Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kahvaltım 2 dilim ekmek
Ve çeşitli kahvaltılıklardan
Peynir tereyağı tahin pekmez haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Hepsinden az az

Bugün toplanıyoruz arkadaşlarla orda da inş ölçülü yiycem ve en son 18:00 da yeme olayı kapanacak.

Aynenya ogün sizin mjları okumasaydım pes etmiş salmaya devam ediyordum şuan
İyki varsınız
hayır pes etsek bişey değilde birde işin ilginç tarafı kilo almaya devam ediyoruz peki ne olacak öyle 70-80leri bulacaz Allah korusun o yüzden hep mücadele etmek zorundayızzz veremesek bile en azından kilo almayıp kilomuzu sabitlemeliyiz oda bir başarı...

Evet ya okadar hızla alınıyor ki çok değişik bi durum zamane hastalığı bu bence yediklerimiz sağşıklı değilki en organik dedikleri ürünlerde bile neler var

1 haftadır hastaneye gidip geliyorum kansızlık çıktı zaten hep vardı ama ciddi düşmüş bu sıra b12 iğnesi verdi kan ilacı ultrason falan filan ..yememe dikkat ediyorum fakat gitmiyor kilolarim direniş e geçti ..

Sabah kahvaltim 1 tüm poğaça arada çilek ..
Şimdi çok acıktım çocuklar uyusalar hemen 1 kase tarhana çorbası biraz makarna bide yoğurt yiyeceğim akşam da yoğurtlu bakla yaparım kendime

Sabah kahvaltim 1 tüm poğaça arada çilek ..
Şimdi çok acıktım çocuklar uyusalar hemen 1 kase tarhana çorbası biraz makarna bide yoğurt yiyeceğim akşam da yoğurtlu bakla yaparım kendime
canım bazen vücut tam direniş geiyor kilo verme tamamen duruyor ama sakın boşlama vazgeçme aynen devam edince birden tıkır tıkır tekrar vermeye başlanıyor hiç korkma aynend evam et canım spor yap vücudunu şaşırtacak şeyler yap ve ye değişik sağlıklı şeyler ye gecede yatmaya yarım saat 1 saat kala yoğurt kürü yap ye canım

Yoğurt kürü limon ve biber li olanmi ?bir gün yapıyorum ertesi gün yok bukez telefonuma alarm koyacağım inşallah etkisi ni görürüm canım teşekkür ilgin icin

Kilo verememen kansızlıktan olabilir canım kırmızı et ye.
Evet büyük ihtimalle kansızlık tan halim zaten olmuyor sabah uyanamiyorum ki yürüyüşe çıkayım inşallah ilaçlar ve senin demen gibi kırmızı et filan da yersem sagligima kavusup kilo vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…