- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.101
olur canım o zamanlar hepimiz aynı oluyoz sıkma kendini yakında atlatırsıneylemsevcan 58.7 kg canım adet bitmedi, hiç düşmüyor bu ara
yine yeşillendik finduk dalı gibi...Benim de regl bugün yarın gelir. Boğazımı tutamadım yine iyice kaybettim düzeni. Bir 56 da benden
Of aynenyine yeşillendik finduk dalı gibi...
Tşk ederim Can'ım inş devamı fazla fazla oluroo canım maşallah tebrikler....
o geçici şişkinliktir canım ondan 84 yazdımregle donemindeyim tartilmadim ve isin kotusu bugun gunumde var(( ( 84 yada 85 yazin isterseniz
ah canım benim öncelikle o güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim önemli olan babanın hızla iyileşmesi herşey yoluna girdiyse ne mutlu e o zaman hadi yine başlayalım beraber tekrar aramıza hoşgeldin canım yaz bilgilerini hemencik ekliyim çok öpüyorum..Selam kızlar :)
eylemsevcan öncelikle desteğin için çok teşekkür ederim, babamın rahatsızlığı sürecinde destek olman beni çok mutlu etti :) topik sahibi olupta senin gibi nazik, ince düşünceli varmıdır bilemiyorum.. harikasın
Yeni yeni kendimi toparlıyorum, hadi başla tekrar diyete dedim.. hazır havalarda güzel.. yürüyüşte yapabilirim.
tabi kendimi nereye atmalıyımmmm eylemsevcanın topiğineeeekapıdan giriyorum olmazsa bacadan denicem
ah canım benim öncelikle o güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim önemli olan babanın hızla iyileşmesi herşey yoluna girdiyse ne mutlu e o zaman hadi yine başlayalım beraber tekrar aramıza hoşgeldin canım yaz bilgilerini hemencik ekliyim çok öpüyorum..
çok şükür ok o zaman bana dönüş yaparsın canm ama boyunu hedef kilonuda yazmayı unutmazsan sevinirim..Çok şükür babam çoookkk iyi.. teşekkür ederim canım
Canım yarın sabah tartılayım dönüş yaparım sana
Ben de senin gibi oldum son dönemde. Kilo gideceğine geliyorGünaydın, kilom 60,2
Malesef kilo vermek bir yana hızlıca verdiklerimi geri alıyorumbir an önce toparlanmam lazım
amanın ne tesadüff bendede aynı.........Ben de senin gibi oldum son dönemde. Kilo gideceğine geliyor
Ahahaamanın ne tesadüff bendede aynı.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?