- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.201
tabiiki aramıza hoşgeldiniz bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız bende sizi tablomuza eklerim hep birlikte veririz kilocuklarımızı inşallah. bilgilerinizi bekliyorumBende katilabilirmiyim araniza. Aylik hedef belirlemeniz hosuma gitti.
baslangic kilom 76bir sene icinde stres uzuntu kendimi yemege verdim.
Su an hic mutlu degilim. Biraz kilo verebilirsem ozguvenim yerine gelecek.
ooo canım süpersinnn tebriklerr....Eki Görüntüle 1840111 Günaydın ilk bildirimi ben yapıyım
selamlar kusura bkmayın görmemişim buyrun hoşgeldiniz bize bilgilerinizi yazarsanız sizide tablomuza eklerimMerhaba azimli bayanlar bende yeni dogum yaptim sayilir iki ay oldu ama gelin gorunki dogum kilolarim yapisti gitmiyor helegobegim aldi basini gidiyor bende diyete baslamak istiyorum oneriniz varmi acaba benide araniza alirsaniz memnun olurum
canım hayırdır niye ayrılıyorsun yoksam bizi beğenmedin mi?eylemsevcan canım ben ayrılıyorm ilk bildirimi bile yapamadan inşallah herkes istediği kiloya ulaşır
maşallah bir beşik sallamayla kilolar güzel gitmiş bebem????Herkes sıkı sıkı yarın ki bildirim için diyette yapıyor spor yapıyor ben beşik salladım durdum bu gün özellikle kollarımda ki yağlar gitmiştir artık
Saol Can'ım benim bu hedef koyma motive ediyor beni benim Hayyam akşam 9 sonra deyimki üç dört kase çekirdek tatlı yerdim onlar çok çok azaltım kepekli ekmek yiyorum porsiyonları azalttım bide iki haftadır yoğurt tarçın zencefil zerdeçal karışımını hafta iki akşam yedim bağırsak çalıştırmada epey etkili aylık hedefe ulaşmayı çok istiyordumbirdegunyil aylık hedefede ulaşmışssın altına bilem inmişsin tekrar tebrikler caımm
Beşik sallama deyip geçme bazen bi saati buluyormaşallah bir beşik sallamayla kilolar güzel gitmiş bebem????
yok canım benim bu kadar kısa zamanda kilo olmaz 53.1 dir doğru olan hangisini yazayım??selamlar..Eylemcim cnm ben 3-4 gündür kabızımpazar sabah tartılmıştım 53,1 gelmiştim.. bu sabah aklıma geldi tartıldım 53,7 geldim.. kabızlığın etkisimi yada kilomu aldım bilmiyorum..
olmassa sabah yine tartılıyım yarın bildiriyim canım.. olur mu?yok canım benim bu kadar kısa zamanda kilo olmaz 53.1 dir doğru olan hangisini yazayım??
bencede canım sen yarın bildirirsin o zaman yazayımolmassa sabah yine tartılıyım yarın bildiriyim canım.. olur mu?
Tamam canım.. bugğn biraz wc ye çıkmaya çalışayımda..:/(bencede canım sen yarın bildirirsin o zaman yazayım
boyum 163, kilom 76, hedef kilom 60tabiiki aramıza hoşgeldiniz bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız bende sizi tablomuza eklerim hep birlikte veririz kilocuklarımızı inşallah. bilgilerinizi bekliyorum
Estağfurullah canım beğenmemek ne demek sanırım böylesi daha iyi olucak benim için .canım hayırdır niye ayrılıyorsun yoksam bizi beğenmedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?