- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.301
şimdiye kadar bendede hep öyle olurdu canım ama artık mantığı anladım çok yememek gerekiyor sahurdada ıftardaDA ÇOK değil biraz dikkat edince yeterli oluyor hemen kilo verme eğilimine dönüyorÇok güzel ya bende de fark var ama yukarı doğru daha daha dikkat etmek gerekiyor heral
inşallah canım. bu arada şuan hedefimi de geçtim 56 idi hedefim şuan 55.5 :)Ooo süper Can'ım inş hedefin altına bile düşersin darısı bize diyelim
süpersin canım maşallahhh tebriklerrrinşallah canım. bu arada şuan hedefimi de geçtim 56 idi hedefim şuan 55.5 :)
Teşekkürler arkadaşlar sayenizde:) darısı başınıza.önemli olan inmek değil korumak.ramazan olunca ben bişey yapmasamda indisüpersin canım maşallahhh tebriklerrr
Amin inş tez Zaman'da bizde hedefe ulaşırız şu Bayram'ı atlatırsan geri kolay olur heralTeşekkürler arkadaşlar sayenizde:) darısı başınıza.önemli olan inmek değil korumak.ramazan olunca ben bişey yapmasamda indi
birde ağustosta tatile gitcez canım en tehlikelisi oAmin inş tez Zaman'da bizde hedefe ulaşırız şu Bayram'ı atlatırsan geri kolay olur heral
Can'ım yeni tarihler belli mi artık memleketteyim malum yoğunluk tel bakamıyorum geçikme olmasını istemem bildirimlerde olursa da kusura bakma Bilgin olsun şimdidenevet tatil olayı hepten batırıyor
yok canım daha ilgilenemedim yeni tarihleri yazamadım en kısa zamanda yazacam inşallahCan'ım yeni tarihler belli mi artık memleketteyim malum yoğunluk tel bakamıyorum geçikme olmasını istemem bildirimlerde olursa da kusura bakma Bilgin olsun şimdiden
Şöyle nice 50,9 -8-7 lereeylemsevcan D Dema79 Insane tabloya baksanıza bir , birimiz 55.7 birimiz 55.8 birimizde 55.9 komik olmuşşş
ayyy muhteşemmmm olurduuu....düşüncesi bilem güzelllŞöyle nice 50,9 -8-7 lere
Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]No[/td]
[td]isimler[/td]
[td]Boylar[/td]
[td]baş. kilo[/td]
[td]hed.kilo[/td]
[td]30 haz[/td]
[td]14 tem[/td]
[td]28 tem[/td]
[td]aylık hedef[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]eylemsevcan [/td]
[td]1,58[/td]
[td]56.5[/td]
[td]54[/td]
[td]55.7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]KIZLARIMCANLARIM [/td]
[td]1.62[/td]
[td]55.3[/td]
[td]51[/td]
[td]52[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]51[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td] D Dema79 [/td]
[td]1.56[/td]
[td]63.7[/td]
[td]56[/td]
[td]55.8[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Insane [/td]
[td]1.60[/td]
[td]57[/td]
[td]50[/td]
[td]55.9[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]55[/td]
[/td]
[/tr]
[td]5[/td]
[td]gunyil [/td]
[td]1.60[/td]
[td]78[/td]
[td]60[/td]
[td]74.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]72[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr][/td][/tr][/td][/table][td][tr][td][tr]
NOT: Aylık hedefine ulaşamayanlar tablodan silinecektir bilginize....
aylık hedef kilolar 70 kilo ve üstüne 2 kilo altına ise 1 kilo olarak yazılır...
arkadaşlar tablomuzu güncelledim bu ayki bildirim günlerini hedef kiloları yazdım farklı şekilde yazmamı isteyenler bildirirse değiştiririm ben kafama göre yazdım yani şart değil...[/tr][/td][/tr][/td]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?