- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.121
yaw 65 veya daha fazla bir kilodan 56 ya inmeyi başardımAhahakesin havadandır
Millet duraksama dönemi yaşar, biz alma dönemi :) o kadar verdikten sonra almak da insanı fena üzer ya :Syaw 65 veya daha fazla bir kilodan 56 ya inmeyi başardım
ama onun aşşasına bir türlü inemiyorum insemde hemen geri çıkıyorum anlamadım gitti
Çok tşkler Can'ım inş hepimiz hızlı hızlı kilolarımızı veririz inş bu gün yeni bir şok diyete başladım beş günde beş kilo diye iki versem bana yeter
yaw 65 veya daha fazla bir kilodan 56 ya inmeyi başardım
ama onun aşşasına bir türlü inemiyorum insemde hemen geri çıkıyorum anlamadım gitti
evet canım katılıyorum kesinikle şart bencedeTelefon dan giriyorum yanlış oldu pardon Ama kızlar benim normalde kilom 60 -63 arasında gider gelirdi sporda diyette yapıyordum zar zor veriyordum belli bi kiloda takılıyor belki kür gibi dışardan destek almak işe yarar
patates diyeti mi bu?Çok tşkler Can'ım inş hepimiz hızlı hızlı kilolarımızı veririz inş bu gün yeni bir şok diyete başladım beş günde beş kilo diye iki versem bana yeter
İlk gün patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta yada yoğurt istediğin kadar gün içinde yiyormuşsun ben dün üç patatesle ve iki şekersiz kahve şekersiz çay ve suyla günü bitirdim bu gün sebzemi kavurup yedim bakalım Nasıl olacak uzun süreli diyetler şuan için beni motive etmez böle bi kaç kilo verirsem moralmen daha iyi olup diğerlerini de vereceğime inanırım diye düşündüm umarım faydalı olurpatates diyeti mi bu?
aa canım ok onuda biliyordum ama hiç denemedimİlk gün patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta yada yoğurt istediğin kadar gün içinde yiyormuşsun ben dün üç patatesle ve iki şekersiz kahve şekersiz çay ve suyla günü bitirdim bu gün sebzemi kavurup yedim bakalım Nasıl olacak uzun süreli diyetler şuan için beni motive etmez böle bi kaç kilo verirsem moralmen daha iyi olup diğerlerini de vereceğime inanırım diye düşündüm umarım faydalı olur
İlk gün patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta yada yoğurt istediğin kadar gün içinde yiyormuşsun ben dün üç patatesle ve iki şekersiz kahve şekersiz çay ve suyla günü bitirdim bu gün sebzemi kavurup yedim bakalım Nasıl olacak uzun süreli diyetler şuan için beni motive etmez böle bi kaç kilo verirsem moralmen daha iyi olup diğerlerini de vereceğime inanırım diye düşündüm umarım faydalı olur
Deme ya inş öle olmazbunu bi ara biz topikçe yaptık önce verdik ama sonraki hafta hepimiz geri aldık bu bi tesadüfse bilemem tabi :)
Deme ya inş öle olmaz
Zaten bu bitince iki gün mola ardından tekrar başka bi diyet senin dediğin gibi protein ağırlıklı bi diyet buluyum saol Can'ımilla yapacaksanda sonraki hafta da dikkatli ol bari :) bize benzeme :) protein ağarlıklı yap sonraki hafta da bence...
olsun bebem yidene tartıll korkma....Hayırlı cumalar arkadaşlar.Canım ben galiba gene kilo aldım.. Regli dönemleri canavarlaşıyorum resmen(
tartılmaya korkuyorum
yarın tartılırım bir silkelenirim inş:)olsun bebem yidene tartıll korkma....
sonrada acil kendine gelirsin kilo aldıysan iyi olur yani..
ooo bravo arkadaşım tebrikler becerebilmişsin yememeyiBenim dün kabak Havuç soteydi tüm gün bu günde haşlanmış tavuk ama dün gözümün önüne tatlılar pilav çok geldi geçti ama fire vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?