- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.341
Aminnnnnnnnnaynen canım.. Ortada gülümseyecek bir durum yok .. İnş en kısa zamanda herşey normale döner bu güzel vatanımızda
Slm kizlar bende yarın diyete başlıyorum ins.burdaki sivi diyetine baslicam o surede motivasyona ihtiyacim olucak o topik pek hareketli degil bende burdan yazabilirmiyim kilom 84 boyum 160 reglimin sonlarindayim diye t ime sadık kalabilmek icin yemin edicem yoksa c ok iradesizim tartilma isinide 2 haftada 1 yapicam sizler kac kilosunuz ha bu arada 30 yaşındayim 2 cocugum var 10 ve 1,5 yaşlarda
Günaydın herkese
Ben de izniniz olursa motivasyon için buraya yazmak istiyorum bugun 5gün 5çeşit diyetine başladım 60,1 kiloyla
Hergün de 3 mil leslie yapmayı planlıyorum ve tabiki 2.5 litre su
Diyetimi meyve iksiri kürü ile destekliycem bana şans dileyin kızlar
canım bizim kilolarımız boylarımız hepsi ilk sayfamızdaki tablomuzda oradan bakabilirsiniz sizide ekliyim 15 ağustosta bildirmimizde sizde o günkü kilonuzu bildirirsinizSlm kizlar bende yarın diyete başlıyorum ins.burdaki sivi diyetine baslicam o surede motivasyona ihtiyacim olucak o topik pek hareketli degil bende burdan yazabilirmiyim kilom 84 boyum 160 reglimin sonlarindayim diye t ime sadık kalabilmek icin yemin edicem yoksa c ok iradesizim tartilma isinide 2 haftada 1 yapicam sizler kac kilosunuz ha bu arada 30 yaşındayim 2 cocugum var 10 ve 1,5 yaşlarda
Hb cnm tsk ederim kilom 84 boy 160 hedef 65hoşgeldiniz arkadaşlar bzide şimdi biraz durulduk ama yaz diye 1 ay sonra bizim topiğimiz çok neşelenir ve hızlanır bizi takip ederseniz birlikte devam ederiz. bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide eklerim bekliyorum
tebriklerrrrrr hadi Bismillah o zamannnnnGünaydın kızlar bugun başladım diyete hadi bismillah deyip
yok canım sıkma kendini kasma tartılmak istiyorsan tartıl ama ona takılma önemli olan o yani baktım gram oynamamış veya az biraz fazla çıkmış sakın kafaya takıp moralini bozma bu geçici bir durumdur de ünkü bir önceki yediğin yemekten saatinden, rglden işte herşeyinden fazla çıkabilir ama onlara sakın takılma benimde öyle oluyordu bakıyordum aynı bakıyordum az fazla ama hiç umudumu kaybetmeden aynen devam ediyordum sonra bir bakıyordum birden 1 kilo gitmiş bazen vücut tutuyor arada oluyor bunlara takılma hergünde tartıl hiç bişey olmaz o zamanBugun ikinci gunum sabah gene kalktim sporumu (leslie 3 mil)yaptim dun iki kere ara vermek zorunda kalmistim bugun sadece bir kere ara vererek yaptim cok mutlu oldum
Birazdan da kahvalti yapicam yalniz diyetimi biraz daha degistirmeye karar verdim
Her sabh tartilirim normalde ama bu 5 gun tartilmamaya karar vermistim diyetin sonunda tartilicam cunku ilk gun cok kilo kaybi oluyo sonraki gunler kilo verme duruyo insanin morali bozuluyo hicbirsey yapasi gelmiyo
Ama biyandan da icim icimi yiyo acaba kac oldum diye
Benimde ilk gunumdu bugun tartildim sabah 1 hafta tartilmicam yeminliyimBugun ikinci gunum sabah gene kalktim sporumu (leslie 3 mil)yaptim dun iki kere ara vermek zorunda kalmistim bugun sadece bir kere ara vererek yaptim cok mutlu oldum
Birazdan da kahvalti yapicam yalniz diyetimi biraz daha degistirmeye karar verdim
Her sabh tartilirim normalde ama bu 5 gun tartilmamaya karar vermistim diyetin sonunda tartilicam cunku ilk gun cok kilo kaybi oluyo sonraki gunler kilo verme duruyo insanin morali bozuluyo hicbirsey yapasi gelmiyo
Ama biyandan da icim icimi yiyo acaba kac oldum diye
bende içtim limonlu su bugün ama 1.5 adette açma yedim bu olmadı neyse yarın daha dikkatli olucam inşGünaydın kızlar sabah ilik limonlu su ve portakal suyu ile kahvaltı tamamdir
canım insan beynini kapattıktan sonra yemeye karşı inan yiyesi gelmiyor hatta yyiyince çok rahatsız oluyor bazen kıramayacağım kişler kıramayacağım durumlarda bişeyler ikram edince yemek zorunda kalıryorum ama oda beni yiyor bir kaç gün üzüntüsünü yaşıyorum o yüzden beyinde bitirdinmi çok rahat olursun mesela oruçtada öyle oluyor karşımda bal baklava yeseler umrumda olmuyor onun gibiilk gunum guzel gecti hic aclik cekmedim şükür hatta esim ve cocuklarim avmde karsimda hamburger falan yediler hic umrumda olmadıkafaya koydum zayiflicam Rabbimin izniyle sizler neler yaptınız
canım sadece portakal suyu içerekmi kahvaltı yapıyorsun o olmaz biraz bişeyler ye yoksa sonra çok acıkırsın oglen aşırı yersin boşuna aç kalmış olursun fazlasıylada o kiloları geri kazanırsın aman diyimGünaydın kızlar sabah ilik limonlu su ve portakal suyu ile kahvaltı tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?