Esnek Diyet Arkadaşlığı

yani tam olarak ayın 6 sında niyetliler iftar vaktine yakın tartılsın bildirsin tumayanlar sabah bildirsin bekliyorum canlar...

canım ben regl olabilirm o iki gün içinde.. bakalım bildirmiceksemde sana haber ederim canım.. ramazanda ben genelde kilo veriyorum canım.. bakalım hadi hayırlısı:)

evet geçen ramazanda süper vermiştin hatırlıyorum canım hatta sana imrenmiştim
Sağol canım ..Benim Ramazanım biraz yorucu geçiyor ..Birde susadığım için sahurda cok yemiyorum.. birde sıcaktan olsa gerek akşam iftarda da çok yiyiyemiyorum su kesiyor..işte veriyorum..O yüzden şimdi kasmadım :.nasılsa vereceğim diye.. Hayırlısı canım.. sağlık olsunda:)

sağol canım teveccühün..)çok abarttığımda alıyorum be canımEşim yaklaşık 1,5 aydır diyette ve en az 8 kilo verdi..ki hafta sonları normal yedi.. güzel kilo verdi..onunda etkisi bende bu aralar çok almadım 1 kilo al ver gittim:)

Üç gündür bebişim rahatsız diyete filan bakamadım ne varsa onu yedim tartıya çıktığımda birazcık kilo artışı olmuş inş Ramazan'da daha iyi kilo veririz

selam kızlar benim sınavlarım var temmuzda sınav hazırlğı içerisindeyim bayağa yoğunum bu ara eskisi gibi dikkat edemiyorum yediklerime ama yine de buna şükür zaten az kaldı hedefime

Çok iyi kilo vermişim Can'ım tebrik ederim Nasıl verdin neler yaptım bizimle paylaşırmısın
canım aslında 56.3e kadar düşmüştüm son 3-4 günde dikkat etmedim 57 ye çıktım. yani daha da azdım. ne mi yaptım? aslında çok yoğundum, günler nasıl geçiyor anlamıyorum bu ara. o yüzden hiç özel bişey yapmadım. sadece şunu farkediyorum kilo vermeye odaklanınca kilo veremiyorum. verirmiyim vermezmiyim deyip hiç düşünmeden sadece dikkat etmeye çalıştım mümkün olduğu kadar. stres hormonu kilo almaya sebep oluyormuş diye duymuştum belki umursamadım diye verdim bilmiyorum ki. çok daha fazla dikkat ettiğim zamanlarda vermedim çünkü bu kadar.aralarda diyet bisküvilerden/hurma/badem/leblebi gibi şeyler yiyorum. bazen atladığımda oluyor. her gün bir sade kahve içiyorum. ama genelde aç karnına içemedim. tok oldu hep.ekmek kahvaltıda yiyorum sadece bir dilim. yemekhanede çıkan yemeklerde yağlı ve karbonhidratlı olanları bırakıyorum almıyorum.yoğurt/ayran/cacık büyük ihtimal oluyor öğlenleri yemekhanede. ama salatayı bu ara önceki haftalar kadar tüketmedim. suyunu yemiyorum fazla yemeklerin.ama bunları hep yapıyordum işte. son haftaya özel bişey değil.

Çok tşk ederin Can'ım paylaşımın için dediğin gibi verecem deyip sters yapmak çok fayda etmiyor dediklerin gibi biraz dikkat edince gidiyor umarım bende hedefime yaklaşır şu doğum kilolarını veririm

sağol canım çok güzel anlatmışsın evt bencede stresle alakalı
ok bende bakacam bir ramazanada giriyoz bundan sonra nasıl olacak hep beraber görürürz inşallah

Günaydın kızlar sessiz kiloları veriyonuz arada bişeyler yazında ne yiyonız yada içiniz gide gide ne yemediniz yazında ecik motive olalım

Günaydın kızlar sessiz kiloları veriyonuz arada bişeyler yazında ne yiyonız yada içiniz gide gide ne yemediniz yazında ecik motive olalım
başka bir platformda bayanın biri bir haftada tam 3 kilo vermiş
ama karatay diyetine tam uymuş birde demiş ben öglenleri acıkıyorum ayran veya çorba içiyordum ek olarak onu yaptım demiş o kadar şaştım kaldım çok kilo vermiş ben o kadar versem yetcek zatende bir türlü başaramadım inşallah ramazanda başarırım

Maşallah hatuna iyi vermiş bi ıkına ıkına ayda iki kilo zor veriyoz bünye meselesi çalışmıyor şu metobolizma yediğime bakıyorum hiç verdiğime bakıyorum hiç bakalım inş şu ramazan sonu iyi bi kiloya düşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…