- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.081
Öğlen çok yemiyorum hatta hiç akşam yemeği beşten sonraya bırakmıyorum ama tartıda pek ni değişiklik göremedim regli dönemindeyim belki ondandır diyorumoo canım güzelkahvaltı yapmışsın tam kıvamında inşallah akşama kaçırmazsın...
tabiiki sorun olmaz bizim için yanlız sadece bildirim günlerini atlarsanız siliyorum ona dikkat ederseniz sevinirim boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız birlikte devam ederiz inş.isterim birde baska grupa katildim ama daha yeniyim ilk deneyimim olacak sizin icinde sorun olmazsa bu grubada katilmak
isterim
Canim bildirim gunleti tablomuzdada yaziyor ilk bildirim 10 mayis sali gunu84 kilo
1.58 boy
70 hedefim (simdilik ) tsk ederim
hangi gun yazacaz kilomuzu ?
canım senide tablomuza ekledim bizlere 1 kilo hedef belirledim mayıs ayı için yanlız sana 2 yaptım yani bu ayın sonunda 72 olman gerekir cünkü 70 kilo ve üstüne aylık hedefi 2 kilo olarak yazıyorum bilgin olsun84 kilo
1.58 boy
70 hedefim (simdilik ) tsk ederim
hangi gun yazacaz kilomuzu ?
canım sen emziriyordun değilmi 70 kilo üstüne 2 şer kilo aylık hedef yazdım ama sen emziriyorsun sende aylık 1 kilo ver yeterÇocukları uyytsam öğle yemeği yiyeceğim çoook acıktım
Yok canım benimkiler 3 yaşında ..2 kilo şart da ahh verebilsemcanım sen emziriyordun değilmi 70 kilo üstüne 2 şer kilo aylık hedef yazdım ama sen emziriyorsun sende aylık 1 kilo ver yeter
tamam canım ok 53 yazıyorumHerkese selamlar..
Canım ben bugün regl oldum..Yarın tartılamayacağım..C.tesi tartılmıştım. 52,8 çıkmıştım.. ama şimdi regl den dolayı şişim..İnş doğrudur.:)ama sen beni 53 yaz gene:)
oo canım maşallah tebrikler....Eki Görüntüle 1829609 Günaydın kızlar
canım cok teşekkürlerrAnneler ve anne olacaklar günümüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?