- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.801
oo süper bak dikkat edince nasıl oluyor gördünmü??Valla dayanamadım tartıldım sabah ve 61.7 gördüm çok şükür.
Aynenya ogün sizin mjları okumasaydım pes etmiş salmaya devam ediyordum şuanoo süper bak dikkat edince nasıl oluyor gördünmü??
hiç umutsuzluğa düşmücezzz......
sende iyiki varsın canımmm böylece birbirimizi engellemeye devam ediyoruz işte canımmmAynenya ogün sizin mjları okumasaydım pes etmiş salmaya devam ediyordum şuan
İyki varsınız
hayır pes etsek bişey değilde birde işin ilginç tarafı kilo almaya devam ediyoruz peki ne olacak öyle 70-80leri bulacaz Allah korusun o yüzden hep mücadele etmek zorundayızzz veremesek bile en azından kilo almayıp kilomuzu sabitlemeliyiz oda bir başarı...Aynenya ogün sizin mjları okumasaydım pes etmiş salmaya devam ediyordum şuan
İyki varsınız
Evet ya okadar hızla alınıyor ki çok değişik bi durum zamane hastalığı bu bence yediklerimiz sağşıklı değilki en organik dedikleri ürünlerde bile neler varhayır pes etsek bişey değilde birde işin ilginç tarafı kilo almaya devam ediyoruz peki ne olacak öyle 70-80leri bulacaz Allah korusun o yüzden hep mücadele etmek zorundayızzz veremesek bile en azından kilo almayıp kilomuzu sabitlemeliyiz oda bir başarı...
canım bazen vücut tam direniş geiyor kilo verme tamamen duruyor ama sakın boşlama vazgeçme aynen devam edince birden tıkır tıkır tekrar vermeye başlanıyor hiç korkma aynend evam et canım spor yap vücudunu şaşırtacak şeyler yap ve ye değişik sağlıklı şeyler ye gecede yatmaya yarım saat 1 saat kala yoğurt kürü yap ye canımSabah kahvaltim 1 tüm poğaça arada çilek ..
Şimdi çok acıktım çocuklar uyusalar hemen 1 kase tarhana çorbası biraz makarna bide yoğurt yiyeceğim akşam da yoğurtlu bakla yaparım kendime
Yoğurt kürü limon ve biber li olanmi ?bir gün yapıyorum ertesi gün yok bukez telefonuma alarm koyacağım inşallah etkisi ni görürüm canım teşekkür ilgin icincanım bazen vücut tam direniş geiyor kilo verme tamamen duruyor ama sakın boşlama vazgeçme aynen devam edince birden tıkır tıkır tekrar vermeye başlanıyor hiç korkma aynend evam et canım spor yap vücudunu şaşırtacak şeyler yap ve ye değişik sağlıklı şeyler ye gecede yatmaya yarım saat 1 saat kala yoğurt kürü yap ye canım
Kilo verememen kansızlıktan olabilir canım kırmızı et ye.Yoğurt kürü limon ve biber li olanmi ?bir gün yapıyorum ertesi gün yok bukez telefonuma alarm koyacağım inşallah etkisi ni görürüm canım teşekkür ilgin icin
Evet büyük ihtimalle kansızlık tan halim zaten olmuyor sabah uyanamiyorum ki yürüyüşe çıkayım inşallah ilaçlar ve senin demen gibi kırmızı et filan da yersemKilo verememen kansızlıktan olabilir canım kırmızı et ye.
evet canımkesinlikle o çok etkiliymişşşşYoğurt kürü limon ve biber li olanmi ?bir gün yapıyorum ertesi gün yok bukez telefonuma alarm koyacağım inşallah etkisi ni görürüm canım teşekkür ilgin icin
aman canım hemen toparlan kendine gel insan öyle durumlarda iyice boşluyor temelli bırakıyorBen bildirimimi bugün yapmak istiyorum: 58.9
Bu ara motivasyon düşüklüğü yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?