Esnek Diyet Arkadaşlığı

Telefon dan giriyorum yanlış oldu pardon Ama kızlar benim normalde kilom 60 -63 arasında gider gelirdi sporda diyette yapıyordum zar zor veriyordum belli bi kiloda takılıyor belki kür gibi dışardan destek almak işe yarar

evet canım katılıyorum kesinikle şart bencede

patates diyeti mi bu?
İlk gün patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta yada yoğurt istediğin kadar gün içinde yiyormuşsun ben dün üç patatesle ve iki şekersiz kahve şekersiz çay ve suyla günü bitirdim bu gün sebzemi kavurup yedim bakalım Nasıl olacak uzun süreli diyetler şuan için beni motive etmez böle bi kaç kilo verirsem moralmen daha iyi olup diğerlerini de vereceğime inanırım diye düşündüm umarım faydalı olur

aa canım ok onuda biliyordum ama hiç denemedim
ok tamam hadi bzede gelişmeleri anlatıverde bizde motive olalımmmm

bunu bi ara biz topikçe yaptık önce verdik ama sonraki hafta hepimiz geri aldık bu bi tesadüfse bilemem tabi :)

Benim dün kabak Havuç soteydi tüm gün bu günde haşlanmış tavuk ama dün gözümün önüne tatlılar pilav çok geldi geçti ama fire vermedim

Benim dün kabak Havuç soteydi tüm gün bu günde haşlanmış tavuk ama dün gözümün önüne tatlılar pilav çok geldi geçti ama fire vermedim
ooo bravo arkadaşım tebrikler becerebilmişsin yememeyi
bakalım kilo eksilmen ne kadar olacak çok meraklandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…