- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.221
peki o zaman canım bilere katılım sağladığın için teşekkür ederim yolun açık olsun herşey gönlünce olsun...Estağfurullah canım beğenmemek ne demek sanırım böylesi daha iyi olucak benim için .
canım ben regl olabilirm o iki gün içinde.. bakalım bildirmiceksemde sana haber ederim canım.. ramazanda ben genelde kilo veriyorum canım.. bakalım hadi hayırlısı:)arkadaşlar bu bildirimde fazla bildiren olmadı lütfen Ramazan-ı Şerifin ilk günü bildirim yapmayı unutmayın çünkü bu seferde bildirmeyenleri sileceğim bundan sonra ilk bildirirmimiz önümüzdeki pazartesi bilginiz olsun
evet geçen ramazanda süper vermiştin hatırlıyorum canım hatta sana imrenmiştimcanım ben regl olabilirm o iki gün içinde.. bakalım bildirmiceksemde sana haber ederim canım.. ramazanda ben genelde kilo veriyorum canım.. bakalım hadi hayırlısı:)
Sağol canım ..Benim Ramazanım biraz yorucu geçiyor ..Birde susadığım için sahurda cok yemiyorum.. birde sıcaktan olsa gerek akşam iftarda da çok yiyiyemiyorum su kesiyor..işte veriyorum..O yüzden şimdi kasmadım :.nasılsa vereceğim diye.. Hayırlısı canım.. sağlık olsunda:)evet geçen ramazanda süper vermiştin hatırlıyorum canım hatta sana imrenmiştim
Günaydın canım benim:))ben diyet yapmadığım için yazmıyorum canım.. normal yaşantıya devam..:)Ramazana dinç girmek için..Bünyemi sağlam tutmam lazım..selamlar günaydınlar umarım bugün bişeyler yazan çıkar toğimizde::????
sağolasın canım seni biliyorum yesem de fitim diyenlerdensinnn bebemm....Günaydın canım benim:))ben diyet yapmadığım için yazmıyorum canım.. normal yaşantıya devam..:)Ramazana dinç girmek için..Bünyemi sağlam tutmam lazım..
Teşekkürler canımmmmm
Çok iyi kilo vermişim Can'ım tebrik ederim Nasıl verdin neler yaptım bizimle paylaşırmısınTeşekkürler canımmmmm
canım aslında 56.3e kadar düşmüştüm son 3-4 günde dikkat etmedim 57 ye çıktım. yani daha da azdım. ne mi yaptım? aslında çok yoğundum, günler nasıl geçiyor anlamıyorum bu ara. o yüzden hiç özel bişey yapmadım. sadece şunu farkediyorum kilo vermeye odaklanınca kilo veremiyorum. verirmiyim vermezmiyim deyip hiç düşünmeden sadece dikkat etmeye çalıştım mümkün olduğu kadar. stres hormonu kilo almaya sebep oluyormuş diye duymuştum belki umursamadım diye verdim bilmiyorum ki. çok daha fazla dikkat ettiğim zamanlarda vermedim çünkü bu kadar.aralarda diyet bisküvilerden/hurma/badem/leblebi gibi şeyler yiyorum. bazen atladığımda oluyor. her gün bir sade kahve içiyorum. ama genelde aç karnına içemedim. tok oldu hep.ekmek kahvaltıda yiyorum sadece bir dilim. yemekhanede çıkan yemeklerde yağlı ve karbonhidratlı olanları bırakıyorum almıyorum.yoğurt/ayran/cacık büyük ihtimal oluyor öğlenleri yemekhanede. ama salatayı bu ara önceki haftalar kadar tüketmedim. suyunu yemiyorum fazla yemeklerin.ama bunları hep yapıyordum işte. son haftaya özel bişey değil.Çok iyi kilo vermişim Can'ım tebrik ederim Nasıl verdin neler yaptım bizimle paylaşırmısın
Çok tşk ederin Can'ım paylaşımın için dediğin gibi verecem deyip sters yapmak çok fayda etmiyor dediklerin gibi biraz dikkat edince gidiyor umarım bende hedefime yaklaşır şu doğum kilolarını veririmcanım aslında 56.3e kadar düşmüştüm son 3-4 günde dikkat etmedim 57 ye çıktım. yani daha da azdım. ne mi yaptım? aslında çok yoğundum, günler nasıl geçiyor anlamıyorum bu ara. o yüzden hiç özel bişey yapmadım. sadece şunu farkediyorum kilo vermeye odaklanınca kilo veremiyorum. verirmiyim vermezmiyim deyip hiç düşünmeden sadece dikkat etmeye çalıştım mümkün olduğu kadar. stres hormonu kilo almaya sebep oluyormuş diye duymuştum belki umursamadım diye verdim bilmiyorum ki. çok daha fazla dikkat ettiğim zamanlarda vermedim çünkü bu kadar.aralarda diyet bisküvilerden/hurma/badem/leblebi gibi şeyler yiyorum. bazen atladığımda oluyor. her gün bir sade kahve içiyorum. ama genelde aç karnına içemedim. tok oldu hep.ekmek kahvaltıda yiyorum sadece bir dilim. yemekhanede çıkan yemeklerde yağlı ve karbonhidratlı olanları bırakıyorum almıyorum.yoğurt/ayran/cacık büyük ihtimal oluyor öğlenleri yemekhanede. ama salatayı bu ara önceki haftalar kadar tüketmedim. suyunu yemiyorum fazla yemeklerin.ama bunları hep yapıyordum işte. son haftaya özel bişey değil.
sağol canım çok güzel anlatmışsın evt bencede stresle alakalıcanım aslında 56.3e kadar düşmüştüm son 3-4 günde dikkat etmedim 57 ye çıktım. yani daha da azdım. ne mi yaptım? aslında çok yoğundum, günler nasıl geçiyor anlamıyorum bu ara. o yüzden hiç özel bişey yapmadım. sadece şunu farkediyorum kilo vermeye odaklanınca kilo veremiyorum. verirmiyim vermezmiyim deyip hiç düşünmeden sadece dikkat etmeye çalıştım mümkün olduğu kadar. stres hormonu kilo almaya sebep oluyormuş diye duymuştum belki umursamadım diye verdim bilmiyorum ki. çok daha fazla dikkat ettiğim zamanlarda vermedim çünkü bu kadar.aralarda diyet bisküvilerden/hurma/badem/leblebi gibi şeyler yiyorum. bazen atladığımda oluyor. her gün bir sade kahve içiyorum. ama genelde aç karnına içemedim. tok oldu hep.ekmek kahvaltıda yiyorum sadece bir dilim. yemekhanede çıkan yemeklerde yağlı ve karbonhidratlı olanları bırakıyorum almıyorum.yoğurt/ayran/cacık büyük ihtimal oluyor öğlenleri yemekhanede. ama salatayı bu ara önceki haftalar kadar tüketmedim. suyunu yemiyorum fazla yemeklerin.ama bunları hep yapıyordum işte. son haftaya özel bişey değil.
başka bir platformda bayanın biri bir haftada tam 3 kilo vermişGünaydın kızlar sessiz kiloları veriyonuz arada bişeyler yazında ne yiyonız yada içiniz gide gide ne yemediniz yazında ecik motive olalım
Maşallah hatuna iyi vermiş bi ıkına ıkına ayda iki kilo zor veriyoz bünye meselesi çalışmıyor şu metobolizma yediğime bakıyorum hiç verdiğime bakıyorum hiçbaşka bir platformda bayanın biri bir haftada tam 3 kilo vermiş
ama karatay diyetine tam uymuş birde demiş ben öglenleri acıkıyorum ayran veya çorba içiyordum ek olarak onu yaptım demiş o kadar şaştım kaldım çok kilo vermiş ben o kadar versem yetcek zatende bir türlü başaramadım inşallah ramazanda başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?