Esnek Diyet Arkadaşlığı

Cnm ben burdaki 1 ayda 20 kilo verdiren sivi diyetini yapiyorum o yuzden portakal suyu iciyorum liste oyle basliyo

Cnm ben burdaki 1 ayda 20 kilo verdiren sivi diyetini yapiyorum o yuzden portakal suyu iciyorum liste oyle basliyo

Ay o sivi diyetleri cok zor yaa Allah sabir versin canim

Buarada herkese gunaydinnsabah sporumu yaptim hemde hic ara vermeden kizlar kendimde adeta bir yenilenme hissediyorumm
Bugun patates gunum cok mutluyum sonunda nisasta
Bu arada dun aksam alisverise ciktim asla olmaz dedigim seyler ustume oldu bir hatta iki beden falan kuculmusum benden mutlusu yok su anda tabi bu soylediklerim ust beden icin pantolon denemedigimden bilmiyorum bacaklarda incelme var mi zaten benim sorunlu bolgem basenlerim yoksa ustum ince yani
Neyse haftaya su basenleri inceltmek icin ozel egzersizlere basliycam
Umarim hepimiz emeklerimizin karsiligini alirizherkese diyetinde kolayliklar

tebrikler canım muhakkak alttada vardır incelme bişeyler giyersen anlarsın üste göre az olsada illaki vardır şimdiden tebrikler canım hiç tartıldın mı?

Cok sevindim cnm darısı başıma
Sıvı diyeti gerçekten çok zormuş ama yeminliyim 1 hafta uymak zorundayim, en fazla 3 kilo veririm diye düşünüyorum cunku ilk 3 gunden sonra kilo vermem duruyo daha onceki yıllarda oyle oldu hep inşallah bunda daha cok verebilirim

Ay senin az kalmis tartilma zamani benim 5 gun sonra kac gun yaptin diyet 5 gun mu

Ay tabiki canımm senin diyetinin bitmesine kac gün var bu arada
Yaptıgın sıvı dıyetinde sadece sıvıyla besleniliyo dimi katı hiçbişey yemiyosun yani ay çok zor valla umarım iyi bir sonuç alırsın
Kati olarak peynir var yesillikli o kadar digerleri ayran sut corba gibi seyler

En sevdiğim ogunu yiyorum suan bitmesin diye yavaş yavaş yiyorum yesilliklerin uzerine sarimsakli baharatli yogurt mmm

ahh ahh bu lelise sayesinde zamanında 10 kilo verdimm
arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum hiç yorucu sporlara gerek yok onu yapın yeter yemenizede dikkat edebildiniz mi bu iş tamamdır Allahın izniyle...

5.gunden Günaydın dun spor olarak epey yürüdüm gercegi soylemek gerekirse diyet zor oldugundan yerinden kalkasin gelmiyor Cok istiyorum kosayim evde, mekik neyim yapayim ama gerçekten halim yok
Ama diyete alistim o ayrı

Merhaba nasıl gidiyo diyetleriniz
Ben sinirden gittim tatlı yedim o kadar uğraşıyorum bi işe yaramıyo bari hayatın tadını çıkarayım mantığıyla
Birazdan da dışarı çıkcam orda da mecburen birşeyler yerim bu gidişle verdiğim 100 gramı da 1000 gram olarak geri alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…