Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bi haftadır limonlu biberli yoğurt kürünü yapıyorum göbek ve basenlerde farkı hissediyorum öleki kilodan bacak bacak üstüne atamazken şimdi atabiliyorum

isterim birde baska grupa katildim ama daha yeniyim ilk deneyimim olacak sizin icinde sorun olmazsa bu grubada katilmak
isterim

isterim birde baska grupa katildim ama daha yeniyim ilk deneyimim olacak sizin icinde sorun olmazsa bu grubada katilmak
isterim
tabiiki sorun olmaz bizim için yanlız sadece bildirim günlerini atlarsanız siliyorum ona dikkat ederseniz sevinirim boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız birlikte devam ederiz inş.

84 kilo
1.58 boy
70 hedefim (simdilik ) tsk ederim

hangi gun yazacaz kilomuzu ?
canım senide tablomuza ekledim bizlere 1 kilo hedef belirledim mayıs ayı için yanlız sana 2 yaptım yani bu ayın sonunda 72 olman gerekir cünkü 70 kilo ve üstüne aylık hedefi 2 kilo olarak yazıyorum bilgin olsun

arkadaşlar aylık hedef 70 klo ustune 2 kilo yazdım altına 1 kilo yazdım ama 70 kilo altı olupta ben 2 kilo verebılırım diyen olursa soyleyin değştireyim hepinize iyi geceler....

Herkese selamlar..
Canım ben bugün regl oldum..Yarın tartılamayacağım..C.tesi tartılmıştım. 52,8 çıkmıştım.. ama şimdi regl den dolayı şişim..İnş doğrudur.:)ama sen beni 53 yaz gene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…