok, zaten burdan kaybediyoruz. olcak elbet. psikolojinize baskı yaparsanız daha çok geri alırsınız
aminnnnnnnnnnnnnnHayırlı güzel ve kaçamaksiz bir hafta diliyorum. .
evet canım öğün yazmanında çok önemi var bir silkin kendine gel canımmmOfff haklısınız zaten taktıkça daha çok iştaha geliyorum
Şimdide başa döndüm diye moralim çok bozuk ama veririm inş
Düzene girmem lazım yarın sabahtan itibaren öğünlerimi yazıcam inş bakalım
yok ya maşallah geçen sefer Ramazanda 51-52leri görmüştün bırak artık Ramazan senin için tam anlamıyla çözüm ben işin ters tarafı ramazanda alıyorum ondan korkuyorum heralde açınca aşırı yükleniyorum normal yemeyi bilmiyorumSelam canım.. Ben hepten bıraktım saldım çayıra bu ara.. Ama 3 aylara gireceğiz ..İnş oruç tutmaya niyetim var..Be n oruç tutunca veriyorum zaten. kasmıyorum onun için çok.. Sadece yürüyüş tam gaz devam:)
sağol canım.. Ben ramazndada işe yürüyerek gidip geliyorum.. onunda etkisi var.. Yoksa iftarda güzel yiyiorum.. ama sahuda abatmıyorum ki susamıyayım diye.. bir şekilde gidiyo kilocuklar:yok ya maşallah geçen sefer Ramazanda 51-52leri görmüştün bırak artık Ramazan senin için tam anlamıyla çözüm ben işin ters tarafı ramazanda alıyorum ondan korkuyorum heralde açınca aşırı yükleniyorum normal yemeyi bilmiyorum
çokda az olmasın canım kahvaltın sen sonuçta emziriyorsunSelam
Kahvaltım
1 yumurta
4 dilim salatalık
2 dilim domates
1 dilim ekmek
Haklısın canım çok sık emmiyor zaten.çokda az olmasın canım kahvaltın sen sonuçta emziriyorsun
yok bu sefer dikkat ettiğin için mutlaka azalma görürsünnnHaklısın canım çok sık emmiyor zaten.
1 paket bisküvi tükettim zaten dayanamadım
Tatlı isteğim olmasa zaten herşey güzelde o mahvediyor. Ama güzel kapattım günü şükür. Bakalım cumaya kaç çıkıcam em son 63 görmüştüm
Valla dayanamadım tartıldım sabah ve 61.7 gördüm çok şükür.yok bu sefer dikkat ettiğin için mutlaka azalma görürsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?