Esnek Diyet Arkadaşlığı

Can'ım tablo için tşkler ama bu ay için hedefe ulaşmak zor olacak benim için ama genede zorluyacam inş olur tabloya bakınca biraz moralim bozuluyor hep 50 lerde kişiler bi ben 70 lerdeyim

Can'ım tablo için tşkler ama bu ay için hedefe ulaşmak zor olacak benim için ama genede zorluyacam inş olur tabloya bakınca biraz moralim bozuluyor hep 50 lerde kişiler bi ben 70 lerdeyim
yoo bebeğimm aksine seni teşvik etsin moralin bozulmasın aksine seni güçlendirsin bende yapablirim dedirtsin sana bak ben de 65-69 lardan indim ve halende yıllar oldu arada 1-2 kilo artsamda sonra hemen yeniden dur dememle aşşa yukarı aynı kilolarda sayıyorum sakın ümitsizliğe kapılma ve hemen azim etmeye başla bayram tatilide bitti oley şimdi yeniden sıkıca....

merhaba kızlar.. benimde kilolarımla başım dertte.. benide aranıza alırmısınız ? 65.2 kiloyum ve ideal kilom 52. nasıl bir diyet uyguluyorsunuz? herkes kendimi yoksa belli bir diyetmi yapıyorsunuz hepbirlikte ? motivasyona ihtiyacım var

pardon yaa kusursa bakmayın çok hareketli günler geçiriyoruz yeni gördüm tabiiki aramıza alırız halen bir topiğe girmediyseniz bize katışlabilirsiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide tablomuza ekleyim

canım bu arada herkes kendi özel yapıyor diyetini sadece kilo bilgimizi bildiriyoruz o kadar
özgür kızlarız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…