Esnek Diyet Arkadaşlığı

kızceler günaydın. ben bu ara hiç giremiyorum internete, telefonda problem var site açılmıyor iş yerinde de öğlen araları bile çalışıyorum. kilo bildirimi yapamadım. şuan 57.2 lerde falanım. adet oldum ilk hafta tutamadım. kısmetse yarın başlaycam. yediklerime dikkat ettiğim falan yok. resmen dağıldım.

olsun oluyor arada öyle insanlık hali şimdi bundan sonra dikkat edersin canım ayın 17 sinde yine bildirimimiz var unutma canım bildiriver bekliyorum hoşçakal

Bugün niyetliyim. geçen hafta tutamadım akşam çocuk ateşlendi pek uyumadım eşim şehir dışındaydı. sabah bir kalktım ateşi 41 olmuş şoka girdim. taksi çağırıp acile götürdüm. antibiyotik falan verdi. oraya gidene kadar 37.7 ye inmiş nasıl indiyse anlamadım şaka gibi. sonra taksiyle anneme bıraktım. ordan işe geldim.

Geçmiş olsun Can'ım 41 derecede epey fazlaymış şükür inmiş inş bi daha da çıkmaz

fark eder canım o kadar su içiyoz ben rahat 1 kilo su ayrıyeten ayran cacık gibi şeyler e bide yemeklerde derken rahat buluyordur
En az 3 lt su içiyorum çayı ayranı hariç fark ediyorum o kadar su ödem yapıyor heral bacaklarım filan şiş oluyor bağırsaklar çalışmıyor ters etki ediyor bende :)

çok geçmiş olsun canımm Allah bir daha göstermesin..

oruçlular iftar öncesimi tartılcak yoksa sabahtan mı nasıl yapıyoruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…