- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.241
Canim vermissin heralde dimi? son kilolari yanlislikla silmisim o yuzden bilemedim
0.1 gr mı sadeceCanim vermissin heralde dimi? son kilolari yanlislikla silmisim o yuzden bilemedim
bence birazda yürüyüş veya az sporda yapabilirsek çokda güzel kilo veririz0.1 gr mı sadeceneyse inş Ramazan'da bi iki kilo verebilsek iki gündür sahur fena kaçıyor iftarda hafif yiyoruzda bu gün Onuda bi değiştirelim mübarek gün çok aman aman özel bişey yapamıyorum sadece porsiyonlar azaldı ekmek yok gibi bişey tatlı yok böle ne kadar veririz bilmiyorum
yok evet zaten akşama kadar işteyim ama işten çıkınca çocukalarla yürüme spor imkanı bulabiliyom parklara gidiyoz orlarda spor aletleri varya çoğu parkta iyi oluyor onlar oynuyor bende spor yapıyom ama hafif yani aşırı kendimi yormadan güzel oluyorİftardan sonra olmaz öğlen yada ikindi yürüş için dışarı çıkılabilir ev spor yapamıyorum beş on dk sonra hem pilim bitiyor hem sıkılıyorum tabi buarada kızımda benle ilgilen oyna diyor dışarıçıknak bize iyi geliyor Bebek arabasıyla bi iki saat dışarda durabiliyoz bi kaç gün Ramazan'a bünye alışsın artık çıkarız sen spor yapabiliyor musun anladığım kadarı yoğun bir iş tempon var
afiyet şeker bal olsunn...Ramazan'da bebeyle çok zor oluyor dünkü yediklerim iftar iki kayısı kabızlık başladıda bir ceviz yoğurtlu bir kase çorba pirinç pilavı ızgara tavuk karpuz sahura kadar su sadece sahurda peynir zeytin reçel salatalık domates birazda pide
Heral aynı Zaman'da kiloda oluyor çok yemesemde hareket olmayınca tartıya çıkınca çok değişkenlik gösteriyor bazen bi kilo oynuyorafiyet şeker bal olsunn...
evet malesef hareket çok önemli ben aç kaldığım dönemlerde bile kilo veremedimHeral aynı Zaman'da kiloda oluyor çok yemesemde hareket olmayınca tartıya çıkınca çok değişkenlik gösteriyor bazen bi kilo oynuyor
Tbr ederim Can'ım maalesef oruç bana yaramadı bünye bağırsaklar hep bozuldu tabi tartıyı görünce moraldearkadaşlar bir tartıldım çok sevindim sizede yazayım dedim en son 56.9 u gormustum ucsuz bucaksız yemelerle ve çok şükür Ramazanla birlikte şimdi tartıldım 55.8 ola laa çok şükür çok sevinçliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?