- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.361
Cnm ben burdaki 1 ayda 20 kilo verdiren sivi diyetini yapiyorum o yuzden portakal suyu iciyorum liste oyle basliyocanım sadece portakal suyu içerekmi kahvaltı yapıyorsun o olmaz biraz bişeyler ye yoksa sonra çok acıkırsın oglen aşırı yersin boşuna aç kalmış olursun fazlasıylada o kiloları geri kazanırsın aman diyim
Cnm ben burdaki 1 ayda 20 kilo verdiren sivi diyetini yapiyorum o yuzden portakal suyu iciyorum liste oyle basliyo
tebrikler canım muhakkak alttada vardır incelme bişeyler giyersen anlarsın üste göre az olsada illaki vardır şimdiden tebrikler canım hiç tartıldın mı?Ay o sivi diyetleri cok zor yaaAllah sabir versin canim
Buarada herkese gunaydinnsabah sporumu yaptim hemde hic ara vermeden kizlar kendimde adeta bir yenilenme hissediyorumm
Bugun patates gunum cok mutluyum sonunda nisasta
Bu arada dun aksam alisverise ciktim asla olmaz dedigim seyler ustume oldu bir hatta iki beden falan kuculmusum benden mutlusu yok su anda tabi bu soylediklerim ust beden icin pantolon denemedigimden bilmiyorum bacaklarda incelme var mi zaten benim sorunlu bolgem basenlerim yoksa ustum ince yani
Neyse haftaya su basenleri inceltmek icin ozel egzersizlere basliycam
Umarim hepimiz emeklerimizin karsiligini alirizherkese diyetinde kolayliklar
Ay o sivi diyetleri cok zor yaaAllah sabir versin canim
Buarada herkese gunaydinnsabah sporumu yaptim hemde hic ara vermeden kizlar kendimde adeta bir yenilenme hissediyorumm
Bugun patates gunum cok mutluyum sonunda nisasta
Bu arada dun aksam alisverise ciktim asla olmaz dedigim seyler ustume oldu bir hatta iki beden falan kuculmusum benden mutlusu yok su anda tabi bu soylediklerim ust beden icin pantolon denemedigimden bilmiyorum bacaklarda incelme var mi zaten benim sorunlu bolgem basenlerim yoksa ustum ince yani
Neyse haftaya su basenleri inceltmek icin ozel egzersizlere basliycam
Umarim hepimiz emeklerimizin karsiligini alirizherkese diyetinde kolayliklar
tebrikler canım muhakkak alttada vardır incelme bişeyler giyersen anlarsın üste göre az olsada illaki vardır şimdiden tebrikler canım hiç tartıldın mı?
Ay senin az kalmis tartilma zamani benim 5 gun sonra kac gun yaptin diyet 5 gun mu
Evet 5 günlük Pzt basladim cuma gunu biticek cmt sabahi da sonuclar elimde olucak
Tabi sonrasında bırakmak yok ondan sonda da daha dengeli bir beslenme listesine geçicem
Benimde diyetim bitsin beraber senin diyeti yaparmiyiz
Kati olarak peynir var yesillikli o kadar digerleri ayran sut corba gibi seylerAy tabiki canımm senin diyetinin bitmesine kac gün var bu arada
Yaptıgın sıvı dıyetinde sadece sıvıyla besleniliyo dimi katı hiçbişey yemiyosun yani ay çok zor valla umarım iyi bir sonuç alırsın
Gunaydın kızlarr
Nasılsınız bakalımhepinize bol kilo vermeli günler ama herşeyden önce sağlık!!
Daha sağlıklı bir gün için hadi sabah sporumda bana katılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?