Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bende katilabilirmiyim araniza. Aylik hedef belirlemeniz hosuma gitti.
baslangic kilom 76 bir sene icinde stres uzuntu kendimi yemege verdim.
Su an hic mutlu degilim. Biraz kilo verebilirsem ozguvenim yerine gelecek.

Bende katilabilirmiyim araniza. Aylik hedef belirlemeniz hosuma gitti.
baslangic kilom 76 bir sene icinde stres uzuntu kendimi yemege verdim.
Su an hic mutlu degilim. Biraz kilo verebilirsem ozguvenim yerine gelecek.
tabiiki aramıza hoşgeldiniz bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız bende sizi tablomuza eklerim hep birlikte veririz kilocuklarımızı inşallah. bilgilerinizi bekliyorum

Merhaba azimli bayanlar bende yeni dogum yaptim sayilir iki ay oldu ama gelin gorunki dogum kilolarim yapisti gitmiyor helegobegim aldi basini gidiyor bende diyete baslamak istiyorum oneriniz varmi acaba benide araniza alirsaniz memnun olurum
selamlar kusura bkmayın görmemişim buyrun hoşgeldiniz bize bilgilerinizi yazarsanız sizide tablomuza eklerim

birde gunyil aylık hedefede ulaşmışssın altına bilem inmişsin tekrar tebrikler caımm
Saol Can'ım benim bu hedef koyma motive ediyor beni benim Hayyam akşam 9 sonra deyimki üç dört kase çekirdek tatlı yerdim onlar çok çok azaltım kepekli ekmek yiyorum porsiyonları azalttım bide iki haftadır yoğurt tarçın zencefil zerdeçal karışımını hafta iki akşam yedim bağırsak çalıştırmada epey etkili aylık hedefe ulaşmayı çok istiyordum

maşallah bir beşik sallamayla kilolar güzel gitmiş bebem????
Beşik sallama deyip geçme bazen bi saati buluyor saolsun kızımda zayıflamam için elinden geleni yapıyor hava güzel olunca iki park gezip ardından evde kucakta oto koltuğunda taşıma eğer zaten bizim diş daha da çıkmazsa heral daha çok veririm kiloları tabi hep beraber verelimde motive olalım önümüzde bi bayram var görümcem ve kayınvalidem beni bekler en son şubatta gördüler hiç kilo vermemişin gibi iğneli sözlerini azaltmak istiyorum bakalım Ramazan'da Nasıl olacak bilmiyorum

selamlar..Eylemcim cnm ben 3-4 gündür kabızımpazar sabah tartılmıştım 53,1 gelmiştim.. bu sabah aklıma geldi tartıldım 53,7 geldim.. kabızlığın etkisimi yada kilomu aldım bilmiyorum..

tabiiki aramıza hoşgeldiniz bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız bende sizi tablomuza eklerim hep birlikte veririz kilocuklarımızı inşallah. bilgilerinizi bekliyorum
boyum 163, kilom 76, hedef kilom 60
insallah hepimiz hedef kilomuza ulasiriz saglikli beslenerek. :) cok mutlu oldum, tesekkur ederim

arkadaşlar bu bildirimde fazla bildiren olmadı lütfen Ramazan-ı Şerifin ilk günü bildirim yapmayı unutmayın çünkü bu seferde bildirmeyenleri sileceğim bundan sonra ilk bildirirmimiz önümüzdeki pazartesi bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…